Жена ми никога не си иска секс

• 17 257
  • 302
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Жените ги разбирам в тази тема, мъжете виж обаче са голяма смешка.

Секса не е в прането и манджата, цветята и екскурзията, пиперчето ви бяга на вас, ама с тия дърварски небцета как да ви приучим на вкус за живота?
Сладострастие, хедонизъм няма, нямааааа

# 76
Аз пък сега разбирам, че мъж, който участва в битовизмите и гледането на децата, е чехльо... Ама те повечето май така мислят.

Мислят го. И после реват, че жените им не им „пускат“.
Кой каквото сам си направи, и най-големият му враг не може да му го направи.

Секса, ако го искаш, трябва да умееш да го направиш.
Пък после да видиш как се върти парцал Whistling

А, да. От времето на моите баби, ваши прабаби, се знае, че жена след хубав секс на сутринта цъфти, пее и върти баница.
На днешните жени сутринта мъжете им се жалват в BG-Mamma, че жените им „не им пускат“. В женски форум, че в мъжки ще ги смачкат от подигравки.
О, времена, о, нрави!

# 77
В една такава ситуация винаги има прични и в двете страни. Нито тя ми е бяла, нито той.
Авторе, сигурно е изморена от битовизми. С малки деца е така. Смачкваш се. Не ти е до секс. Опитай близост чрез разбиране, забавни разговори, да сте заедно почивайки си. От децата. И сексът ще зачести.

# 78
Авторе, сигурно е изморена от битовизми. С малки деца е така. Смачкваш се. Не ти е до секс. Опитай близост чрез разбиране, забавни разговори, да сте заедно почивайки си. От децата. И сексът ще зачести.

Истината е проста – за жена с малки деца е трудно да излезе от ролята на майка и да се върне в ролята на любовница. Сама не може да се справи, тук има нужда от чужда помощ, най-вече тази на мъжа ѝ.
Ама реално да ѝ помогне, не само мрънкане и претенции. Малко свободно време за себе си, малко почивка, малко повече сън, малко комплименти и „оня“ поглед, малко усещане, че е любима, а не обслужващ персонал не само на собствените деца, ами и на детето на свекървата...
Просто е, ама някои тук се преструват, все едно е висша математика.

# 79

Скрит текст:
Все си мисля, че не само чехльовци вършат домакинска работа. Има и мъже, достатъчно уверени в мъжествеността си, които не се притесняват да го правят за да помогнат на съпругата си. И не се свиват от страх какво ще кажат аверите ако разберат, защото са над тези неща, знаят какви са и какво са  и не им пука.
Ето тук един татко, на когото не му пука да прави прическа на момиченцето си Simple Smile

Скрит текст:

Предполагам, досещаш се, че този точно татко е направил един път прическа на принцеската, цялото начинание заснето от професионален екип - режисьор, сценарист, оператор и т.н.
После цялата работа излиза в youtube, набира n-милиона гледания, пък даже и без приходите от гледанията лоша реклама няма.

# 80
  • СИ
Иска разбира се, ама не с теб.
Кое не разбра?

Тъй, тъй... Проблемът винаги е в мъжкия телевизор.      Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 81
  • София
Не в мъжкия, в твоя.
Аз проблеми пу-пу със секса нямам, склонявам ги одма Stuck Out Tongue Winking Eye

# 82

Скрит текст:
Все си мисля, че не само чехльовци вършат домакинска работа. Има и мъже, достатъчно уверени в мъжествеността си, които не се притесняват да го правят за да помогнат на съпругата си. И не се свиват от страх какво ще кажат аверите ако разберат, защото са над тези неща, знаят какви са и какво са  и не им пука.
Ето тук един татко, на когото не му пука да прави прическа на момиченцето си Simple Smile

Скрит текст:

Предполагам, досещаш се, че този точно татко е направил един път прическа на принцеската, цялото начинание заснето от професионален екип - режисьор, сценарист, оператор и т.н.
После цялата работа излиза в youtube, набира n-милиона гледания, пък даже и без приходите от гледанията лоша реклама няма.

А през останалото време не му пука за щерката? Щом казваш.

# 83
Кой е казал, че на мен не ми пускат? Е вече може да не е почти всяка вечер както на мен ми се иска, ама и такива един два пъти в месеца не искам и да си го представям даже.
И да така е, качествения секс върши чудеса.

# 84

Истината е проста – за жена с малки деца е трудно да излезе от ролята на майка и да се върне в ролята на любовница.
Скрит текст:
Сама не може да се справи, тук има нужда от чужда помощ, най-вече тази на мъжа ѝ.
Ама реално да ѝ помогне, не само мрънкане и претенции. Малко свободно време за себе си, малко почивка, малко повече сън, малко комплименти и „оня“ поглед, малко усещане, че е любима, а не обслужващ персонал не само на собствените деца, ами и на детето на свекървата...
Просто е, ама някои тук се преструват, все едно е висша математика.

Все някакви роли играете и това вероятно ви е заблудило, че сте велики актриси. Ми не сте.
Много малко са наистина такива.
Мнозинството гледат да се омъжат, после му отпускат края, пък публиката виновна след това, че не ги оценила.
Шекспир добре е казал, че живота е театър, но възвишени драми няма за всички, та най-често участвате / ме във фарсови трагикомедии.

# 85
Извода...разковничето е в мъжа. Няма жена, която да не иска, а мъже ,които не знаят как да го получат.

# 86

Имаш ли доказателство или просто така си решил Joy
Може би ти така правиш.
Ако ти си такъв баща за пред обществото, а нехаеш в реала си е твой проблем.
Не всички са като теб.

Ей тук на една приятелка мъжа има подобна снимка във фейс с малката.
Как пък е успял да наеме професионален екип - режисьори, сценаристи, оператори.

# 87
Ти спомена 3 пъти дневно готвене, а не хранене.
Едит: точно за хранене съм писала, сега се върнах да прочета. Но ок, щом ще смятаме готвенето. Може да готви веднъж на 3 дни, но 9 неща. След като опрайхме математиката, желая да разбера колко от месечните 90 неща ги е наготвил мъжът.

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 19:30 от Нарцùса

# 88
  • СИ
Извода...разковничето е в мъжа. Няма жена, която да не иска, а мъже ,които не знаят как да го получат.

Изводът е, че няма отговор на въпроса, къде изчезва разковничето с годините. И къде да го търсиш като установиш, че го няма. Или и другото... Ако ще се молиш на жена си за секс и тя да се прави, че не разбира - работата е ясна. Не отива на добре.

# 89
  • София
Всеки има право да бъде щастлив. Ти не си, ма мрънкяш тук във всяка тема. Действия за личното си щастие няма да предприемеш.

Общи условия

Активация на акаунт