Жена ми никога не си иска секс

• 16 877
  • 302
  •   1
Отговори
# 255
Ми то затова има врати и ключалки. Ние винаги врътвахме ключ, че и сега като ни гостува детиту.

# 256
Хммм ключ на вратата.. може би.. евентуално..

# 257
Мда, тва най редовно се е случвало, да влети в спалнята ни някое от децата по малките часове. Е не ни е отказало, просто трябват малко по бързи реакции и ослушване преди тва.

П.с идеята с ключа не е добра, будят се след кошмар и търчат в несвяст при нас. Не ми се мисли как ще се почувства ако завари заключена вратата и ние сме заспали.

# 258
И винаги секс с одеяло отгоре, да не се виждат голи тела Simple Smile

# 259
Пак ще се повторя, ама като няма желание, оправдания много.
В петък съм планирала сутрешна изненада и ще си сложа аларма час преди детето да се събуди. Голямото сложно.. ама желание трябва, не оправдания. То иначе все нещо ще пречи, пък можело да се събуди,  пък сме изморени, пък ни се спи, пък ....

# 260
Ми то затова има врати и ключалки. Ние винаги врътвахме ключ, че и сега като ни гостува детиту.

Трудно упражнение за тези мъже, които продължават да влачат жените си в дома на мама и тати, организирайки семейното ложе в бившата детска, което делят с 1 – 2 деца...
Пълно е с такива мъжланчета тук, които дори не се и срамуват да се оплакват от ниското либидо на жените си.

# 261
  • София
Абе ясно е, че опира до желание... Въпросът е, какво е причинило липсата му.

# 262
Пак елементарно, не е щастлива с него, не го обича или има някакви хормонални проблеми.

# 263
  • Great Britain
Не го обича .

# 264
И аз пак да кажа - има желание и желание. Нормалното желание не е да те засърби така, че две да не видиш от мерак за секс, а просто както си тече животът ти с обичайните неща и мисли, като се гушнете и цункате и усетиш топлото тяло на партньора да ти се прииска.  И тогава се награбвате без да ви се е искало предварително. Но много хора чакат да им дойде отгоре желанието, тоест да ги хване сексуална абстиненция и да ги подгони незадоволеността и чак тогава си посягат.

# 265
  • Great Britain
И аз пак да кажа - има желание и желание. Нормалното желание не е да те засърби така, че две да не видиш от мерак за секс, а просто както си тече животът ти с обичайните неща и мисли, като се гушнете и цункате и усетиш топлото тяло на партньора да ти се прииска.  И тогава се награбвате без да ви се е искало предварително. Но много хора чакат да им дойде отгоре желанието, тоест да ги хване сексуална абстиненция и да ги подгони незадоволеността и чак тогава си посягат.
Много яко си успяла да го опишеш. Много ми хареса.

# 266
Не го обича .

Не го желае, бих казала. Щото са различни неща обичта и сексуалното желание.

# 267
  • По света и у нас
на мен ми е интересно, колко от вас дами са изненадвали мъжете си със секс още от вратата ? или с някакво секси облекло ?

На времето, като нямаше деца имаше изненади под път и над път.
Сега гаджето ми сам си поръчва изненадата за да не би да пропусна, обича да е презастрахован. А аз винаги имам поне 3 изненадки подгорвени, 2 от които задължително изпълнявам  Simple Smile Но това с бельото си е до мъжа. Има мъже които се чувстват неудобно да ги съблазняват, или пък им се вижда безмислено,  има такива които умират за съблазни и трети които са прекалено сериозни, или спортът им е по-важен или бог знае какво им е в главата.
Не всеки е по игричките.

# 268
  • Пловдив
Здравейте , като мъж ми е интересно и съм загрижен за отношенията със жена ми . След като се появиха децата преди 3 години , правим секс горе долу по 2 пъти на месец - все по моя инициатива . Във секса всичко е супер , старая се тя да се чувства добре и да е винаги задоволена .
Не намирам просто причина , поради която тя никога не взима инициативата , винаги ме чака аз да започна и това започва леко да ме дразни . Секса определено не ми стига ( и двамата сме на 31 години ) и съм решил да си намеря нещо като любовница за секс само - тъкмо гледам , че на много жени мъжете им не правели секс , поне ще ощастливя някого ..  . Вие какво бихте ме посъветвали , нормално ли е това нейно държание . Не вярвам , че всички жени по принцип са толкова пасивни и само чакат . Благодаря за отговорите .

То все ние не искаме секс....

# 269
  • Great Britain
Здравейте , като мъж ми е интересно и съм загрижен за отношенията със жена ми . След като се появиха децата преди 3 години , правим секс горе долу по 2 пъти на месец - все по моя инициатива . Във секса всичко е супер , старая се тя да се чувства добре и да е винаги задоволена .
Не намирам просто причина , поради която тя никога не взима инициативата , винаги ме чака аз да започна и това започва леко да ме дразни . Секса определено не ми стига ( и двамата сме на 31 години ) и съм решил да си намеря нещо като любовница за секс само - тъкмо гледам , че на много жени мъжете им не правели секс , поне ще ощастливя някого ..  . Вие какво бихте ме посъветвали , нормално ли е това нейно държание . Не вярвам , че всички жени по принцип са толкова пасивни и само чакат . Благодаря за отговорите .

То все ние не искаме секс....
Кои сте вие?

Общи условия

Активация на акаунт