Жена ми никога не си иска секс

• 16 877
  • 302
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Ония същите.

# 271
Добре дошъл в клуба ! Наздраве!🙂

# 272
И аз пак да кажа - има желание и желание. Нормалното желание не е да те засърби така, че две да не видиш от мерак за секс, а просто както си тече животът ти с обичайните неща и мисли, като се гушнете и цункате и усетиш топлото тяло на партньора да ти се прииска.  И тогава се награбвате без да ви се е искало предварително. Но много хора чакат да им дойде отгоре желанието, тоест да ги хване сексуална абстиненция и да ги подгони незадоволеността и чак тогава си посягат.
Много точно си го написала. Най-хубавите неща са непланираните. Хайде стига с този манталитет всичко да е планирано. От много планиране започва да боли глава.

# 273
А при мен е точно обратното .Приятелят ми все е изморен , все трябвало да си почива , все не е наспан . Като му кажа , че искам да правим секс директно отговорът му е " Ти май не знаеш какво е да си под напрежение и да работиш без почивка "

# 274
Той може наистина да се преуморява...

# 275
  • София
Абе той може и да се, ама жената длъжна ли е да приеме нещата и да търпи? Сядат, обсъждат, могат ли да си позволят да смени работата, търсят варианти да се намали напрежението, да се преразпределят задачите, или в какъв срок се очаква да се закрепят нещата... Това положение нея видно не я устройства, а и той едва ли е много щастлив, щом чак за секс сили няма. Решение се търси, а не мълчи и трай, а после има очудени, че някой си е намерил навън, това което му отказват вътре.

# 276
# 277
Щом не си иска секс , значи не те желае и не те обича . Това е мое мнение . Аз лично съм така ( и много други нормални жени ) . Когато не обичам някой мъж въобще не мисля за секс с него . Не виждам смисъла да правя секс без любов .

# 278
Не е от умора , желание липсва ...Колкото и изморен да е има ли желание , ние все едно не се уморяваме .

# 279
При мъжете не е точно така. Смисъл, че ако наистина са изморени /тежки физически дейности много часове на жега/студ/, може и да има желание, но наистина да е изтощен физически. Ние се измиряваме също, да, но предимно психически и секса ни разтоварва и снема напрежението, но за тях, мисля, е по-различно, поне по мои наблюдения. Така, че може и мъжа съвсем реално да си е изморен. Вече ако е някакво перманентно състояние, може би е добре, а и з анего самия, от здравословна гледна точка, да смени работата си.

# 280
Не е от умора , желание липсва ...Колкото и изморен да е има ли желание , ние все едно не се уморяваме .

Физическата умора минава след малко, ако не след малко, то за сутрешен секс вече я няма, но ако е под силен стрес тогава жалко за либидото.

# 281
С ММ се разминавахме като графици доста време. Ние принципно имаме малко различни биологични часовници, но когато и работата се намеси става неприятно.
Той секс след 22ч не може да прави. Хайде, да речем 23. Пробвали сме, ще се погрижи за мен, никога не отказва, но той не може и това е. И като типичен мъж се буди сутрин готов.
Аз сутрин не мога. Точка. Не съм сутрешен човек. Пак аз мога да се погрижа за него, но нямам достатъчно концентрация за взаимност.
До тук добре. Аз обаче излизах в 7:45 за работа, прибирах се около 19 вечерта, а той работи до 20-21 най-редовно, понякога до 22. Как и да го смяташ - не става. Поне през седмицата Simple Smile уикенда и по време на почивка падаше наваксване Simple Smile
Ние не можехме да се видим, да вечеряме нормално, какво остава секс да правим Simple Smile И то още нямаме фактора деца! Ми, смених работата. Така се живее месец, два, три... Година, две... Стига Simple Smile Та има ли желание, има и начин. Не веднага, с определени "жертви", но има Simple Smile

# 282
Като съм блъскал цял ден на жегата или студа, като се върна вкъщи, наям се хубаво, опъна една бира и обикновено ми стига да презаредя батериите. Може да не е всяка вечер, щото вече не съм на 25, ама пак  си го имам желанието. Не е до умора, има мъже с ниско либидо или просто жената не ги привлича достатъчно. Или има други проблеми във връзката, които се отразяват на желанието.

# 283
E, като минеш 50 - 55 нещата ще почнат да стават по-лабилни - и умората, и стресът ще почнат да се отразяват ако си все със същия партньор. Щото с младо ново гадже е друго, нали Simple Smile

# 284
  • София
Който има интерес, го има и на 25 и на 65.
Извиненията са много удобни за скапване на отношенията.

Ще се съглася с rf22, всеки може да презареди, ако има ищях.

Общи условия

Активация на акаунт