Жена ми никога не си иска секс

• 16 899
  • 302
  •   1
Отговори
# 225
  • СИ
Ми може да е невротичка. Някои жени мърморят, но не ги свърта и шетат. После пак мърморят. И така параграф 22.

М-да... И аз така ги усещам нещата. Някои жени сами и с голямо удоволствие се вкарват в параграф 22. После някой им бил крив и се оплакват. От себе си...

# 226
  • Далечният изток
Ей, човек вече не може и да се оплаче... СъсипАха я тая държава!

# 227
Викито Бекъм да сподели тоя график, кво си трае...

# 228
  • Страната на чудесата
"Те бяха прекрасно семейство и редовно правеха секс. Тя-Понеделник, Сряда и Петък. Той-Вторник, Четвъртък и Събота"
😂😂😂

# 229
  • София
Здравей,
би ли отговорил какво значи че "не си иска" ?

Жената си иска когато е щастлива, НО дори и да е щастлива не винаги е присъщо на жената!
Сега ако си представяш от вратата да те посрещне със секси бельо или със орална любов, това си очакване по добре го забрави , защото това е изкуствено втълпено от лесните клипове които са на един клик разстояние.

Прави всичко с което да и олекне на жена ти , грижи се за детето, готви, чисти и ДОРИ тогава не всеки път ще ти се получава Grinning тези неща не ги прави само за секса и само еднократно. Бъди постоянен , приспете децата и си направете Data Night , пийнете малко потанцувайте в хола , и ще стане. Превърнете го в традиция.

# 230
Скрит текст:
Ще цитирам Мардж Симпсън: Аз съм самотен родител, който отглежда и съпруга си.

Само не се разбира, защо отглежда и съпруга си?
Кое не се разбира? Като бебе е. Ходи по него за всичко.

Така де... Но защо ходи по него за всичко? Оплаква се, но го прави. Защо?

Що  пък що.
Щото е  такъв.
Много са такива.
И ако няма избор особен, ще ходи.

# 231
  • Далечният изток
Аз само такива съм виждала и се чудя - има и други ли?!

# 232
Има. Свят шарен.
Но не са баш толкова много.

# 233
  • Далечният изток
Съвсем ще са кът, за да не съм срещала подобен за почти половин век...

# 234

Малеей, ти с колко мъже си се срещала, че само на такива си попадала? Grinning

# 235
Очевидно с малко.

# 236
  • Далечният изток

Малеей, ти с колко мъже си се срещала, че само на такива си попадала? Grinning
Joy
Е, не само мои де. Познати, роднини, приятели...
Честно, само във форума чета за подобни мъже. На живо не съм виждала.

# 237
Аз съм виждала, но наистина не са често явление.
Много омъжени мои познати са ми казвали - мъж и куче, както си го научиш.
Единия ми дядо не пипваше нищо в къщата. Той си гледаше малкото дворче. Никога чиния няма да си измие. Винаги е чакал баба да му сервира.
Това че и тя на работа ходеше не го трогваше особено. Иначе къщата сами са я строили и двамата.
Ама тя така си го е направила.
По-същия начин и сина си /баща ми/ Сакън да не му стане нещо. Дори  като дете леглото му е оправила, а то милото да си чете и играе.
Да не обяснявам в какъв човек се превърна от лигавене.
Другата ми баба и дядо наравно са работили цял живот. И те къщата са строили сами.
Но имаха ниви освен работа. И там работеха. И двора си подържаха. Нивите повече ги подържаха след пенсиониране. Имаха повече време за обработка и после да продават.
Но в къщата този дядо не беше като другия. И той помагаше с каквото можеше и в кухнята.
Не винаги. Той често примерно оставаше до късно на двора, а баба се качваше да прави вечерята.
Селски отрудени хора. Имало е моменти си е личало, че е скапан и не пипва нищо, даже на масата е заспивал.

Имам приятелка се омъжи за приятеля си, който е турчин, а тя е българка. От деца си бяха гаджета.
Сега след 20 години брак са разведени, ама по-други параграфи.
Иначе като дойдоха в София, той в началото си е въобразил, че тя на работа ще ходи, на лекции и всичко сама ще върши в къщата. Но тя не е като обикновените жени. Изключително директна и цапната в устата. Изтърпяла го един ден, а на втория седнала, спряла му телевизора и с 5 изречения му обяснила как седят нещата.
Ще не ще се оправил.
През години често съм ходила при тях. Неведнъж съм го виждала да отсервира, да сервира, да мие чинии, пода и какво ли още не.

# 238
Абсолютно вярно, че мъж и куче е както ги научиш. Понякога трябва доста усилия де.

# 239
Това е ужасно. Хората сме личности преди всичко. Кучетата затова са кучета. Защото са животни с определени инстинкти и без съзнание.
Не бих допуснала да имам контакт с мъж, който мога да приравня на куче. Това е липса на самоуважение.

Общи условия

Активация на акаунт