НУКК /Италианския лицей/ в Горна баня - мнения, подготовка, изпити - 4

• 96 461
  • 762
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Не ми е известно да има друга група, но ако има аз също бих искала да знам Simple Smile

# 346
Няма друга група, повечето родители не разчитат на самоподготовка и затова интересът тук е намалял.
При нас се нанесоха съседи наскоро, не съм сигурна дали детето е 3 или 4 клас, но да попитам - детето на някого тук държало ли е приемен изпит в такава възраст и какво представлява? Насочила съм я към темата тук, понеже някъде назад ми се струва, че бях попадала на такава информация.

# 347
  • София
Здравейте, някой ще сподели ли как се разделя лист на части. Аз не успявам.

# 348
  • Сф
Търсите трите елемента, които са в една линия. От там минава едната като ги отделя. След това трябва да пресечете другите две.

Скрийншотът в от форума, ако някой си го познае.

# 349
  • София
Хиляди благодарности!!!

# 350
А дали няма някоя фейсбук група за лицея..?

# 351
  • Сф
Мисля, че няма.
Май никой не е споменавал тук да има.
Предполагам, че покрай курсовете може да има някоя скрита или вайбър, ама тя няма да е общодостъпна

# 352
Някой знае ли тази година кога ще бъдат обявени датите за подаване на документи за изпити ?

# 353
  • София
Здравейте, може ли някой запознат да каже какви са таксите в лицея за училищно обучение от първи клас?

Последна редакция: нд, 24 дек 2023, 10:30 от ditmade

# 354
Какви такси? Нали е държавно училище?

# 355
  • София
Преди две години , когато се интересувах, някой беше споделил, че има такса за транспорт и разни други неща и излизаше нещо към 200 лева месечно… освен аз да не съм разбрала…

# 356
Преди две години , когато се интересувах, някой беше споделил, че има такса за транспорт и разни други неща и излизаше нещо към 200 лева месечно… освен аз да не съм разбрала…

Има да. Транспорт 200 и нещо и по 6лева на ден храна.

# 357
Купони за храна има във всички държавни училища. Транспортът е логичен ако искате да го ползвате. Наппаво без пари е в сравнение с частно.

# 358
Купони за храна има във всички държавни училища. Транспортът е логичен ако искате да го ползвате. Наппаво без пари е в сравнение с частно.

Таксата за транспорт е задължителна, независимо дали се ползва.
Иначе е нищожна в сравнение с частното и допълнителните занимания,за които не се плаща.

# 359
Месечната такса излиза макс. 280лв. (варира по някой лев ако детето е отсъствало). Таксата включва: транспорт,застраховка, храна в стола и медицинско обслужване. Ядеш, не ядеш, ползваш или неползваш транспорт-това е таксата. Занималня има.за всички. Учителката на дъщеря ми им е учителка и по занималня.

Здравейте, може ли някой запознат да каже какви са таксите в лицея за училищно обучение от първи клас?

Общи условия

Активация на акаунт