НУКК /Италианския лицей/ в Горна баня - мнения, подготовка, изпити - 4

• 71 181
  • 762
  •   1
Отговори
# 750
Досега не ми се искаше да вярвам, но наистина има открита четвърта паралелка, видимо от обявените учители в сайта. Наистина ли не са приети децата под чертата, а съвсем други деца? Струва ми се недопустимо и много, много нечестно. Има ли някой, който да го потвърди?

# 751
  • Сф
Не знам, ама гледам на сайта, че са махнали информацията за допълнителните бройки, датите, класиране, за приема за 2ри клас. Все едно нищо не е било...

# 752
Мисля с новия сайт не остава стара информация, от предходния в архивите намирах данни от предишни класирания, когато ми бяха необходими за ориентир. Актуализирана е информацията за новата учебна година, в т.ч. учители, явно фокусът сега е 8 клас. Но това с паралелката е странно и на мен лично ми е интересно да разбера.

# 753
  • Сф
Според мен умишлено е махната, защото виж, че във Важни новини има постове от февруари и март.

# 754
Ние сме под чертата, но не сме от приетите.

# 755
  • София
Досега не ми се искаше да вярвам, но наистина има открита четвърта паралелка, видимо от обявените учители в сайта. Наистина ли не са приети децата под чертата, а съвсем други деца? Струва ми се недопустимо и много, много нечестно. Има ли някой, който да го потвърди?
Може да се пусме запитване по Закона за достъп за обществена информация, длъжни са да отговорят в 14-дневен срок

# 756
Аз не съм заинтересована страна принципно, интересно ми беше дали е имало кандидатстващи от групата, които са под чертата в обхвата на тези 24 бройки.

# 757
Ние сме в този обхват, сигурно някои не са и разбрали.

# 758
В такъв случай сте напълно в правото си да поискате информация на какъв принцип са приети други деца, съвсем различни от тези под чертата. Наистина е странно.

# 759
Благодаря за коментара Ви!

# 760
Обявени са две места за трета група (последна) на детската градина.

# 761
Дано да обявят свободни места и за първи клас, след като не стана ясна конфигурацията с приетите, няма приложен учебен план.

# 762

Общи условия

Активация на акаунт