НУКК /Италианския лицей/ в Горна баня - мнения, подготовка, изпити - 5

• 8 301
  • 129
  •   1
Отговори
# 120
Имайте предвид, че този тип задачи са за “изчерпване” и се дават като последна. За да прецените колко добре се справя задавайте време макс. две минути, дори една. Т.е. за да броите за успешно усвояването на задачата се фокусирайте върху бързина, дори да има по някоя изпусната формичка на ред.

# 121
  • София
Благодаря за съвета! На този етап искам да знае какво се очаква на всяка задача от него. И гледам да минем по-бързо учебника. За после съм предвидила и старато издание, като на него ще действаме за бързина. Иначе към момента е бавен. Постоянно гледа къде трябва да постави чертичката. Но както споделих, до сега не сме решавали такъв тип задачи, защото аз самата не знаех какво се очаква да се направи.

# 122
Да, идеята ми е, че на този тип задачи това се очаква от детето - бързина. Хубаво е да го знае и да тренира отсега колкото се може по-бързо, особено ако ще кандидатства тази година. Успех!

# 123
Излезе разпределението - 388 за първи клас и 143 за ДГ. За ДГ май досега не са били толкова много.

# 124
За училището четири деца за едно място. Приличен шанс за всеки. Преди години е било и едно към пет и едно към шест даже

Излезе разпределението - 388 за първи клас и 143 за ДГ. За ДГ май досега не са били толкова много.

# 125

А  знаете ли колко са били кандидатите за първи клас миналата и по- миналата и с какъв бал се е влизало? Мисля, че пак бяха по 4 паралелки.

# 126
Миналата не, по-миналата по спомен около 340, но честно казано може и да греша. Все бяха 1:4, 1:5. Миналата бяха 3 паралелки, станаха четири впоследствие и по написаното тук, в темата, не са влизали децата под чертата, а жалбоподатели. Това също не мога да го потвърдя, въпреки че имам мнение. Simple Smile По-миналата имам спомен, че балът на последното дете не беше много висок, нещо около 66 ми се върти, но отново може и да не си спомням добре. Бях ги запазвала файловете от всички класирания, но ги изгубих със смяната на служебен лаптоп, за което много ме е яд. Съвсем доскоро бяха публични на сайта им в архив, но подновиха и сайта, та изчезнаха.

# 127
  • София
А някой знае ли каква е процедурата за изпита - всички започват заедно в 9 или са разпределени през час, час и половина?

# 128
Всички са от 9, разпределени по групи.

# 129
Обличайте децата, ако сте по-задна група, че пред главния вход е дебела сянка сутринта. Миналата година се намръзнахме, докато дойде нашия ред за влизане

Общи условия

Активация на акаунт