Студ и сняг през Януари,много мами със бебоци ще завари!!!

• 11 354
  • 272
  •   1
Отговори
# 150
помня че писах имена но нямам спомен да съм ги слагала в купата, дано някой се е сетил  Simple Smile

# 151
  • София
Да не всявам смут, ама някой сети ли се днес да пусне хартийките с имената на другарките в купата.... newsm78, че аз не съм

smile3560 Аз, мила, свърших това, когато примъкнах и торбичките...

# 152
бравос на детето  Hug

# 153
  • София

Оу, дете - мен ме е страх да отида в зоологическата градина да не вземат да ме затворят в клетката при ония с хоботите - ти ми говориш на ''детето''...
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Но все пак - благодарим!

# 154
Привет и от мен, момичета, за днес! Аз пак се включвам късно, ама докато се прибера от работа, да се изкъпя и вечерям, да приготвя (евентуално) нещо за ядене и за мъжо, и то станало 22ч.... А вие за 1 ден сте изписали 3 стр...
Благодаря на всички за милите думи. Контеса, мерси за съветите, които съм сигурна, че ще помогнат, но за съжаление все още ходя на работа и не че не мога да си взема болничен, ама нали съм си патка и все не искам колегите да кажат нещо..........
И така. Другите мами имат вътрешна интуиция за пола на бебето например, докато аз съм почти сигурна, че ще родя по-рано. Е, както пък дойде....Какво да се прави сега..... Само да е живо и здраво....
Klemy, мисля, че харесах зет за нашата мома smile3521

# 155
  • София
Добро утро.

Днес няма да Ви скимтя от безсънието - свикнах вече, обаче... тази сутрин повръщах...  cry Като в ''доброто старо време'' до средата на 4 месец.
Доколкото ми се струва, че съм чувала - не е безкрайно неестествено, нали???  cry
Хайде, споделете с мен, или моят бебок е пуснал къдрици (без да настоявам, че това не е градска легенда!).
Боже, ами ако пак се започва?

# 156
  • София; Дружбето
Добро утро Hug Последен работен ден, иде ми да се разподскачам, но за сега се въздържам Joy
ivonska дано не ти се връща гаденето, щото аз не бих преживяла и т'ва да ти кажа. Киселините са ми достатъчни, та да не е от киселини да ти е лошо newsm78

# 157
Ха и от мене привет....всичко по масло и мед Joy Joy Joy Клеми,много се радвам за бебо Heart EyesЧе всичко е наред и че е голямо момченце.Да ти е живо и здраво Hug Мами,споделете какви витамини пиете newsm78 На мен първият път ми бяха изписали "Матерна",ма после ги оплюха нещо.  Асенова от правителствена единствено фолиева киселина ми е предписвала и желязо за хемоглобина. Питах я дали мога д пия от тези разтворимите витамини във вода и каза,че няма проблем,но после пък една приятелка каза,че като била болна аптекарката споделила,че не и ги препоръчва Thinking Комай най-добре човек на естествените витамини да набляга Thinking

# 158
  • София
Ха и от мене привет....всичко по масло и мед Joy Joy Joy Клеми,много се радвам за бебо Heart EyesЧе всичко е наред и че е голямо момченце.Да ти е живо и здраво Hug Мами,споделете какви витамини пиете newsm78 На мен първият път ми бяха изписали "Матерна",ма после ги оплюха нещо.  Асенова от правителствена единствено фолиева киселина ми е предписвала и желязо за хемоглобина. Питах я дали мога д пия от тези разтворимите витамини във вода и каза,че няма проблем,но после пък една приятелка каза,че като била болна аптекарката споделила,че не и ги препоръчва Thinking Комай най-добре човек на естествените витамини да набляга Thinking

Най-изчистените от химия са витаминките на ХИПП (под формата на сокче, спец. за бременни)

# 159
  • София
Добор утро и от мен!
Поздравявам ви за покупките! Другата седмица и аз ще се включа - още нищо не съм купула, освен една дрънкалка, която забърсах оня ден след лекцията. Мекичка е и представлява една "пръчка" от която висят пате, слънце и май още едно пате - всичките дрънкат,църкат и могат да се свалят от "пръчката" и да се заменят с други. /Дано разбрахте нещичко  Embarassed/
Когато се справя с настройките на блутут-а ще го кача в албума. Най ме впечатли цената - 3 лв. #Crazy. Чакам каката да се събуди, тя като стане и се нарежда първа на компа, не знам какво ще правя по-натам като порастне, сега едвам я отлепям.....
Ивонска - мисля, че е нормално да ти се гади и повръща, но все пак прецени дали е от бременността, че в сезона на вирусите не се знае.
Аз например още не мога да си измия зъбите без да ми се догади от пастата за зъби - а смених няколко, дори детски.
За витамините - пия Пренатал табл.
Поздрави!!!

# 160
Добро утро!!!Аз тази сутрин си поспах, ама нали имах отмяна за малкия Laughing и се по наспах. На мен ми се спи сутрин,а вечер направо не мога да заспя - въртя се, и все си мисля, че май няма да изкарам до януари!!! Вас глождили ви такова чувство?! Аз от началото на бременността си имам чувство че ще сме по празниците, и сега като се замисля че остава само месец направо ме хвърля в огън!
Щях да си набавям още неща за бебо в понеделник, ама нещо не издържам и още ей сега се грабвам и тръгвам. Това от мен!!!
Приятен ден мамчета  bouquet !!!

# 161
  • София
Klemy, мисля, че харесах зет за нашата мома smile3521
Joy Лошо няма, ама аз съм много зла, горката снаха!  ooooh! ooooh! ooooh!
Витамини, мисля че Пренатал е най-доброто, ХИП също е ОК, ама на мен малко ми образуваха киселини, хем ги пих до 5-6 месец, като още нямах киселини.
Ivonska, най-вероятно от киселини си повръщала, поне на мен ми се случва вечер от киселини да го правя това. Май само 2 пъти до сега, предния път с Никол си поповръщах от киселини в 8 и 9 месец. Че даже и преди секциото избягах от предродилна, за да ходя да повръщам, акушерката беше възмутена от мене.  Crazy

# 162
Здравейте момичета.
И моят пикльо върви едричък май- 2100 е , а съм в 33та седмица. Малката се роди 10 дни по-рано и беше 3300, лекарката каза ,че и той няма да е по-малък, даже предполагала ,че ще е малко по-едричък. Иначе всичко е наред при нас, пия от гадната тотема, почнах трета кутия, че желязото ми беше бая ниско, а пък все пак ми предстои операция.Освен това си избрах банка за стволовите клетки.Вие мислили ли сте по тоя въпрос?
Говорих си с лекарката за секциото- каза да си избера дата между 2ри и 5ти, но 5ти най-късно.
За килограмите- качила съм 8 до момента, почнах от 56 , сега съм 64, надявам се да финиширам с 65. С първата бременност пак така вървеше , тогава почнах от 55 и стигнах 64.Чувствам се много добре, едно такова ми е леко и хубаво, дали заради предстоящите празници, дали заради наближаването на бебчо, не знам....Simple Smile Може би и заради двете. Спя си и нощем много добре, даже все още спя полу по корем, с единия крак свит.Само дето пишкам непрекъснато, ама после пак си заспивам.Аз така като гледам за бебчо само шишета ще купувам и то като се роди живот и здраве, защото ако кърмя наяма да ми трбват.С щерката ми потрябваха чак като стана на 6 месеца.
Ами отчетох се....
А, исках да ви попитам още- има ли шофиращи сред вас? МИслите ли да спирате карането?Аз още се чудя.То недай Боже ако стане беля, дали съм в 5ти или 9ти месец не знам дали има някаква разлика....

# 163
Добро утро   bouquet

Клеми Честито   Hug

Аз пък тая нощ към 2 часа се пренесох в хола,че то не се издържа тва хъркане... #Cussing out
Снощи гладих на бебо дрешките,ама те малки и сладки и само им се радвам  Crazy  Другата седница ще почват да ми правят легълцето  Hug 

За витамините -пия ТОП ЛЕВЮР-даже трябва да си купя ,че днес ми свършиха-добре ,че ме подсетихте.

ivonska гаранция от киселините ти се повръща.И аз бях така-но само ми се повдигаше , но не стигнах до повръщане,за малко се разминах...А сега всяка вечер на нощното шкафче си имам прясно мляко-поне засега успокоява ... Praynig

# 164
  • София
Момичета, никой не си признава, ама срам-не срам ще си кажа  Embarassed На вас случва ли ви се вече да се изпускате по малка нужда?  Embarassed  Embarassed  Embarassed  Embarassed

На мен до сега ми се случи няколко пъти - при кихане 2 пъти и май 1-2 пъти просто така при ставане. Тя мойта мома винаги е била ниско, на моменти ме рита ниско, рита ме и в ануса - всичко мога да изтърпя, но това честно казано ме изкара от нерви и много се притесних. Първо от факта, че вероятно от почти 24 години не съм се напишквала, а и ме тормози мисълта - как аджеба ще разбера, като ми изтекат водите? Има ли опасност да се сбърка с ... напишкване?

Аре, признах си, отивам да се засрамя в ъгъла.  newsm43

Общи условия

Активация на акаунт