🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 9

• 57 311
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Джановата автентичност и радост, когато е до дете Hug … много мило и сладко,
нямам думи да опиша това, което аз изпитвам като гледам отношението му към децата.Heart Eyes Обаче, как веднага и той засиява около тях ...сладур бе, сладур Heart

В първия момент реших, че Джан излиза от бъчвата и си викам, сигурно ще е изненада за някоя къркачка

И после като видях и тази снимка, се успокоих...разхожда се човека из плажа
Миличкия, не може да отиде никъде, без да бъде забелязан Stuck Out Tongue Winking Eye

# 676
По-скоро се опитва са се скрие в бъчвата, за да избяга от фенките Joy

# 677
Въобще не мога да загрея, за какво са сложени тези бъчви на плажа и за снимките ли са? Rolling Eyes Grinning
И с какво ли са пълни? Rolling Eyes (с вино, барут, мацки.. за др. не се сещам) Rolling Eyes Grinning
Ето по-големички и малко зумнати от мен сетови фотки Simple Smile Джано да се види по-добре Wink Grinning

Movie Camera Sign Clapper Сет 26/07 "Виола като морето"

Скрит текст:

От днес няма нищо ново и нашия не се знае къде е.. People Eyes Simple Smile

# 678
Как да няма нищо ново... гледай какви хубави бъчви Joy

# 679
Има ново! Ново яко промо с Виола! Simple Smile

Медиасет и Франческа пуснаха това промо видео:

"𝙄𝙤 𝙨𝙤𝙣𝙤 𝙑𝙞𝙤𝙡𝙖. 𝙑𝙞𝙤𝙡𝙖 𝙘𝙤𝙢𝙚 𝙞𝙡 𝙢𝙖𝙧𝙚.
Ще се видим през септември на  Canale 5, ще ви чакаме! Purple Heart Hug Blue Heart "

Notes https://www.instagram.com/p/CghbJxooBQX/ Notes

"Аз съм Виола... come il mare"

Ето какво са снимали вчера на плажа Simple Smile
Сега чакаме промото с Франческо (с червено-кораловите гащета).. Wink Sunglasses айде бакалъм!

# 680
Аха, чакай ти червените коралови гащи, ще получиш Франческо Демир в някоя бъчва Grinning сега ми се изясни всичко хахах

# 681
ИГ Джан:
"септември 🔜 ♈️
@francescachillemi___ "

Ама какви красоти са и двамата..... Purple Heart Purple Heart

И видеото сподели в Стори, с надпис: “Si chiama Viola”/"Казва се Виола"

Ааааа, не мога! Animal See No Evil Joy Вижте това Джано как е отговорил на този въпрос Joy Joy Joy

Скрит текст:

Има и продължение Animal See No Evil Joy скрийншотнах ви, може да има и още.. Joy Joy
Хаха, джандемите са повярвали на датата "2034 година"

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 22:13 от grozdence.

# 682
Мале, мале Nature Fire направо са уникални!! Искам СВАТБА!!! Joy Айде от утре из турските медии ще плъзне новината "Бомба! Джан Яман показа официално гаждето си" Joy

А това за втори сезон на РП ме уби Joy Дали не му е писнало от тъпи въпроси AngryJoy

ДжанДемите 2040 година... Joy

# 683
Ново Стори от Джан:
"Работим върху това, изчакайте ни

(изглежда, рагаците се побъркаха, че няма промо с Джан.. и сега му досаждат с въпроси Joy)

Джандемите винаги са се държали тъпо/глупаво Animal See No Evil Grinning А Джан ги застреля с това "2034" Rolling Eyes Grinning Сега те ще кажат, че е "потвърдил" за следващ сезон и че има даже "дата"! Joy Абе, обичам този саркастичен Джано Grinning Сега ще имат нов фокус, ще гадаят върху тези цифри.. повярвайте ми! Head Band Joy
Скрит текст:
На мен са ми сладки Джандемите, каквито са наивнички.. и никога никой не обиждат!

# 684
Дам.. Джано потвърди новия сезон на РП, но Демет още не е... ами, ако е с друга актриса Scream Smiley Наистина са сладички, милите, живеят още в 2019 година..

# 685
Джано, използвайки ирония отново Nerd Grinning Дано рагаците са разбирали намека.. Wink Grinning
 (след като пуснаха промото, в което е само Виола) Grinning

Превод:

А тези кадри не знам откъде изтекоха Nature Fire Nature Fire Misc Bomb (вероятно са от промото на Франческо Демир), може да са ги пуснали, за да успокоят Джановите рагаци, че днес ги хвана бесотията яко.... Animal See No Evil Head Band Joy

# 686
Ма майко мила, някои хора явно имат прекалено свободно време да избесняват за глупости Joy Егати драмата, че ВСЕ ОЩЕ няма клипче за Франческо Демир ххааахха направо накрая ще се окаже, че Джан не участва в сериала и ще гледаме само Виола Joy

# 687
Здравейте,момичета!

Blue HeartNature StarHeartNature Fire

🆕 🆕 🆕
IG story на Франческа
Видеото е малко по-дълго от това,което е пуснала вчера Гроздето Hug
https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456244887%2F77e … l_wall_-199343470

Приятен летен ден!

# 688
Еее, какво се тръшкат тия фенки бе...Джановото промо, ще е за десерт Sunglasses
Той винаги е черешката на тортата
Heart Eyes

Ааааа, не мога! Animal See No Evil Joy Вижте това Джано как е отговорил на този въпрос Joy Joy Joy

Скрит текст:

Има и продължение Animal See No Evil Joy скрийншотнах ви, може да има и още.. Joy Joy
Хаха, джандемите са повярвали на датата "2034 година"

Ох, голям смях с тия Джандемки Тия, момичета просто нямат връзка с главния мозък.  Нито ги отказа годежа на Демет, нито ще ги откаже и сватбата й Joy Joy Представям си, ако Демет роди, какви прилики с Джан ще търсят в детето й Joy Joy Луда работа! Stuck Out Tongue Winking Eye
Но пък и не закъсняха  с фотошопи след отговора на Джан Animal See No Evil Animal See No Evil

Някъде около 2034

# 689
Среднощен привет, рагаци!

Такива са си джандемките, яко ги пере сачмата.. Grinning Снощи имаше голям смях в ИГ и ТТ Grinning Хайде, стига им толкова внимание на тези сладурки Wink и без туй са навсякъде с глупостите си! Grinning
Сменям темата! Simple Smile

Heart Eyes Джан вече пуска брада в областта на брадичката и все повече заприличва на Балабан! Hands Ok Hand
Снимките наближават, галиба Sign Clapper Еех, нямам търпение вече (ха днес - ха утре, изпренадах се).. Rolling Eyes Grinning

Ето я брадата и в анфас (снимка от последните дни) Wink

Нека я пуска (щом трябва).. на мен ми харесва с брада, особено като е с прибрана коса Nature Fire Heart Eyes
Абе, красота голяма си е всякак..... Heart

Общи условия

Активация на акаунт