RYANAIR - 20

• 46 807
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
Още от серията идиотски въпроси, но нямам опит с нискотарифни компании:
- приорити, доколкото разбрах, дава предимство ори качване и още един куфар от 10 кг (освен ръчен багаж), който не се се оставя на check in, нали? За този куфар важат ли същите ограничения (до 100 мл бутилки, определени остри неща и т.н., както за ръчния багаж? Според мен, да, т.е. всичко, което пътникът носи със себе си и не оставя на check in трябва да отговаря на тези ограничения или са дамо за ръчната чанта? Благодаря!

# 616
Още от серията идиотски въпроси, но нямам опит с нискотарифни компании:
- приорити, доколкото разбрах, дава предимство ори качване и още един куфар от 10 кг (освен ръчен багаж), който не се се оставя на check in, нали? За този куфар важат ли същите ограничения (до 100 мл бутилки, определени остри неща и т.н., както за ръчния багаж? Според мен, да, т.е. всичко, което пътникът носи със себе си и не оставя на check in трябва да отговаря на тези ограничения или са дамо за ръчната чанта? Благодаря!
Течностите се проверяват на багажната проверка и един ЧОВЕК може да носи най-много до 1 литър течности, като всяка течност е не повече от 100 мл. Примерно 10х100 мл.  ЕДИН човек= 1 прозрачен плик= до 1л течности. А след тази проверка къде колко течности от този плик сте преразпределили в двете чанти никой не го интересува.

# 617
  • София
Soft Click, питането беше за чекиран багаж от 10 кг. Там няма ограничение в размера.

# 618
# 619
И на мен ми отмениха полети декември. От 7 дни в седмицата през декември, смениха графика на 2 дни седмично и то събота и неделя.  Rolling Eyes

# 620
  • София
И на мен ми отмениха полети декември. От 7 дни в седмицата през декември, смениха графика на 2 дни седмично и то събота и неделя.  Rolling Eyes
За Кьолн, нали? Ясно ми е, че всяка година в зимните месеци намаляват полетите, но само два и то в два последователни дни ... Надявам се на някакви промени. Да пуснат поне още един полет през седмицата.

# 621
За Кьолн, нали? Ясно ми е, че всяка година в зимните месеци намаляват полетите, но само два и то в два последователни дни ... Надявам се на някакви промени. Да пуснат поне още един полет през седмицата.

Предните години декември Кьолн-София си беше всеки ден. Дори на 24, 25 и 26, както и 31, имаше полети - и съм ги ползвал, не е да са били само онлайн.

Сега... затягат коланите.

# 622
  • София
Може да е временна отмяна - ако нещо донагласят коридорите.
Сега ще видя и за моето летище какво са измислили.

# 623
Може да е временна отмяна - ако нещо донагласят коридорите.
Сега ще видя и за моето летище какво са измислили.

Аз приех новите дати, за да не стане от много чакане, да няма накрая места. Ако променят датите и върнат моите, дали може да им пиша с притенции да ги променят отново, пак за без пари? Laughing

# 624
  • София
Съмнява ме, но пък ако ги върнат ще имаш повече поводи за идване в Бг. или за където са били резервациите.
За моето летище са сменени дните - вместо сряда и неделя, стават вторник и събота.  Но аз това го знаех и преди да качат разписанието.

# 625
  • София
И мен ме съмнява да може. Затова не съм приела още датата. Помислих си, че е възможно самолетът да се напълни, но това не означава ли, че ще направят нещо, за да вземат парите на хората, желаещи да пътуват? Впрочем, сега лятото, когато дъщеря ми пътуваше, смениха първоначалния малък самолет с по-голям и объркаха предварително купените места. Simple Smile

Смятам да изчакам до края на октомври-началото на ноември. Дано променят нещо!

# 626
След като приемете промяната вече имате потвърден билет като в началото и нямате право на безплатни промени, освен ако пак не променят вашите полети.
Ако не сте сигурни, не приемайте. Това, което са ви предложили е сигурно място и няма да ви избяга.

# 627
След като приемете промяната вече имате потвърден билет като в началото и нямате право на безплатни промени, освен ако пак не променят вашите полети.
Ако не сте сигурни, не приемайте. Това, което са ви предложили е сигурно място и няма да ви избяга.

Аз приех, че и място съм запазил - да не след туй да търся нейде назад. Мен не ме бърка, защото понеделник-петък стана неделя-събота и няма нужда да се моля за още дни отпуск.

Благодаря, и аз така мислех, ама нали съм българче - да нахалствам, ако върнат полетите. Да не се мина. Laughing

# 628
  • София
Здравейте!
Опитах се да намеря информацията,която ме интересува в сайта на Раян Еър,но не успях.Има ли изисквания за ковид сертификати или антигенни тестове при полети с авиокомпанията?Страната към която евентуално ще пътуваме е премахнала тези изисквания от 01.08.
Предварително благодаря!

# 629
  • SF
Цената за малко куфарче в кабината фиксирана ли е за всички полети или варира? Колко струва приорити с ръчен багаж? Малката раница остава ли или отпада? Може ли да се добави при онлайн чекирането?

Общи условия

Активация на акаунт