Кралски работи и клюки - май 2022

• 74 449
  • 1 220
  •   1
Отговори
# 165
  • Някъде там
Маноло Бланик са обувките.

Вчера харесах бижутата и на Мете.

Лана да в Севиля са.

# 166
Давиз, големи красоти си показала от вчера, и на трите дами. Мери си ми остава фаворит Simple Smile
София ми харесва, хубава рокля, нямам против еспадрилите, но с тази рокличка един хубав сандал щеше да заспи.

# 167
Мери е страхотна. Много харесвам такъв тип рокли. Изглеждат кралски. Припомних си колко хубава беше и Меган в тези рокли. Зашеметяваща е. Всъщност това, което ги прави толкова величествени са походката и стойката. Изправена и хубава Стойка без прегърбване. И хубава походка. Съчетани с такъв тип рокля е ❤

# 168
Ееее, разкошна е Мери в люляковата рокля. Аксесоари, обувки, всичко.
Матилде влезе в някаква серия, в която изобщо не ми харесва. А добре започна визитата.

# 169
  • Някъде там
Виктория, Даниел и Хоокон в кралската чакалня на централната гара в Стокхолм. Кралската чакалня е построена през 1904 г. и през годините са минавали много  кралски особи, преди да пътуванията си с влака. Интериорът е от 1927 г. и по стените се виждат картините на художника Филип Менсон от четирите кралски замъка Дротнингхолм, Хага, Грипхолм и Улриксдал. След посещението тази сутрин в чакалнята, двойката и Хакон продължават с влак за Гьотеборг.
Много красива чакалня.

И Матилде и Филип

# 170
Виктория изглежда чудесно, костюмът й стои много добре. Снимката на перона е като реклама на луксозни пътувания.
 Матилде има вид и излъчване на 75-годишна дама.

# 171
  • София
Виждали ли сме това палто на Матилде, с този огромен мак? Много красиво!
Обеците на Мери са прекрасни! И останалите ми харесват.

# 172
  • Някъде там
Лана мисля че не.
Определено е страхотно.
Ако панталона беше бял щеше да ми хареса повече.
Ще чакам да излезе марката.

Намерих я.

Страхотни неща имат.
https://costarellos.com/

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 13:37 от daviz

# 173
Матилде и днес ми харесва много, с изключение на това чудо на главата й. Тия т.нар. диадеми не стоят добре на никого. Единствено Максима мога да си представя да успее да носи успешно такова нещо Simple Smile

# 174
  • София
О, твърдо не за панталона, или поне не двете заедно..too much става.
Странно ми е и синьото стебло, или е от снимката. Не ме дразни де, хубаво е съчетанието.

# 175
Не ми харесва на мен. Че и на панталона имало! Олеле Rolling Eyes
Тя е едра жена. И с дребни цветенца десенче не е за нея, но и тези прекалено големи и размазани петна я уедряват допълнително.
Това на главата е като кърпа на колхозничка Wink

# 176
И тя си носи наметнато палтото, което е най-хубавата част от целия аутфит. Само отбелязвам.

# 177
  • Някъде там
G&B забелязвам напоследък, че много от кралските особи си носят палтата така.
За мен Матилде просто си има такава физиономия на по възрастна.
Аз докато сложа марката вие няколко коментара изписахте.
Представям си някоя кралска  дама с хубава фигура с тази рокля.
Скрит текст:

С такива макове имат много хубави неща. Но определено едно трябва да е акцент, не всичко да е с тях
Ули тя и Максито има такава шапка.
Смешни са ми на мен повече и от мюфтийските.
Рожденика с нови снимки. Още някой имаше рд но забравих кой видях че имаше.🙄😀 Аааа сетих се. Паулин Дюкре.

# 178
Хенрик е много сладък, стана си тинейджър и той.
Сетих се, че и Арчи има РД след два дни. Дали ще отпуснат някоя снимка Съсекс?

Матилде е с красив, сам по себе си, сет, но пак на нея не ми харесва. Не е от дрехите, нито от фигурата, според мен е от прическата цялата работа, слага и около 20 години отгоре. Не знам какво и как може да се направи обаче.

# 179
  • Някъде там
Летисия днес.

Общи условия

Активация на акаунт