Кралски работи и клюки - май 2022

• 74 448
  • 1 220
  •   1
Отговори
# 150
Лана тя проблеми с краката едва ли някога е имала, понеже често си ходи на токчета.
Днес е добре като изключим несъответствието в цветовете.
Матилде и тя с тази рокля е добре.

Много харесвам тази тиара.

Инфото за нея
Скрит текст:

Направена от Cartier, тази зашеметяваща тиара е подарък от краля на Йордания Хюсеин на третата му съпруга кралица Алия, която трагично загива при катастрофа с хеликоптер през 1977 г. Диадемата е наследена от дъщеря й принцеса Хая, която я е заемала често на кралица Рания, включително за коронацията на крал Абдула през 1999 г, много държавни посещения и доста официални портрети. Принцеса Хая е носила тиара на Cartier много пъти за портрети предишни години, но не и за някакви кралски събития. Принцеса Хая е оставила тиарата в Дубай, когато избягала от брака си, но тя е получила 20 милиона паунда за бижутата си, които са останали при шейха след нейното споразумение за развод за £554 милиона от шейх Мохамед бин Рашид Ал Мактум.
Харесва ми роклята на Матилде, но мисля че шапката завършва визията. Много ме радва Wink
Интересно инфо за тиарата. Много е красива, но и с тъжна история 😔

# 151
  • Някъде там
Изключително стилна и елегантна Мери тази вечер.Пристигат на вечерята която дава Маргрете за министъра на Индия.

Роклята е  тази, но с ръкави.

# 152
  • София
Много красива и елегантна рокля, разкошен цвят. Без ръкави ми харесва повече.
Маргрете и гостенката също изглеждат добре.

Матилде също е много добре, шапката е чудесна.
Има ли близки кадри, да видим бижутата?

# 153
Страхотна е Мери днес! Много красив цвят, елегантна рокля, хубава прическа. В десятката е 🎯

# 154
  • Някъде там
И на мен без ръкави ми харесва повече, но мисля че са придвидливо добавени заради гостите индийци. 
Лана на Мери ли близки снимки или на Матилде ?
Ето на Мери. Обиците са страхотни.

# 155

На концерт:

# 156
  • Някъде там
Матилде днес е чудесна. Розовата рокля и отива.
Това сладурче утре е рожденик а днес мъжа на Южени.

Това са снимките с които го поздравява.

София с Александър и Юлиян. Явно и третото момченце ще е с дълга коса.

# 157
Матилде е толкова хубава. Обаче тази прическа адски я състарява според мен. Отделно, че тоалетите хич не й ги подбират, и фигурата й не е като на статуетка. Аз лично й давам 50+, а тя преди 4 месеца е навършила 49. А би могла да изглежда поне с 10 по-малко.

# 158
Матилде ми хареса в розовата рокля. Мери също в синята. С добавените дантелени ръкави ми харесва още повече. Бижутата и обувките също са красиви.

# 159
Хубав цвят е роклята на Мери и добре й стои.

Матилде от вчера и през деня и вечерта е супер, много хубави рокли и особено със синята изглеждаше чудесно.

Гледам им ружа и на Матилде и на Мери, вижда се, обаче си е на мястото, явно не е до мода поставянето му.

# 160
Роклята на Мери ми напомня на една, която Меган е носила

И обеците са сходни

# 161
  • Някъде там
Много ме дразнят тези грозни груби еспадрили, много. Красива София с хубава рокля и бам това чудо на краката.

А на мен на тази.

# 162
  • Разпиляна във въображението
А на мен ми напомня на Максима Simple Smile

# 163
  • София
Хубави дами, хубави бижута - доволна съм.

daviz, връзките на еспадрилите развалят работата. Ако бяха каишки около глезена нямаше да зле, а тук и цветът е смотан. Поне изглеждат чисти.
Роклята е хубава и тематична, предполагам още са в Севиля. Мъжете Алба днес не ми харесват - особено двуредния костюм на Фернандо не е ьза млад мъж.

# 164
Обувките на Мери са много интересни. Някакво преливащо синьо са.

Евгения с какви очила е 😂 Като извадена отпредо 100 години!
Това ли сега е модерно при очилата?

Общи условия

Активация на акаунт