Кралски работи и клюки - май 2022

• 74 453
  • 1 220
  •   1
Отговори
# 195
Софито пак какви обувки е сложила...😂
Катрин е чудна, страхотен цвят и модел:

# 196

Няма още информация за обувките, интересно ми е да ги видя.

# 197
На първата снимка много ми хареса роклята, обаче с всяка следваща е все по-малко.
Първо цветът за съжаление не е тюркоазен и тоя релефен плат, който ми напомня на някакъв много неприятен плат, обаче не мога да се сетя, ме довърши, и странната двойна катарама на колана изобщо не мога да я разбера.
Но най съжалявам, че не е цветът от първата, публикувана снимка.

# 198
Само марката на роклята излезе:

# 199
Силон? Simple Smile
В горната част й стои много добре, защото е слабичка. Полата надолу не.Трябвало е да й сложат подплата отдолу, за да не се лепи така.
И мен платът (или поне видът му отблизо) много ме разочарова.

Маргрете обаче много ми хареса. Голяма е свежарка с това червено.

Летисия - не. И нещо ми е крива в лицето?
Но пък с хубаво чувство за хумор приема дублирането на роклята Grinning

# 200
# 201
  • София
На мен пък релефният плат ми харесва, но вярно с всяка снимка по-зле изглежда. Голямо лепене, разваля линията. Но в горната част много ми харесва - мога и без финтифлюшките на ръкaвите. Май да беше блуза щеше да е по-добре.

Обаче много странно - британски модни награди, облечена с небританска марка. Голям пропуск...а беше най-големият посланик на брит. мода. Напоследък нещо изневерява...

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 20:56 от Lana

# 202
Прекрасна Кейт!
Напоследък буквално не мога да й се нагледам! Heart

# 203
Още малко Кейт днес

# 204
  • София
Прелестна Кейт.

# 205
Роклята е хубава, но не отива на тази фигура, подчертава излишно плоският бюст и широките рамене, заедно с твърде тесния ханш...Би отивала на Летисия с нейните извивки, а и като цяло е неин стил. Цветът е много хубав, но много зле се гърчи на места. По-прилепнала рокля, която дава илюзия за някакви извивки би била по-подходяща.

# 206
Обаче много странно - британски модни награди, облечена с небританска марка. Голям пропуск...а беше най-големият посланик на брит. мода. Напоследък нещо изневерява...
Вярно, че не е чиста британка, ама чак пък небританска марка.

Обеците са от Бахамите, бяха на местна дизайнерка.

# 207
Страшно много ми харесва Кейт! Разкошен цвят, чудесна линия - като лилия! Харесват ми двете токи на колана, много ми допада релефът на плата. При движение е просто перфектна! Даже не си личи нито плоския бюст, нито гърбицата, нито широките рамене, още по-малко твърде тесния ханш.
А всъщност цялата красота идва от искрящата усмивка и ведрото поведение.
Вчера гледах клипчето от коледната песен, в която Кейт свири на пиано. Загледах и коментарите отдолу, обичат я хората и са казали много нежни думи за нея, гордеят се.
Човек, който бих искала да ми е приятел - верен, нежен, достоен, дискретен, непредаващ.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=52&v=dyXBfAjDj-A … ;feature=emb_logo

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 21:41 от papi6

# 208
Марката за бижута Bulgari представи нова диадема, създадена да отбележи  платинения юбилей на Кралицата.
Бижутерската къща съобщи, че екип от петима, ръководен от майстор златар, е прекарал над 1500 часа за създаването на тиарата.

Изумруди и диаманти украсяват тиарата , изработена от платина – металния символ на историческия юбилей на кралицата.
Дизайнът е уникален, имитира флорален букет и се фокусира върху хипнотизиращ 63,44-каратов замбийски смарагд, издълбан с цъфтящ лотос.

# 209
Катрин е със страхотна рокля  ❤ пък и макар на нея да не стои добре. Но то нейната фигура си е такава и рядко нещо й пасва. Роклята ще е перфектна за някоя с женствени извивки. Летисия или Мери например.

Общи условия

Активация на акаунт