Кралски работи и клюки - май 2022

• 74 462
  • 1 220
  •   1
Отговори
# 240
...
Вчера гледах клипчето от коледната песен, в която Кейт свири на пиано. Загледах и коментарите отдолу, обичат я хората и са казали много нежни думи за нея, гордеят се.
Човек, който бих искала да ми е приятел - верен, нежен, достоен, дискретен, непредаващ.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=52&v=dyXBfAjDj-A … ;feature=emb_logo
Специално се върнах да прочета коментарите - много са ласкави, очевидно я харесват хората

Някои от тях
Цитат

Усмивката, която споделят в края, изглежда толкова естествена и задушаваща. Той е красив певец и херцогинята блести, докато свири. Тя е една елегантна дама. Вашата страна трябва да се гордее, че я има.

Цитат
Не съм фен на монархията. Но разпознавам жена с добро сърце, съпричастност към другите хора, дисциплина, смелост и най-накрая красива душа. Това е херцогинята на Кеймбридж.

Цитат
Херцогинята отново е просто перфектна; каква прекрасна дама

Цитат
Тази усмивка, която Кейт подарява в края: сякаш тя го успокоява, когато тя е тази, която я постави на линия.... но тя просто се усмихва и утешава другите - защото е чиста благодат

Цитат
Колко скромна седи тихо, когато свърши своята роля, оставяйки Том да поеме цялото внимание, тъй като той е звездата... тя просто е част от поддържащия ансамбъл... тя се усмихва само, когато Том й отдава уважението и обичта, които заслужава ... твърде прекрасно, Британските острови сигурно се усмихват...

Цитат
Абсолютно красива. Тя е подарък за Англия и света.

# 241
  • Някъде там
Мери в нежносиньото палто е разкошна, тя си е много царствена и е може би най-стилната от бъдещите кралици.
Определено. Споделям мнението ти напълно.
А и поведението и е безупречно, тя самата Маргрете си го каза в книгата и интервюто,че е спокойна, защото Мери е готова да я замести достойно. Маргрете да сравни снаха си с майка си е пример, че освен уважение Мери е заслужила и искрената обич на свекърва си. За мен беше много показателно, как я приема.

# 242
Мери и Максима ми харесаха. Особено Мери в светлосиньото палто-рокля. Много елегантен и изчистен дизайн, който и подхожда.

Аз отказвам да повярвам, че русата дама с Уилям е на 61 години.🤣🤣🤣 Има някаква грешка.

Катрин, Мери, Летисия, Максима, Рания - все жени, които се държат на положение. И като визия и стил най ми харесват от роялките. Мете, Вики, Матилде не ме впечатляват така с дрехи, въпреки че последната има хубави тоалети обикновено.

# 243
Елизабет няма да присъства на градинските партита в Бъкингамския дворец

# 244
Летисия днес:

# 245
Пу-пу, много е хубава!

# 246
Да, червеното е нейният цвят!

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 15:33 от ver4eto_sv

# 247
Матилде:

Виктория:

Алберт и Сара в Швеция
Каква неочаквана комбинация.Joy

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 16:36 от Tinо

# 248
Много ми харесва Матилде и Виктория, днес. Както и шапката на Максима.

# 249
# 250
Много се радвам, че по света разпознават Хари и добрите му дела и го наричат "принцът на народа" по подобие на майка му 🥰

Между другото, Хари ще играе в общо 12 поло мача, които ще продължат до 18-19 юни, та ще го виждаме честичко, а може би и красивата му жена 🥰

# 251
  • София
Само Виктория и дупето на Хари ми харесват днес.

На Летисия роклята е интересна, но ѝ е голяма в горната част. Цветът е красив. Белите обувки и чанта - не.

# 252
Аз лично не обичам червено за дрехи. Не ми харесва и на Летисия.
Виктория (въпреки червеното) и Матилде обаче ми харесват. Матилде, ако беше с друга прическа, щеше да изглежда много по-добре.

# 253
  • Sydney
Кейт със зелената рокля е мнооого добре.

Мери също много ми хареса.

Тази Максима също:
https://www.instagram.com/p/CdMSlGrhlPK/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 254
Матилде и Вики са ОК, Летисия е с хубава рокля, но можеше и да е по - малък размер. И обувките и са големи.
Интересна е Максима:

Общи условия

Активация на акаунт