Кралски работи и клюки - май 2022

• 74 476
  • 1 220
  •   1
Отговори
# 285
Херцогът на Кеймбридж днес е в Бирмингам, за да види работата на Sports Key, местна организация, която предоставя редица спортни дейности, за да вдъхнови по-активна и сплотена общност.

Беатрис:

Последна редакция: пт, 06 май 2022, 20:04 от bubanka

# 286
А то изобщо потвърдено ли е, че ще дойдат?
Аз мисля, че и да дойдат, то ще е без децата и за много малко, колкото да уважат баба и да отбележат присъствие, а после веднага ще летят обратно, защото Лили има рожден ден на 4-ти.

# 287
  • Някъде там
Ани, потвърдено е че ще присъстват с децата.
Лана, ако Съсекс са на балкона трябва  и Андрей Мамин Златен да е там.😀
На мен ми е интересно дали тайната му внучка ще покажат, или само първородния му внук и правнук на Бети, Уолфи ще има активна роля като по-важен.

Последна редакция: пт, 06 май 2022, 20:11 от daviz

# 288
Тази година ще е много празен балкона, щом само работещите ще са на него. Обикновено са цялата рода, включително Йорките, Кент, Зарини и т.н.

# 289
Без балкон, което показва, че отиват да уважат баба, не да търсят внимание. Ама искат не искат пак ще го получат в повече

# 290
Много ми хареса Кейт в роклята от последната визита.
Чакам балкона, това ми е любимо след роял аскът.

# 291
Хмм, значи е потвърдено. Аз продължавам да мисля, че няма да вземат децата с тях и ще останат само колкото е наложително, а веднага след това ще отлетят обратно да празнуват рождения ден на дъщеря си.

# 292
  • Някъде там
Daviz, прекрасна новина, че ще бъдат там Съсекс. Ще видим и децата, супер!
Балконът мен не ме вълнува особено, така или иначе.
Имам някакъв спомен обаче, че съм виждала Южени и Беа на балкона, но може и да бъркам повода.
Daviz?

Жасмин сега ти виждам въпроса.
Според мен е само за 70 годишнината от управлението на кралицата, защото реално точно този юбилей е за 70 годишнината  от работата на кралицата за фирмата и е редно само работещите да са на балкона.
Обикновеният Trooping the Colour и балкона отбелязват рожденият ден на кралицата, а не управлението ѝ.
Това е разликата в случая според мен и за това балкона сега, ще е само с работещи членове.

# 293
Аз пък искам да видя децата. Не съм ги виждала, едното от години, другото - въобще. Интересно ми.

Откъде знаете кой къде ще се показва? Обявили ли са нещо официално или просто си спекулираме?

Давиз, каква тайна внучка, бре 🙄
Вайййй, ник'ва клюкарка не съм аз 😂

Последна редакция: пт, 06 май 2022, 20:29 от bubanka

# 294
  • Някъде там
Сиена бе птица. Нея кога си я видяла ?
Само отпечатъци.На  Огъстчо гръбче и профилче виждаме, на нея само отпечатъците и количката.
Тайно я кръстиха даже, само Дейлиту разбра.

# 295
  • София
Сега видях роклята на Беа...изглежда много хубава, но цялостното ѝ съчетание с това сако е по-зле и от на Сара комбинациите. Обувките и чантата пък съвсем са зле.

Последна редакция: пт, 06 май 2022, 20:33 от Lana

# 296
И аз точно това си помислих. Все повече започва да прилича на майка си. Поотслабна, което е добре, но защо тези никаква дължина полички и куци сакенца избира! Мъжът до нея е конте, толкова ли не може да се повлияе от него! Ми да го погледа как се облича, как комбинира дрехите!
А Сара оня ден пак беше пОтресна 🙄 С любимата й инфантилна поличка...

# 297
Нещо изтървах схемата с балконите. Може ли някоя добра душа да ме светне, моля!

# 298
  • Някъде там
G&B на балкона за юбилея тази година ще излязат само работещите рояли с баба.
Съсекс ще присъстват на тържествата, но не и на балкона.
Според мен е така защото това не е обикновен Trooping the Colour а балкон за 70 годишния юбилей от възкачването на Елизабет на трона.

Много ми харесва този комплект на Шарлот. Само обувките са ужасни.

Къде видяхте Беа ? Изпуснала съм я.

Последна редакция: пт, 06 май 2022, 20:43 от daviz

# 299
  • София
Ох, на мен пък изобщо не ми харесва Шарлот.

Попадна ми снимка на Калина, Китин и детето от Великден. Слагам я скрита, много зле изглежда горката
Скрит текст:
и Мафалда в Лондон на парти, партньорство на Michael Kors X Ellesse капсулна колекция

Балконът май ще си е баш за Трупинг-а - та е странно решението, но както казах, както иска така да си го празнува. Четох, че от децата ще са само Кеймбридж и Уесекс. Според мен трябваше да отиват всички внуци, правнуци и други роднини - все пак 96 години са, кой знае, докога ще може да се появява на този балкон. Даже и сега не е съвсем ясно.

Последна редакция: пт, 06 май 2022, 21:09 от Lana

Общи условия

Активация на акаунт