Кралски работи и клюки - май 2022

• 74 665
  • 1 220
  •   2
Отговори
# 360
  • Бургас
Софи днес с чудесна рокля.
За мен лично това е нейния тип рокли, но тя си знае!

# 361
  • Някъде там
И на мен много ми хареса Шарлийн. Изглежда много добре, предвид всичко...

Хари с тениска "Баща на момиче" 🥰 Бас хващам, че малката сигурно го разтапя и е момичето на тати.
Хари ще се появи довечера по Новозеландска телевизия. Ще обяви нов проект (:
Новозеландска ? 🙄🤣 Тази тениска да не е свързана нещо с проекта.
Много усмихнат.
Гледах вчера снимки от новите мачове.
Предполагам че и тук ще бъдат сложени някои от другите, но на мен  тази ми е любима.

# 362
Софи е супер с тъмната рокля. Този стил най и отива. Това мисля, че е от днес:

# 363
Последните две визии са изненадващо добри за Софи. Симпатична ми е, има нещо много английско в нея, но обикновено се състарява много със странни избори за тоалети.

# 364
Да, давиз. Вече и излезе новият му проект. Вдъхновен е от маорите.

За своята инициатива за еко-пътуване Travalyst
 принц Хари стартира нова кампания, вдъхновена от ценностите на маорите. Дебютирайки промоцията на TeAoWithMOANA, херцогът казва, че тяхната „каупапа“ (набор от ценности, принципи и планове) е била повлияна от посещенията в Аотеароа (Нова Зеландия).
„Винаги ни питат за обратна връзка за почивките ни, но какво би се случило, ако нашата почивка ни оцени?“
Хари казва, че кампанията на Travalyst
 е вдъхновена от Māori kaitiakitanga (попечителство и защита) и manaakitanga (любов и състрадание).

Ето и клипчето с Хари. Супер забявно е и смешно  Satisfied

Последна редакция: пн, 09 май 2022, 17:23 от Tiramisu29

# 365
  • Някъде там
Благодаря за инфото, Тирамису. После ще гледам и клипа.
Летисия днес изглежда страхотно

# 366
# 367
Летисия и Софи много хубави днес в червено и зелено. Ето и клипче от танца:
https://www.instagram.com/tv/CdVztpyDgnd/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 368
Последните рокли на Софи са супер. Зелената й отива много - и като цвят, и като модел

# 369
  • София
Летисия е страхотна днес, дори ципът, не ме дразни, а по принцип не харесвам.

Софи в тъмносиньо и зелено е добре, гледам и краката ѝ са добре, не сваля стилетото от седмица. Двуредното бяло сако е грозно, роклята може и да не е лоша, иначе.
Тези нито дълги, нито къси, нито средни дължини не правят услуга на никоя от дамите, обаче. Бях се обнадеждила в последно време, няколко от роял дами се подкъсиха, но явно ще трябва време.

# 370
  • Някъде там
Новите снимки на чаровника Шарли. Утре става на 2 годинки.

# 371
Този мъник е сладурче!
Софи много ми харесва с последните 3 тоалета.
Летисия е страхотна - и рокля и обувки! Както винаги.

Последна редакция: пн, 09 май 2022, 23:34 от Не се сърди, човече

# 372
  • Разпиляна във въображението
За първи път във властването ѝ, не кралица Елизабет II, а нейният син, престолонаследникът принц Чарлз, ще открие Парламентарната сесия и ще прочете речта от нейно име. За първи път херцогът на Кеймбридж, принц Уилям ще придружи баща си в това най-важно събитие в парламентарния живот на Кралството.
В изявление от Бъкингамския дворец се посочва, че до това решение се е стигнало след съвет от лекарите на кралицата. 96-годишният монарх, която в последните месеци има проблеми с мобилността си, все по-рядко се появява на публични събития. Очаква се след месец, с грандиозни тържества, да се отбележи 70-годишнината от управлението ѝ.
Свидетели сме на изключителен момент, в който уважението към традициите и институциите и принципите на хилядолетна приемственост, бележат залеза на една уникална епоха от британската история.

Васил Христов, Бтв

# 373
В чест на рождените дни на Арчи и Лили от 6 май до 4 юни, феновете им започнаха кампания по набиране на средства, които даряват за благотворителност и само за 4 дни до момента са набрани 40 000 долара за WCKitchen. Това означава повече храна за украинците, избягали от руската инвазия, жертвите на наводнения в Южна Африка и евакуираните, бягащи от пожари в Ню Мексико. Макар Арчи да е измежду най-влиятелното кралски деца, виждам, че Лили дава заявка да го настигне, особено във въздействието върху феновете за подобни смислени инициативи.

# 374
  • София
За първи път във властването ѝ, не кралица Елизабет II, а нейният син, престолонаследникът принц Чарлз, ще открие Парламентарната сесия и ще прочете речта от нейно име. За първи път херцогът на Кеймбридж, принц Уилям ще придружи баща си в това най-важно събитие в парламентарния живот на Кралството.
В изявление от Бъкингамския дворец се посочва, че до това решение се е стигнало след съвет от лекарите на кралицата. 96-годишният монарх, която в последните месеци има проблеми с мобилността си, все по-рядко се появява на публични събития. Очаква се след месец, с грандиозни тържества, да се отбележи 70-годишнината от управлението ѝ.
Свидетели сме на изключителен момент, в който уважението към традициите и институциите и принципите на хилядолетна приемственост, бележат залеза на една уникална епоха от британската история.

Васил Христов, Бтв
Бабата от месец и нещо насам усилено се е оттегля от ангажименти. Имам чувството, че след юбилея има вероятност изцяло да се оттегли и да предаде всичко на сина си. Напълно е възможно дори и да се оттегли от трона.

Общи условия

Активация на акаунт