Кралски работи и клюки - май 2022

• 74 665
  • 1 220
  •   1
Отговори
# 405
Роклята на Летисия е за младо момиче, не за 50 годишна кралица.

Матилде:

По-късно днес Кейт и Уилям трябва да са в Манчестър, ако няма промяна в плана.
А утре и вдругиден в Шотландия.

# 406
  • Някъде там

И още от Максима от откриването на Амстердамския ARTIS - Groote Museum, който е затворен за обществеността от 75 години.

# 407
Ама това на Летисия голо ли е, аз от телефона помислих,че е колан. Ами отзад как се държи?
Не ми харесва.

# 408
  • София
И още от Максима от откриването на Амстердамския ARTIS - Groote Museum, който е затворен за обществеността от 75 години.

А сега го отварят ли?
Страхотна е Максима! Изглежда великолепно Simple Smile

Летисия Joy, май има нужда от почивка и да се разтовари от официалности.

Уилям с мъжа на Роуз Joy

Последна редакция: вт, 10 май 2022, 15:10 от Lana

# 409
  • Някъде там
Ама това на Летисия голо ли е, аз от телефона помислих,че е колан. Ами отзад как се държи?
Не ми харесва.
Плат си е отзад.

# 410
Британците много хубави, Максима и Рания - също, Матилде е ОК. А Летисия ми скри шапката с този процеп на корема. 😂 Не съм го очаквала от нея. Ако беше някое селебрити щях да я одобря, но все пак е кралицата на Испания. Не е подходяща точно тази рокля за нея, иначе си ме кефи жената. Има фигура за такива дрехи.😀

# 411
Виж ти, виж ти, на каква клюка попаднах за въпросните Чолмондели 🙂
Те се женят края на юни 2009 г., като обявяват годежа си ден преди това. И едва 4 месеца след сватбата, през октомври същата година се раждат синовете им...
Странно, като знам, че в техните аристократични среди годежи се обявяват месеци и години преди сватбата! И деца без сватба не правят.

Никаква фигура няма Летисия за тази рокля! Нито възраст!
Вижте на моделката как стои, и как на Летито!

# 412
Като изключим Летисия, днес всички кралици са топ.
И Максима и Матилде, и Рания са чудесни.
Давайте още снимки ако има.

# 413

Да е жив и здрав малкия бонбон:

# 414
Наистина е много сладко детенце.
Но те и родителите са много симпатични, а майката е и хубава, макар и по-пълничка.

# 415
  • София
Той и Гийом като по-млад хич не е лош. Но малкият е страшен бонбон - да е жив и здрав!

# 416
  • София
Херцогът и херцогинята на Кеймбридж присъстват на официалното откриване на Мемориала „Поляната на светлината“ в Манчестър. Мемориалът е в памет на жертвите на терористичната атака в Манчестър Арена на 22 май 2017 г.

# 417
# 418
Да, коментарите не са особено ласкави.

# 419
Олее Летисия е навлякла рокля от Илиенци. Ужас. Как можа?
Катрин пък с поредната рокля палто. Да вземе да разнообрази малко, че доста доскучава. Само да не разнообразява с рокля като на Летисия, моля 😂

Останалите са супер.

Общи условия

Активация на акаунт