Кралски работи и клюки - май 2022

• 74 543
  • 1 220
  •   1
Отговори
# 615
И единствено те двамата са усмихнати. Останалите  😶

# 616
# 617
Кралица Елизабет изглежда прекрасно.
Като я видях тази вечер и се почувствах много странно, сякаш я виждам за последен път. 
Още дълги години живот й пожелавам.

# 618
Много добре изглежда кралицата:

# 619

Кралица Елизабет и Принц Филип през 50-те год
на миналия век..красива двойка.

# 620
https://eva.bg/article/43134-Khertsoginyata-s-80-lyubovnitsi
Херцогинята с 80 любовници - Маргрет Аргайл, чието поведение е станало синоним на фриволност и за която има създаден и филм, нейната роля се изпълнява от Клеър Фой.
„Маргарет е синоним на мъжемелачка, винаги гладна за секс – нещо, което в онова общество се е възприемало като порок“, коментира Сара Фелпс, сценаристката на втория сезон на „Един много английски скандал“. Тя прави опит да реабилитира херцогинята и да напомни, че почти във всяко второ аристократично семейство на Острова дремят проблеми, свързани с прелюбодейство и алкохолна зависимост, просто Маргарет не се е срамувала да ги признае."
....
Бракът с Чарлз Суини продължава 14 години. Съпрузите обаче не са си точно верни. Изневерите на Маргарет са всеизвестни. Тя следва принципа “Go to bed early and often” – лягай си рано и често. Известен е навикът й да приема любовници още в 9 сутринта, за нея неподходящо време за секс просто не съществува."

# 621
  • Някъде там
Интересна история Ани. Чувала съм за разпуснатата Маргарет, но не с подробности. Ще ми е интересно да гледам филма. Не гледам Короната и нямам впечатления от актрисата.

Мери пристига на честването на 10годишнината на организацията, CoC Playful Minds.
Няма други снимки за сега, а ми се иска да видя как стои тази пола когато е права.
Много интересно съчетание.

# 622
Уилям снощи е бил в Обединените арабски емирства, за да поднесе съболезнования от името на Кралицата и КС по повод смъртта на шейх Халифа ибн Зайед ал-Нахаян, президент на ОАЕ.

Видео с дръмърите.

# 623
Днес кралица Елизабет прие в замъка Уиндзор делегация, водена от президента на Федерацията по конен спорт на Азербайджан! Той й подари карабахски кон на име „Шохрат” (Слава), подарък от 🇦🇿президента Илхам Алиев, и две скулптури на известния Фаик Хаджиев!

Имам чувството, че колкото повече е сред хората, толкова по-енергична става.

# 624
Тези коне са много красиви

# 625
  • Някъде там

# 626
Не ми харесва нито цветовото съчетание, нито самата пола. Прави я огромна.

# 627
Кончето е страхотен цвят
Кралицата с хубав маникюр и червило си слага!

# 628
  • Някъде там
Съчетанието ми хареса. Полата ми е твърде широка и на мен.Исках да я видя в цял ръст, но ако беше малко по тясна щеше да ми допадне.
Много ми харесва обаче дейността на организацията и цялостната идея да превърнат град Билунд в "детска столица".
Откриват и
детска площадка за възрастни, създадена от артистичната група SUPERFLEX и 121 деца от цял Билунд.

И Матилде от днес.

Вики пък вчера.
Роклята ми харесва. Останалото не.

# 629
  • София
Днес Матилде ми е фаворит!
Харесват ми обувките на Мери, сакото.
Полата не мога да реша, цветът не ми харесва със сигурност, но може би в друга комбинация ще ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт