Кралски работи и клюки - май 2022

• 74 432
  • 1 220
  •   1
Отговори
# 90
Страхотна е Шарлотчето. 

# 91
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Извинявам се, може ли някои да ми обясни нещо, може и да не съм разбрала правилно, но защо бъдещата жена на датския принц престолонаследник е трябвало да бъде чужденка, а не датчанка?

# 92
Имат някакво правило или по-скоро традиция в датското кралско семейство бъдещите им монарси и изобщо принцовете да се женят за чужденки. Не съм сигурна от кого тръгва и защо, но доколкото помня от около 200 години няма монарх, който да се е женил за датчанин.
Мъжа на Маргрете е французин, първата жена на по-малкия и син е родена в Хонг Конг, втората Мари е от Франция, а жената на Фредерик е австралийка. Интересно следващото поколение какво ще направи.😁

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 18:36 от EsmeWeatherwax

# 93
Нормало! Малка държава са, половината са братовчеди 😉
Те и в другите монархии доскоро се женеха за чужденци. Едва напоследък се ориентираха към простосмъртни сънародници.

# 94
  • Някъде там
Извинявам се, може ли някои да ми обясни нещо, може и да не съм разбрала правилно, но защо бъдещата жена на датския принц престолонаследник е трябвало да бъде чужденка, а не датчанка?

Закони и традиции.
Ако Кристиян някога реши че иска да се ожени за датчанка трябва да бъде обсъдено в парламента и да бъде дадено разрешение от баща му и няколко други съветници.
Ето статия.
https://www.seoghoer.dk/kongelige/prins-christian-ingen-dansk-kaereste

# 95
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Закони и традиции.
Ако Кристиян някога реши че иска да се ожени за датчанка трябва да бъде обсъдено в парламента и да бъде дадено разрешение от баща му и няколко други съветници.
Ето статия.
https://www.seoghoer.dk/kongelige/prins-christian-ingen-dansk-kaereste
Благодаря! И да си принц не е лесно у тоя живот!

# 96
Страната е малка, за да избегнат кръвосмешение.
Тъжното е, че те като млади се влюбват в жени покрай тях, съученички, приятелки, а трябва да дирят по света жена за женене.
Но в този случай се е получило.

# 97
  • Някъде там
Това се отнася само за престолонаслениците. Другите деца в семейството могат да "си вземат" датчани.

Страхотна е тази рокля на Рания. С колана с който тя я е комбинирала изглежда още по добре.

# 98

Balloon Красива и щастлива*

# 99

Скрит текст:

Малко снимки на рожденничката.

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 20:52 от papi6

# 100
Много ми харесва Кейт на последната снимка горе.

И още няколко снимки

# 101
  • Варна

Цитат
По-правилно е да се напише, че Нетфликс спират един от проектите, свързани с Маркъл.  Става дума за анимационна поредица, Pearl. Останалите общи прокети на Нетфликс и Archewell Productions си продължават по план.
А кои са другите общи проекти, които не спират?
Според мен ги спират, защото почти две години ги чакат, а нямат готов продукт.

Хм, добър въпрос. В статията, която четох, пишеше обобщено:

"Netflix казват, че Archewell Productions остава ценен партньор и те продължават да работят заедно по редица проекти, включително документалната поредица Heart Of Invictus."

Скрит текст:
Netflix said Archewell Productions remains a valued partner and they are continuing to work together on a number of projects, including the documentary series Heart Of Invictus. От тук .

Обаче сега погледнах в самия сайт на Archewell в раздел Archewell Productions и там няма никаква информация... Само този Pearl (който е спрян) и филма за Инвиктус са изброени.

# 102
  • Разпиляна във въображението

Сладурана Simple Smile Но погледът ми шари около мъжкото присъствие зад нея.

# 103
Я, не го знаех това изискване на датчаните. Напредничави са си Smiley от кога датира?

Жалко, че Шарлът не прилича никак на майка си, ама има време да се промени това. На някои снимки обаче доста ми прилича на малкия Хари.

# 104
Шарлот на последните снимки правени от Кейт, много ми прилича на татко си. Прекрасни деца са и трите, независимо на кого приличат, де.

Общи условия

Активация на акаунт