Кралски работи и клюки - май 2022

• 74 444
  • 1 220
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Бъдещата кралица Камила ще краси корицата на Вог по случай 75-тия си РД

# 136
  • Някъде там
Корица на списание  за годишнина, добре звучи.

# 137
Не видях да сме писали за благотворителната инициатива на Чарли, доста са събрали за по-добро бъдеще на млади хора.
https://twitter.com/royalinstablog/status/1521129747572531202?t= … k6ZpGyAg&s=19

# 138
  • София
Матилде при ... Посейдон. Wink

Принцеса Талита фон Фюрстенберг присъства на Met Gala вчера с гаджето си Роко Бриньоне де Брабант. Тя е дъщеря на принц Александър фон Фюрстенберг и Александра, родена Милър, внучка на Diane von Furstenberg(на последната снимка)
 и племенница на принцеса Мари-Шантал

Не видях да сме писали за благотворителната инициатива на Чарли, доста са събрали за по-добро бъдеще на млади хора.
https://twitter.com/royalinstablog/status/1521129747572531202?t= … GyAg&s=19
Браво! Добра сума са събрали.

# 139
Херцогинята на Корнуол посети "Аз съм" в Манчестър. Това е изложба, включваща портрети на оцелели от домашно насилие.

Едуард и Софи по време на посещение на фермата Шалоуфорд в Нютън Абът.

# 140
Скрит текст:
Бъдещата кралица Камила ще краси корицата на Вог по случай 75-тия си РД

[/spoiler]
От къде тръгна, къде стигна..и още какво я очаква,
ако може да служи за пример
то е че с търпение, постоянство
и без излишни емоции, няма невъзможни неща
когато любовта е взаимна.Hands V

# 141
  • София
Софи веднъж да уцели обувките (поне от видимата част) и такъв хаос с цветовете да докара. Едуард и той на тъмно се е обличал.
Ма поне няма проблеми с краката, пак си е на токове.

# 142
Софи явно си е пазила хубавите обувки за Великобритания.😁 Много са ми шарени с Еди.

Чудесни са бонбонената Вики, Матилде в синьо и Мари във флоралната рокля. Мете не ми харесва как се е облякла.

Гледах в компроматите останалите звезди на Мет Гала. Повечето бяха много зле. Принцеса Талита обаче е със страхотна рокля. 💚

# 143
  • Някъде там
Лана тя проблеми с краката едва ли някога е имала, понеже често си ходи на токчета.
Днес е добре като изключим несъответствието в цветовете.
Матилде и тя с тази рокля е добре.

Много харесвам тази тиара.

Инфото за нея
Скрит текст:

Направена от Cartier, тази зашеметяваща тиара е подарък от краля на Йордания Хюсеин на третата му съпруга кралица Алия, която трагично загива при катастрофа с хеликоптер през 1977 г. Диадемата е наследена от дъщеря й принцеса Хая, която я е заемала често на кралица Рания, включително за коронацията на крал Абдула през 1999 г, много държавни посещения и доста официални портрети. Принцеса Хая е носила тиара на Cartier много пъти за портрети предишни години, но не и за някакви кралски събития. Принцеса Хая е оставила тиарата в Дубай, когато избягала от брака си, но тя е получила 20 милиона паунда за бижутата си, които са останали при шейха след нейното споразумение за развод за £554 милиона от шейх Мохамед бин Рашид Ал Мактум.

# 144
Матилде днес също с хубава рокля, че и добре и стои и на нея самата.

Успокоих се за краката на Софи Simple Smile

Мете Марит и Вики пак са супер, Мете с нейните елеци Simple Smile

# 145
О, Матилде днес много ми харесва. Само за шапката ѝ съм с леки резерви.

# 146
  • Някъде там
Жесток кадър...
Ако бях аз щях да хвърля токовете, но Матилдето е кралица...

# 147
Матилде и мъж много хубави днес! И фонът хубав!

# 148
https://twitter.com/royalinstablog/status/1521129747572531202?t= … k6ZpGyAg&s=19
Аз писах малко по-назад. Впечатляваща сума са събрали Hands Clap
 Бяха ми попаднали и снимки на присъстващите, ще потърся да сложа.

# 149
Много красива онази рокля на Матилде. Пелеринката определено я разваля.

Браво на Чарлз и Камила за събраните пари!
Те колко са дали?

Общи условия

Активация на акаунт