Кралски работи и клюки - май 2022

• 74 462
  • 1 220
  •   1
Отговори
# 225
# 226
  • Down south
Като статуетка е Кейт - нежна, касива, изящна!

Модна икона!
Ще остане в аналите.
Винаги красива, деликатна и много изящна.
Не мисля, че това може да се каже за много от настоящите величия.
Кралица Летисия и Кралица Рания, за мен, са в същата група.

Кралица Максима е колоритна, цветна, запомняща се, но в различна категория.

# 227
  • Някъде там

Лана и с розовата си личеше. 🙂

Роклята на Мари от онзи ден най-накрая излезе. Много красива, нежна и ефирна, без да виси. Обувките са страхотни също.

Шарлот на кръщене. Хубава рокля, грозни обувки.

# 228
Ето тази дължи на й подхожда, даже бих намалила до над коляното. Страхотен крак. В движение се вижда колко добре й седи

[/center]

С Edward Enninful

# 229
Не знам как някой вижда в Кейт сухота. За мен тя е слънчево, прекрасно момиче, истински късмет за КС. На клипчета и снимки от младежките и` години е със същата усмивка и поведение.
Има страшна енергия и живец в нея.

Скрит текст:

# 230
Съгласна съм, че КС извадиха голям късмет с нея. Стига нещо да не омажат положението с Уилям, за момента се представят блестящо.

# 231
  • Някъде там
Ули като каза Максима, нямам търпение довечера за концерта.
Предишните и визии.

# 232

Уилям онзи ден

Сладур:

# 233
Съвсем честно казано, Уилям изглежда далеч по-спокоен и някак си на място. При Катрин сякаш прозира някакво напрежение и изкуственост, но пък си личи, ме много се старае.

# 234
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Съвсем честно казано, Уилям изглежда далеч по-спокоен и някак си на място. При Катрин сякаш прозира някакво напрежение и изкуственост, но пък си личи, ме много се старае.
Залога е ужасно висок, от нея очакват много, и ще се старае, къде ще ходи. Все пак, ако тази монархия оцелее, има вариант да бъде "кралица консорт" или нещо такова. Отделно децата и ще имат положение и среда, която ще имат малцина.

# 235
Кресидчето с каква свекърва се е уредила, че и маркиза се оказа.
Не бих ѝ дала 61 години.

# 236
Е, да, Уилям буквално е откърмен, за да върши точно това и цял живот е готвен. Личи му, че е било успешно.
Кейт се справя добре и се старае много, при нея си личи ролята, която играе и маската, която слага, но пък и тя е била съвсем наясно, къде отива и какво се иска и изглежда доволна от избора си.

# 237
Уилям с Клеър Маунтбатън, маркиза на Милфорд Хейвън.
Тя е съосновател на организацията, която е посетил Уилям и съпруга на негов далечен роднина.
Синът ѝ е женен за Кресида Бонас.

Синът й (James Wentworth-Stanley) се самоубива през 2006-а (бил е добър приятел на Евгения). И после основават центъра за предотвратяване на самоубийства.

Уилям е казал, че Великобритания все още се справя трудно с високия процент на самоубийствата при мъже.

Много хубава рокля:

Ето това са мъжът й и щерка им:

# 238
Малко или много, Уилям е закърмен с определени норми на поведение, цял живот е расъл според тях и сега си му иде отръки.
Катрин пък се учи в движение. В началото правеше симпатични гафчета (вдигнатата от вятъра рокля, например), но с времето се забелязва все по- голяма увереност при нея и лекота, с която се справя със задълженията си.
А децата им ще си го имат това положение и среда, без значение от това, доколко успешно тя се старае и справя. Пример- Уилям и Хари. След всичките бъкии, забъркани от майка им, произходът и положението им в обществото никой не успя да им го отнеме. До момента, в който единият сам така и не успя да прецени сърби ли го, боли ли го и къде точно иска да се почеше.

# 239
Страхотни Вилем и Максима днес:

Държание, уважение, безупречна церемония.

Мери в нежносиньото палто е разкошна, тя си е много царствена и е може би най-стилната от бъдещите кралици.

Двуцветната Летисия с белия кичур леко ми напомни Круела де Вил, но в добрия смисъл. Много ми хареса и тя. Heart Eyes
Само чантата и не ми допада, но останалите аксесоари са топ:

Общи условия

Активация на акаунт