Кралски работи и клюки - май 2022

• 74 525
  • 1 220
  •   1
Отговори
# 690
# 691
  • Някъде там
И от преди малко. Изпращат гостите.
Пак не.  Само с предишната ми хареса.

Я на Мери е много елегантна роклята ѝ много ми харесва как и стои. Много елегантна.Харесвам рокли с едри цветя и листа. Посрещнала е изпълнителния директор на ООН и други членове на организацията.

# 692
  • София
Великолепна Кейт днес!

Какво ли е усещането да те снимат непрекъснато всички около теб?!

# 693
Кейт грее в този цвят. Много ми хареса. Изобщо всички от последните страници изглеждат добре.
Катрин през годините на градинското парти:

# 694

Принц Уилям, на откриването на нов мемориал на подводничарите в Националния мемориален дендрариум в Стафорд.

# 695
Хубави цветове, но твърде еднообразни модели. продължавам да чакам нещо по-романтично.

# 696
Кейт като струна и в много хубав цвят! Еднообразно, но в тълпата веднага се откроява, не можеш да я объркаш. Вероятно ще поддържа като кралицата един стил, дано.
Едуард искам само така да се облича, много величествено изглежда.

# 697
Да де, явно са решили, тъй като я готвят и нея за кралица да поддържат познат, официален и изчистен стил.
Честно казано не искам някой друг да носи дрехите на Максима, Виктория или Матилде, предпочитам ги точно такива - различни и разпознаваеми.
Модата се променя, обикновените хора могат да правят своите експерименти, попадения или грешки с нея, кралските особи ги предпочитам различни от масата, доколкото може.

# 698
Кейт не беше ли онзи ден със същото палто, ама в синьо? Имам чувството, че и тя като Максима го има в 34 цвята.

# 699

Има го в още два цвята:

# 700
  • Някъде там
Честита четвърта годишнина на Съсекс.

# 701

Обеците са супер готини:

Принцеса Александра в бебешко розово:

Уилям вчера на откриването на нов паметник на подводничарите:

Адютант Роб зад Уилям:

# 702
Честит празник на Съсекс 🥰
Четири години любов, уважение, подкрепа и създаване на семейството за което си мечтаеха. Четири години заедно, ръка за ръка

# 703
  • Някъде там

# 704

Общи условия

Активация на акаунт