Кралски работи и клюки - май 2022

• 74 530
  • 1 220
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря, Давиз. Може и да съм забравила за Абдула.

# 676
  • София
Бор_яна, знам, знам (всички предполагам имат този опит)...още нямам внуци, но и децата са така. Докато са малки става, после те гледат все едно си леко хахав Joy

Малко снимки на дъщерята на инфанта Елена от Севилската феерия - разхубави се това момиче

# 677
Какво е времето в Канада, че Камила е с тази кожена шапка? Ушанка да си беше сложила 😉

Катарката е облечена както се обличат катарските жени! Шлифер, дълги панталони, нищо не се подава и не се вижда. Пак бяло е сложила жената, можеше и в черно да е от глава до пети.
Не я гледайте Моза!

# 678
  • Някъде там
Какво е времето в Канада, че Камила е с тази кожена шапка? Ушанка да си беше сложила 😉

Катарката е облечена както се обличат катарските жени! Шлифер, дълги панталони, нищо не се подава и не се вижда. Пак бяло е сложила жената, можеше и в черно да е от глава до пети.
Не я гледайте Моза!
Птица говорим за кожената наметка с цип за приема. С бялото си беше чудесна.
Честно казано жените на шейхове, емири и прочие  винаги се обличат много по различно от обикновените жени.
Свекървата каквото и да облече косата е покрита, докато снахата гледам че и косата показва.

7-8 градуса е било в Канада вчера.😀

# 679
Чарлз и Камила кацат в Отава.

Катарката е без хиджаб само за дебюта ѝ в Европа. Досега не го е придружавала по пътувания. Майка му Моза е изпълнявала тези задължения.
Вероятно трябва да покажат по-европейски облик, все пак след няколко месеца е световното по футбол в Катар.

Четох за нея, че ми стана интересно.
С мъжа ѝ са втори братовчеди, в Катар се появява рядко, другите две съпруги пък съвсем.

С Лала Салма преди години

# 680
  • София
Тя младичка била, изглеждаше ми възрастна, ама честно само бегъл поглед хвърлих.

Любима ми е тази рокля на Камила, палтото е чудесно - както винаги облечена добре.

Максима - само косата разваля вида

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 16:58 от Lana

# 681
Максима - само косата разваля вида

Хора, жената живее в Нидерландия. Там винаги духа или е влажно, или едновремнно е мокро и духа. Как смятате че се поддържа прическа при такива метеорологични условия!?

# 682
  • Някъде там
На катарката и е такава физиономията, около 40 годишна е.

Шведките.

Много ми харесва Макси днес. Вилемчо също 😀

# 683
  • София
Аз и рошава си я харесам Макси, но метеорологията не е оправдание. Все пак сме я виждали и с прическа. А и може да промени прическата, за да изглежда по-добре.

Вилем 😂😂😂😂

София днес май по-добре, има ли изправена снимка?

# 684
  • Някъде там
Лана не намерих снимка изправена. Има я на сторитата им, ама нещо пак не мога да я видя, но мисля че като е по широка роклята стои добре.
https://instagram.com/stories/kungahuset/2840360595338376972?utm … shid=MDJmNzVkMjY=

Рания от днес на обиколка. Много ми харесва. Обувките са с дебел ток, но изглеждат елегантно.
Е в пъти предпочитам такива пред ония груби високи и тесни платформи .

# 685
Семейството на Инвиктус се разраства
💛 Колумбия и Нигерия се включват с отбори към организацията, което ще отвори нови врати за ветераните им
🖤 Хари, патрон на Инвиктус:
Светът усети силата на общността на Инвиктус миналия месец в Хага и сега се радвам, че имаме две нови нации, Колумбия и Нигерия, присъединяващи се към нашето международно вдъхновяващо семейство.  
https://twitter.com/WeAreInvictus/status/1526943958676414465?t=i … slCtXe4g&s=19
👉🏻 Херцогът казва още, че Инвиктус вече  представлява всички континенти освен Антарктида

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 22:26 от Tiramisu29

# 686
Беа снощи:

Летисия с много яка рокля:

# 687
  • Някъде там
Браво на "сърцето на Инвиктус" Хари, че успя да даде на толкова много хора това от което имат нужда и продължава да полага усилия семейството да се разраства и сплотява все повече.
Марките на Макси.

И на Рания на чантата.
Сега видях страхотен пръстен който е носила.
Много ми допадна идеята.

# 688
  • Разпиляна във въображението
Кейт, Софи, принцеса Александра и Андрю от днес на градинското парти в Бъкингам

# 689
  • Някъде там

Общи условия

Активация на акаунт