Кралски работи и клюки - май 2022

• 73 982
  • 1 220
  •   1
Отговори
# 1 110
Много добре изглежда Шарлийн, отдавна не е била толкова красива и усмихната. И роклята й ми харесва много.

О, Фелипе и той запалянко значи Simple Smile

# 1 111
О, Фелипе и той запалянко значи Simple Smile

И да не е, титлата му изисква да е там.

# 1 112
Е, защо да го изисква? Ако не е запалянко, не мисля, че би отишъл, нито пък, че се очаква от него.
Но сега се сещам, че по европейски и световни сякаш съм ги виждала с Летисия.

На баскетболни например не си спомням да съм го виждала. Иначе на доста спортни събития щяхме да го виждаме и да му се радваме.

# 1 113
Испански футболен отбор е на финал на ШЛ..
Просто представителните функции включват присъствието на ужасно много събития, без значение фен ли си, или не.

Както и присъствието на Албер и Шарлийн на Ф1. Без значение дали са фенове, ходи ли им се, допада ли им.

# 1 114
Испански футболни отбори често са на финал на шампионската лига, кажи речи всяка година в последните двайсетина години, на всички мачове ли е присъствал Фелипе ми е интересно, ще взема да проверя.
Албер е фен на формула 1 доколкото знам, за Шарлийн нямам идея, ама и аз бих отишла веднага нищо, че не съм фенка

# 1 115
  • Някъде там
Тили сигурна ли си ? Не знам да е задължен, а и Фелипе не веднъж е пропускал.
Ули туника е това.

# 1 116
Като туника май даже повече ми харесва. Има ли я Шарлийн някъде да се вижда с какво го е съчетала?

# 1 117
  • Някъде там

# 1 118
Испански футболни отбори често са на финал на шампионската лига, кажи речи всяка година в последните двайсетина години, на всички мачове ли е присъствал Фелипе ми е интересно, ще взема да проверя.
Албер е фен на формула 1 доколкото знам, за Шарлийн нямам идея, ама и аз бих отишла веднага нищо, че не съм фенка
Не,не винаги. Даже май 2015 беше отказъл да ходи на финала на Барселона с не помня вече кой отбор. Но все пак Реал е кралския клуб Simple Smile

# 1 119
  • Австрия
Далеч не във всеки неин тоалет ми допада Летисия, но ми харесва като жена. В страхотна форма е. И сребристият кичур в косите й стои добре...

Ами Шарлийн отново ми прилича на "отнесена", не от лекарства, а сякаш просто все едно не иска да е там.

Лично си мисля, че Шарлийн не  е никак щастлива в брака си. Дори бих могла да й съчувствам.. чисто по женски: Алберт ми е нещо като антитип за мъж. А с възрастта вероятно некои негови характерни личностни особености са се задълбочили още повече.. Мисля си, че само заради децата се е върнала Шарлийн. Въпросът е: още колко дълго би издържала само заради тях?

За балкона - предполагам, че при нея ще са Чарлз, Уилям и Джордж, а останалите наоколо Simple Smile

Е, така няма да има засегнати, пренебрегнати и пр. .. а също и спекулации някакви.

# 1 120
  • Sydney
Този път Летисия и рокля и обувки са страхотни. И стоят отлично.

На Шарлийн не ми харесва как й стои туниката. На модела е много добре, особено в горната част.

Олимпия с Жан Батиста Вали, и да и не:
https://www.instagram.com/p/CeHSDQSvxlm/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

От същата сватба, пак Олимпия, този път тотално не:
https://www.instagram.com/p/CeHTXfhPodv/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Мегън и Хари (и двамата в гръб) на барбекю. Роклята на Мегън не е лоша, но поне в гръб й стои покъртително зле:
https://www.instagram.com/p/CeHVpeWvWP8/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Принцеса Александра от Хановер на Формула 1. Роклята и клъча са хубави.

https://www.instagram.com/p/CeHxGuXvcHh/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 1 121
  • Някъде там
Само че Шарлийн отново подкрепи Алберт  и брака си в интервю и отново каза че я наранява това постоянно ровене и  повтаряне, че имат проблем с брака, а не е така.
А можеше просто да каже ,че не желае да отговаря.
Но всеки вижда различно. Аз не я виждам по различна от преди, за мен има такава физиономия и изражение и дори когато се усмихва изглежда тъжна.
Дори на снимки преди брака им изглежда така.
Когато беше зле, имаше съвсем друго.

Пишеше че балконите ще са два. Този с наследниците ще е за финала. Останалите ще са на сцена доло.
Другият ще е както обявиха.

Фелипе ще е щастлив сега.

Последна редакция: нд, 29 май 2022, 08:11 от daviz

# 1 122
Не ми харесва как ѝ стои туниката на Шарлийн. Без колан я прави правоъгълна от раменете, та чак до колената.

# 1 123
Тили сигурна ли си ? Не знам да е задължен, а и Фелипе не веднъж е пропускал.

Не бих си заложила главата с твърдение за 100%. Grinning
Но като цяло винаги ми е правило впечатление присъствието на подобни събития на лица от подобен ранг в обществото. Сега, наистина насила чак не могат да го накарат (ето- Летисия я няма), но протоколът донякъде го изисква. И да- Реал е краклсикят клуб. За Барселона е по- разбираемо да откаже присъствие (демонстрирайки и подкрепа по този начин), все пак те са вид "сепаратисти" в монархията и държавата.

И на мен ми липсва блясъкът в очите на Шарлийн от миналата седмица. Мисля, че е с Албер на пистата по- скоро за да спре евентуални спекулации защо не е с него.

Роклята на Мегън ми харесва. Облечена на нея, или поне в уловения кадър- не.

# 1 124
  • София
Няма как да е задължен Фелипе да е на мача, да беше европейско или световно, разбирам. Най-вероятно защото (ще, не ще) е привърженик на Реал Мадрид. Радвам се, че спечелиха.
Днес ще стискам палци и на монегаския пилот - ще е доволен Албер, ако спечели 🙂

Общи условия

Активация на акаунт