Пъзели 41

• 25 447
  • 766
  •   1
Отговори
# 570
На кого е собственост пътуващото шарено Клементони, че не мога да си спомня?

# 571
  • Варна
Внукът искаше фулмастери, а на мен малко ми трябваше... поръчах и 2 пъзела, че да направя безплатна доставка. Мда, евтино ми излязоха фулмастерите.Laughing

# 572
Според сайта на Ravensburger и половината резултати в Гугъл, такъв пъзел няма. Може да е photoshop.
Няма как да е фотошоп, качен е в един от най-големите немски онлайн магазини за пъзели. Просто е много, много нов.
Сайтът на Ravensburger за съжаление не е критерий, щеше да е много удобно ако качваха всичко първо там и не се налагаше да следя сто хиляди други сайта, но уви.

Ghibli, благодаря, на тези снимки се вижда по-добре, изглежда интересно, цели 8 кръга преброих. Направили са нова матрица Grinning

vartoglava, на anita7 е.
Колкото до крипта ако ментовия ми допадне бих взела и този новия. Но определено ще си чакам този път за по-добра цена Smile

# 573
Cotton Candy, твоят морски равенсбургер ми е любим точно заради цветовата гама, страхотен е.

# 574
  • София
И на мен  морският Равенсбургер ми е в любими, много му се чудих, но реших да бойкотирам озонци за малкото намаление и не го поръчах (е, отскочих до Комсед и купих друг Grinning)
Блубърд, 1000.

# 575
  • Варна
Бях го загледала и аз морския Равенсбургер, но на мен ми идва малко студен откъм цветове. И се отказах от него.

# 576
  • София, България
Много ми се купува някакъв пъзел, но и аз бойкотирам! Чакам някаква нова промоция.

# 577
Чакам ново зареждане, моля. Крайно време е за Гибсъните, също Равенсбургер, Кобъл хил.

Ама какво се моля и аз, изхарчих всичко Joy

# 578
  • София, България
Ако не друго поне изкупихме ужасното куче, може да заредят още такива кучета, да има да редим за есенната Пъзелмания. Joy

# 579
  • Русе
Чакам ново зареждане, моля. Крайно време е за Гибсъните, също Равенсбургер, Кобъл хил.

Заредили са в Озон новите на Равенсбургер

# 580
  • Варна
Еее, най-после! Напълних списъка с Любими. На заплата ще пазарувам.

# 581

Заредили са в Озон новите на Равенсбургер
Нали, гледай как ме чуха Joy

Доста ме е яд ако трябва да съм честна, има много от пъзелите, които вече купих на по-ниски цени, но от тези, които все още не съм купила видях всичко на всичко само един зареден Confused

# 582
  • София
Оххх, много искам да си трая докато стана отново адекватна, обаче не мога, хора - сърце не трае Grinning Морският Равенсбургер ще идва при мен от Cotton Candy и ако го искате, след това го мятам на sali и нататък към желаещите. Още един пътуващ ще имаме, въпросът е сега или наесен?

Тези сигурно ще ги сънувам, жестоки са!!

# 583
И аз много харесах морския равенс. С удоволствие бих го наредила и сега:)

# 584
  • София, България
Наесен друго ще редим, давайте сега. Joy

Отивам да зяпам Равенсбургери.

Общи условия

Активация на акаунт