Пъзели 41

• 25 372
  • 766
  •   1
Отговори
# 75
Взех пътуващия Clementoni, днес ще го започна. Изглежда много готин:)
Бухтичка, пускай да продаваш, за да освободиш място за нови😁

# 76
Взех пътуващия Clementoni, днес ще го започна. Изглежда много готин:)
Бухтичка, пускай да продаваш, за да освободиш място за нови😁
О, супер, в очакване съм Grinning
Продавам, нали казах, че днес изпращам 5. Проблемът е, че темповете ми на пазаруване са по-бързи от темповете на редене и продаване Joy

# 77
Прочетох за 5те аз, но те насърчавам да продължаваш😂

# 78

Най-после да наредя и аз нещо - Едука, 1000 части, илюстрация на Естер Гили. Много приятен пъзел! Заради картинката може би изглежда труден, но всъщност добре се разделя на зони и цветове и се реди лесно. Едука са се постарали с изрязването и просто е невъзможно да се сложи парче на грешно място.

# 79
Прочетох за 5те аз, но те насърчавам да продължаваш😂
Задължително Joy Като мине пъзелмания продължавам да редя за продажба.

Ghibli, много благодаря за отзива. Имам един ваучер за физическата книжарницата на Сиела, а последния път точно този пъзел ми хвана окото и се замислих дали да не го взема. Но се въздържам защото нали имам два ненаредени от серията, а качеството ме притеснява. Но сега ми вдъхваш надежда Grinning Ако още го има другия път може и да си го прибера.

# 80
  • Русе
Хубав въпрос Satisfied
Гледам,че няма нови мнения в старата тема и през ум не ми минава,че вероятно има нова .И си мисля,че всички празнуват и никой не реди пъзели.Сега се връщам да чета и да разглеждам

# 81
През почивните дни наредих кафенцето. Много ми беше интересен с тези форми.

# 82
Здравейте! Blush
Следя темата от септември, но не пиша, защото редя доста бавно. В скрит текст са няколко пъзела, които съм наредила оттогава Grinning 
Темата ви е много уютна и пълна с красоти!

Скрит текст:
Trefl 1000

Educa 500

Schmidt 500

MasterPieces 1000

MasterPieces 1000

# 83
  • София, България
Аз напредвам с Разголената дама с котката, направо съм във възторг от тази марка и едновременно с това още повече ме хваща яд на супер известни марки като Галисън например.
Значи едни Голд могат да направят перфектно изрязан пъзел, дебели парчета, без нито едно подгънато, разкъсано или наранено по какъвто и да е начин парче, а Галисън като го отвориш и се хващаш за главата.

# 84
качеството ме притеснява
Сглобката е хлабава, да знаеш - уточнявам, защото не го смятам за недостатък, но за доста хора се оказва проблем.

Добре дошла, Cotton Candy! Пъзелите ти са едни такива бонбонени също като името Grinning

# 85
  • гр. София
Здравейте, тъй като се оказа, че Еleyn не е в София ще имате ли нещо против да дам пъзела с плажа на Еmjay като се видим да ми даде Кафето с поничката и после  тя да  го даде на Eleyn, няма да се губи време и няма много да се наруши подредбата Simple Smile Разбира се, ако и Емjay е съгласна Simple Smile

# 86
През почивните дни успях да наредя този цветен и изключително приятен пъзел на Eurographics. Определено ми е по-забавно да редя пъзели с нестандартни части

Не можах да устоя на великденската промоция в Озон и се сдобих и с тези:
https://www.ozone.bg/product/pazel-eurographics-ot-1000-chasti-eg-harmony/
https://www.ozone.bg/product/pazel-cherry-pazzi-ot-1000-chasti-chameleon/

# 87
  • Русе
Да похваля Озон.Изпратиха ми пъзел да си намеря липсващото парченце.
Ето вече и целия пъзел Simple Smile
И приключвам с Арт пъзел от 500ч.Качеството е по-лошо от пъзелите им 1000 и 2000ч.Мога да направя изключение,ако картинката ми е много на сърце

# 88
  • гр. София
Зори, чудесно! Simple Smile
Аз не стигнах до Мол Парадайс, но от Люлинския Комсед си взех Ваканцията на Мики, много сладурски:)

и от кръглите имаше 3 вида- цветя, морски животни и плодове и зеленчуци си взех последните, защото най ми харесаха Simple Smile
Ето и плажа Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 16:47 от Olia T

# 89
Страхотни пъзели сте показали, момичета!

Не уважих промоцията на Озон, и се надявам до довечера да устискам Smiley че току що добавих още 5-6 в любими, а вече купчината в хола ще може да се използва за преградна стена Sweat Smile и със сигурност ще ме изгонят от вкъщи

Колин Томпсън много ми харесва, имам от неговите двете книжарници и едни коледни играчки (поне мисля, че са негови, но ме мързи в момента да ги изровя)

По принцип гледам (уж) да си избирам по-трудни, за да ги редя по-дълго време и да не се налага да купувам нови често-често, но напоследък темповете на купуване нямат общо с темповете на редене Smile

Общи условия

Активация на акаунт