Звездни компромати - Май'22

• 251 984
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 1 695
  • София
Амал Клуни
Скрит текст:
Фиби Дайневор
Скрит текст:
Шарън Стоун
Скрит текст:
Мадона
Скрит текст:
Кортни Кокс
Скрит текст:
Джордж Клуни
Скрит текст:
Лео
Скрит текст:
Лейди Гага
Скрит текст:
Кристен Стюарт
Скрит текст:
Венсан и Тина
Скрит текст:
Нина Добрев и гадже
Скрит текст:

# 1 696
  • Пловдив
Радева изглеждаше много добре на живо.

# 1 697
Шарън и Мадона ме уплашиха.То и лейди Гага не остана по -назад.

# 1 698
Рики- ту Мартин да не копира аутфита за снимки по бански от наш Блажо?

На Кара краката са плашещо грозни- едно на ръка, че са протитивно слаби, но рани, белези... толкова ли не може да се постарае да ги позамаже и прикрие с нещо (ФДТ, коректор) за пред камерата поне? Ръцете- също. Rolling Eyes

Хадидките са ми толкова безлични, че откак се появиха на голямата сцена, още не мога да ги различа коя- коя е. И ако не се упомене изрично присъствието им, хич няма и да ги забележа.

Стигам до извода, че камерата не я обича нея.

# 1 699
Скрит текст:

Ей я тука, другите жени с официални рокли, тя си навила ръкавите на сакото😝

Един от изтритите коментари бе много точен - ей, сега ще ви врътна два козунака. Joy
Като цяло Линда ми е симпатична с визия на непосредственост, но тя сега, а мъжът и винаги създават впечатление, че случайно са се озовали на всяко събитие. Директно от улицата с прашните обувки.
Юлияна Йотова се облича  класически стилно, сега с тия подаващи се дантелени комбинезони смъква нивото си. Може би е искала да е по-лежерен тоалетът, но като цяло е нелеп, дантелата изисква класа, а не асиметричности, характерни за други стилове.
На Радева фигурата и особено стройните крака, винаги и дават предимство, но така и не се намери дизайнер да обере ширината на раменете за сметка на оптически по-разширена долна част на тоалета.

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 11:27 от проксима

# 1 700
Радев висок? Joy
Колкото са високи ония тапишони от Формула 1...

със сигурност не е нисък.
нинчето добрев напоследък много зле изглежда - състарена, суха....

# 1 701
Радев висок? Joy
Колкото са високи ония тапишони от Формула 1...

Е, колко е тоя съвременен стандарт , щом 1.83см е малко?
Прави ми впечатление на живо, че мъж с тази височина изглежда нормално висок, но жена с толкова сантиметри, изглежда една педя по-висока. От лични наблюдения изхождам, една Мис познавам, която сега с малко килограми отгоре без да е пълна, е направо огромна. Тя е точно 1.83см.

# 1 702
Потвърждавам. И Радева и Радев изглеждат добре на живо. Радев е много внушителен мъж, и ми изглеждаше висок.

Кирчо, пък точно обратното - на телевизията изглежда по -добре, на живо е кльощав и незабележим. Случайно се разминахме с него по тротоара, ако не беше охраната му след него и не ми бяха казали че е той, въобще нямаше да го погледна.

# 1 703
Кирчо, пък точно обратното - на телевизията изглежда по -добре, на живо е кльощав и незабележим. Случайно се разминахме с него по тротоара, ако не беше охраната му след него и не ми бяха казали че е той, въобще нямаше да го погледна.
И при мен такова е впечатлението,ако не беше охраната нямаше да го забележа.

# 1 704
Парадокс,но е истина. Телевизията отнема на красивите част от красотата,а на грозните - част от грозотата.

# 1 705
  • In The Middle Of Nowhere
Румен Радев, който е висок 183 см е някакъв манекен от Визаж... А президента Радев не знам колко е, търсих малко, но не намерих. Нисък е просто абсурдно, той е прилично висок и добре сложен мъж. Някъде към 185 му давам.

# 1 706
  • София
Не е нисък Радев изобщо. Висок, строен мъж е и са му лъснати обувките. Simple Smile

# 1 707
Aма пък в лицето е копие на бай Тошо. За изявите му днес така, утре иначе за войната, да не говорим.

# 1 708
  • Glasgow
Скрит текст:
принцеса Шарлийн, доста добре изглежда

# 1 709

Общи условия

Активация на акаунт