Звездни компромати - Май'22

• 251 905
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 1 860
  • София
Клеър Фой
Скрит текст:
Кара Делевин
Скрит текст:
Оливия Кулпо
Скрит текст:
Синтия Ериво
Скрит текст:
Кандис
Скрит текст:
Изабел Гулар
Скрит текст:
Том Ханкс
Скрит текст:
Ванеса Хъджинс
Скрит текст:
Робърт Де Ниро
Скрит текст:

и с Лео

# 1 861
Не знам какви чушки им се привиждаха на някои, но Ева Лонгория изглежда страхотно за 47 годишна жена!
Всички си мислим, че младеем и сме като на 25, ама…

Чудесно изглежда,но ми прави впечатление, че напоследък на снимките изглежда рязко състарена, докато преди беше много свежа и изглеждаше по-млада от възрастта си.

# 1 862
На мен Ева ми изглежда състарена само на снимките, на които е гримирана за официално събитие, на снимките от ежедневието ми е все така свежа и младолика. Не знам гримьор ли е сменяла, но преди и по събития беше много готина, сега не.

# 1 863
  • София
Кайли Миноуг
Скрит текст:
Кийра Найтли
Скрит текст:
Бела Хадид
Скрит текст:
Дженифър Анистън
Скрит текст:
Лили Колинс
Скрит текст:
Бен Афлек
Скрит текст:
Ирина Шейк
Скрит текст:
Ема Робъртс
Скрит текст:
Били Айлиш
Скрит текст:
Моли Симс
Скрит текст:
Адриана Лима
Скрит текст:
Дуа Липа
Скрит текст:

# 1 864
  • Пловдив
Игнатова...
Скрит текст:

Роузи Уайли и бебето...
Скрит текст:

и татко...

# 1 865
  • Пловдив
Велизар на Азис го познавам доста отдавна.
Преди Азис беше с някаква леля.
Не знам дали е станал гей или не, но определено отношенията с Азис му подействаха добре.
Сякаш съвсем друг човек срещу мен.
Той от негова охрана му става нещо като любовник, нали? Шушука се, че му е държал всичките пари и бил нещо като импресарио. Тук това не ми се вярва много. Всъщност не знам дали сега все още са заедно.
Аз мисля, че Азис е би. И с мъже и жени. Но това не е важно. Много го харесвам, в интервюта винаги е позитивен, усмихнат, весел. Доставя ми удоволствие да го гледам. С Галя двамата редовно гледат бездомни животни у тях и после им търсят домове.
Може и бебето да е негово, знае ли се. Изглежда ми доста голямо за Светланиното бебе. То не се ли роди скоро?

# 1 866
Азис водеше едно предаване преди доста време…ами много забавен и приятен водещ беше.

# 1 867
  • Glasgow
О, като водещ наистина беше много готин и много готино се самоиронизираше.

# 1 868
Ванеса Хъджинс на колко години е ? Преди 20 години, когато бях в гимназията,    имах тетрадка с нея, и изглеждаше по същия начин на корицата й...

# 1 869
  • гр.Пловдив
Разкошна Адриана Лима Heartpulse

Гледам,че бюстове и рокли като на Ева Лонгория все повече застъпват ,което е страхотно!

# 1 870
На Ева Л й правят много тъмен грим около очите и може би това състарява. Деколтета не ми пречат, но например на последната рокля - или цепка или изрязана горна част. Двете са ту мъч за мен.

Много ме кефи Лима каква е бухта  Grinning

# 1 871
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Аз много харесвам как остарява Ева Лонгория,
Лима ми е у-у-ужас

# 1 872
Явно са модерни такива рокли и деколтета като на Ева Л. Мен лично не ме радват, макар тя да ми е любимка.

Роузи е страхотна!

Лима не ми харесва вече, а преди каква красавица беше. Още преди да забременее и напълнее, беше си наблъскала с нещо лицето, филъри ли, какво и то изглежда огромно, подпухнало, като питка. Сега като е напълняла, още повече, огромна глава..

За първи път да ми хареса като мъж Бийбърчо, на снимките по-горе с Хайли на лодката.

Азис смятам, че е би сексуален. Кефи ме (не визуално ест), но ми изглежда пичага.

Мария Игнатова има хубаво тяло.

# 1 873
Дъщерята на Анелия

Последна редакция: пт, 27 май 2022, 13:21 от Не се сърди, човече

# 1 874
Пол Маккартни на турне в Щатите. Това изпълнение е отпреди 2 дни, 25 май 2022 г., гр. Холивуд, Флорида. Гласът му не е много добре, но да не забравяме, че Пол е почти на 80.

I've Got a Feeling
Скрит текст:

Видео включването на Джон Ленън е "клъцнато" от тук:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт