Звездни компромати - Май'22

• 251 875
  • 2 297
  •   2
Отговори
# 1 890
  • На морето!
Ммм да, супер е мъжът до Вихра, ако наистина са двойка и тя не го издържа с парите, които получава от наеми, значи наистина е супер!

Проблемите на майката на Златка с тези имоти са от много години. Надявам се все пак Баневи да не им ги вземат наистина.

# 1 891
На мен Адриана Лима ми изглежда да има здравословен проблем, може би има високо кръвно, задръжка на вода, гестационен диабет. Предполагам, че е ужасно трудно да се гледа така и е минала в крайност, че ще демонстрира непукизъм.

# 1 892
Много добре изглеждат Вихра и мъж, не са трагично-кахърни като Ирина и Иван.

# 1 893
А Баневи не са ли в затвора?

# 1 894
За мен лично са в доста освободени отношения, но пък са и дълги години заедно, аз винаги се радвам, когато хората чакат бебче, да им е здраво и да бъдат щастливо семейство.

# 1 895
И София Бобчева чака дете.

# 1 896
  • Великобритания
Еха , радвам се за Мила и Сами

# 1 897
  • софия
Половинката на този Сами винаги ме стряска. Жълта коса, черни веждаци, пиърсинг.
На всички снимки Вихра е опулена. Не е много сигурно готиният мъж какъв ѝ е. Пише двусмислено.
Скрит текст:
С Ава. Колко е пораснала.
Скрит текст:

# 1 898
Ако Мила (на Сами) ще ражда Октомври, то тя е била бременна по време на снимките на Сървайвър, така ли?
Там нея не я ли захапа змия?
Много се радвам за тях и ми харесва как са обявили новината.

# 1 899
  • София
"Сървайвър-6" го снимаха юли-август 2021 година,
 а го излъчиха март-април 2022 година

# 1 900
Славена готви в инвестиционното им жилище, Rolling Eyes

Това дали е , защото са разделени с мъжа си?

Децата ѝ обаче не са наследили някаква Уау красота.
Даже са ми малко тъннички, Rolling Eyes

# 1 901
Къде я гледате тази Адриана Лима, която му е отпуснала края?!

# 1 902
Леле, Вихра е скочила високо. Супер.
Висок, хубав. И не изглеждат като майка и син, както са стрина и Иван.
Да ,чудесно изглеждат!Този в в пъти по -готин от Иван .Дано да са щастливи заедно

# 1 903

Ох, миличкия……. Такъв смешник ми е, че не знам коя друга жена ще се излъже да му роди дете. Освен Александра….

# 1 904
  • Down south
Скрит текст:
За мен лично са в доста освободени отношения, но пък са и дълги години заедно, аз винаги се радвам, когато хората чакат бебче, да им е здраво и да бъдат щастливо семейство.

На девойката носът ѝ е въздългичък, и с тая провисена халка под него още по-дълъг изглежда.
Цветът на косата е ужасен.
Точно това си помислих, че халката/обеца или както се казва, на носа, не прави услуга на дамата. Акцентира се на грешното "място" и това се отразява на цялостаната картина.

Общи условия

Активация на акаунт