Звездни компромати - Май'22

• 250 804
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 2 190
Ей, много сте лоши глигани в анцузи такива. Написахте, ще Батинков е дебел и, че Тоци има шкембенце и сега Бест обяснява в последното видео, че иска и той на диета.

# 2 191
Линда има типична северноамериканска хубост. Като измити чинии са, докато не се гримират и си направят косите. Не че го правят много често. Ходят облечени като клошарки и с раздърпани коси хич не им дреме. За нея сигурно е било връх на модното изкуство да се спретне с раничката, пола и сандалки на ток.

Но масово жените тук имат страхотни бели, гладки кожи, без пори и петна, до късна възраст са опънати и свежи. Със светли коси и очи са, чертите им са много правилни, носовете им са направо изящни. На такова лице му трябва много малко за да бъде красиво. За фигурите им дума няма да отварям, че да не прозвуча като хейтър.

# 2 192
Скрит текст:
  Мъск с новата си приятелка. Откъде ги намира все едни такива...
.      При Мъск всяка чорлава и размъкната жена има шанс май.

# 2 193
Талула Райли е била омъжена за Мъск на 2 пъти
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

А сега май била гадже на един английски актьор - малкото момченце от Love Actually, ако се сещате, не му знам името Pensive

# 2 194
Чудесно изглежда Линда Петканова. Петкова пардон!
Наскоро четох интервю с Граймс и казва, след като се чува плач в къщата им, където се провежда интервюто, че имат още едно дете с Мъск от сурогатна майка, а името на момиченцето е пак супер странно Exa Dark Sideræl Musk.

“Няма точно определение за отношенията ни. Вероятно бих нарекла Илън мое гадже. Живеем в отделни къщи. Най-добри приятели сме. Виждаме се непрекъснато. Не очаквам хората да ни разберат”, споделя тя.

Граймс казва още, че двамата с Мъск планират да имат и други деца. „Винаги сме искали поне три или четири“, добавя тя.

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 08:38 от densi

# 2 195
  • София
По повод изказването, че много жени постват снимки в личните си профили от пътешествия и почивки - да, така е. Но тук идва тънкият момент, че не всички сме с публични акаунти и някои от нас имат доста добра хигиена откъм подбор на приятили във фейса и инстаграм. Да не говорим, че Тоци Батинкова има невероятния талант да пльосне 20 еднотипни снимки с един и същ текст към тях. Но ме кефи жената- тя е един ходещ компромат. Нямам търпение да обяви великото предстоящо събитие.
Едно обаче ме гризе - защо отдавна не е гостувала при Гала? Не гледам На кафе, щот съм един прост служител на пълно работно време, но все щеше да се чуе. Преди беше абонирана за Кафето, да не би да са си развалили отношенията с Гала?

# 2 196
  • София
Парис Джаксън
Скрит текст:
Лили Колинс
Скрит текст:
Кели Роуланд
Скрит текст:
Патрик Демпси
Скрит текст:
Камила Кабейо
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:
София Вергара
Скрит текст:
Доджа Кет
Скрит текст:
Криси Тейгън и Джон Леджънд
Скрит текст:
Карди Би
Скрит текст:

# 2 197
Да не тръгне нова клюка, кой чел, недочел, да спрегнат Алекс с Кирчо.

# 2 198
  • София
Оливия Уайлд
Скрит текст:
Марго Роби
Скрит текст:
Хейли Бийбър
Скрит текст:
Рита Ора
Скрит текст:
Ники Хилтън
Скрит текст:
Парис Хилтън
Скрит текст:
Елза Хоск
Скрит текст:
Шей Мичъл
Скрит текст:
Дуа Липа
Скрит текст:
Любимката на форума Петканова на бала на брат ѝ.
Скрит текст:

# 2 199
Явно се е пуснала на пазара за булки! Нямам друго обяснение за този тоалет и от на бал?! Куха, куха, та чак дрънка!

# 2 200
Петканова грам не ми харесва тук, нито прическа, нито тоалет.

# 2 201
  • Пловдив
На мен пък много ми харесва тоалета. Ако имах такова тяло и аз бих го сложила. Но пусто ... Глиганът в мен си носи анцуг...

Карди, какво си нахлузила? Не съм предполагала, че кралицата на кича ще сложи крокс!? Много и отива на ноктите и чантата 😁

# 2 202
  • Glasgow
Е може ли по бельо на бала на брат ѝ...представям си семейно събиране и разни възрастни роднини ...

# 2 203
Тоалетът не е за бал, пък и ако си гост на бал или сватба все пак друг трябва да изпъкне.

# 2 204

Любимката на форума Петканова на бала на брат ѝ.
Скрит текст:

Като цяло я харесвам, но с такава евтина визия има голяма минус от мен. Не разбирам концепцията на този тоалет в случая. Тя се е приготвила не за бала на братчето, а за лични овации. Единственото, което я свързва с него е общият цвят на обувките ѝ и ризата му.
Братчето добре гледано, добре загащено и опаковано, а тръгнал неглиже с боси крака.

Общи условия

Активация на акаунт