Звездни компромати - Май'22

• 250 987
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 105
Аз пък имам други впечатления от Лили Иванова. И те са от представянията ѝ по частни партита. Уж има параметри, но тя си пее каквото тя си реши и колкото тя си реши. За високия ѝ хонорар, това може да е доста фрустриращо. Да платиш 5 цифрена сума за 3 песни и те да не са тези, които искаш да чуеш, защото тя така е решила....Клиентите често не са много доволни от подобно преживяване. Винаги предпочитам да работя с Васил Найденов, отколкото с нея. Той е много по-различен и изцяло се съобразява с публиката. Напълно различно поведение има, а не е по-малка звезда от Лили.
Съгласна съм с горното, имам същите впечатления. Но за Васил Найденов и Ивайло, също не мога да се изкажа ласкаво. Толкова вулгарни приказки и изказ имат, че чак ти става неудобно и не знаеш как да реагираш. Ивайло е върхът на лиготията и инфантилността. Но както и да е - оправдават си хонорара и гостите остават доволни, независимо от случващото се зад кулисите.

# 106
Sharna Burgess и Brian Austin
Скрит текст:

# 107
Оффф, полудЕха тез! (повръщащо човече)

# 108
Еми коремът на Риана ми харесва най-много.

# 109
  • До морето
Аз пък няколко пъти съм работила с Лили Иванова и всеки път виждах различен човек и поведение. Веднъж е мила и отзивчива, друг път студена и дистанцирана, а съм я виждала и в ситуации, в които се държи направо неадекватно.

# 110
Еми коремът на Риана ми харесва най-много.
Щото му свикнахме Joy

# 111
  • София
Не знам, ако е жега особено… Мен на краката ми е студено, на ръцете ми е студено, ама с гол тумбак ми е добре, т.е тая област да е на “хладно”. Така си ходя из нас. Ако живея в Щатите, сигурно и навън така ще се разхождам.

# 112
Любимата на форума стринка и хумор, който е извън моите граници:

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 14:07 от Фрау Клау

# 113
  • София
Първата снимка, на която виждам Ирина да има живец в очите. Забележително!

# 114
На Стрина баничарницата работи ли още?

# 115
Какво иска да внуши Стрина замахвайки с нож, към жената държаща произведението й?
Всеки, който има глупостта да си купи книгата е за убиване?! 😆
Доста суперлативи изказаха съфорумки за изданието, та едва ли е това, но какво е - бедна ми е фантазията.

# 116
  • Варна
Първата снимка, на която виждам Ирина да има живец в очите. Забележително!
Явно, защото държи нож, с който няма намерение да реже храна 😜

# 117
Факт! Толкова искрено щастлива и с блясък в очите не сме я виждали.
За снимки винаги да й дават да държи някакво оръжие, добрият вид й е гарантиран!

# 118
С хладно оръжие е принудила някой да позира с книгата й. Явно е откъде идва тоз живец 😂

# 119
Трето издание имало за книгата на Стринка. И не баничарница, а ресторант имала!!!!! Така я представиха днес! Ресторант Joy

Общи условия

Активация на акаунт