Звездни компромати - Май'22

• 250 975
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Да,Йоана е с перука

# 91
Ще изгледам интервюто на Деси, много я харесвам. От снимки в темата смятам, че се облича изключително неподходящо, предвид напълняването. Може би ако не се разголва толкова няма да има толкова груби коментари.

# 92
Да е жива и здрава Лили! Жената си е на възраст и затова не намирам папарашките й снимки без грим, за кой знае какво. Евала за дисциплината. Повечето жени на нейните години, едвам ходят.

# 93
Направо ми се наби очертания пакет и потника на дупки на Джаро. Бррр
Това трябва да е от някой филм, не вярвам Джаро да се покаже така.

# 94
От клипа на Емилия и Денис е аутфита на Джаро.
Деси я видях миналата седмица, или е посвалила или на живо не изглежда чак толкова, пълничка е, но съ стегнати крачета и не се тресе. От тези огромни гърди изглежда по- едра. Пак се беше облякла с много къса клош пола и едно сакенце с пайети, които дават излишни обеми.
Но е толкова усмихната, над нещата и така пее, че ми е симпатична и с килата в плюс.
5-6-7 да свали да махне пайети, пера и дантели и ще е екстра:)

# 95
Natalia Oreiro
Скрит текст:

# 96
Билалов с шушляков анцуг и накичен с жълто злато - явно снима нещо...
Лили Иванова не изглежда на годините си в никакъв случай, мога само да предполагам какво й коства това... респект!
Десислава... винаги е била простодушна симпатяга.  Разбирам колко й е трудно от някогашен секс-символ сега да си пухкавелка. Просто тя самата не може да се примири и приеме, иначе съм сигурна, че човек като нея много добре знае, че е невъзможно всички да те харесват.

Мара - отварачката секси ли си мисли, че е? Има тялото на  недоразвито още момиченце:
Скрит текст:

На мен една Джей Ло ми харесва много повече с формите си...

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 14:12 от Аркадия

# 97
  • Варна
Мариту що така заслабна? Умишлено или...
За Лили Иванова, не знам как на 80+ се кара на 3 соеви кълнове, 1 лимон и 2 лъжици мед, а и върлуваща все още пандемия Инак респект за работата ѝ

# 98
  • София
Лили Иванова е изключителен професионалист и много мил човек. Снимала съм я – сериозна, професионална, без капризи излишни. На фона на нови звезди и уонаби звезди и техните претенции, самомнение и самочувствие без покритие блести още по-ярко Лили. И казвам това без да съм фен на музиката и, не е моето. За нея работата и е целият и живот, и наистина спазва строг режим за хранене, сън и работа. И както ще да изглежда на 80 плюс, със сигурност нито една от пластмасовите "красавици", които обсъждаме тук няма да се докара и до 50 с приличен външен вид, да не говорим, че те и други таланти нямат.

# 99
Кактус, сърдечно благодаря за положения труд, въпреки че нямаш това време! 🌷

Бояна, много точно казано! 👍

# 100
Наталия Орейро и тя вече не прилича на себе си. Една от най-красивите жени винаги е била за мен.

Десислава не за първи път има проблеми с килограмите. Преди години пак имаше период, в който беше се окръглила много и пак я коментираха.

# 101
ДесиСлава явно е предразположена към напълняване, освен че има и здравословни проблеми. Лошото е, че когато си с нисък ръст и повечко килограми, е ужасно трудно да се харесаш и да изглеждаш добре в дрехи, особено пък за сцена. Да не говорим колко е трудно да си намериш дрехи по мярка. Модната индустрия не работи за такива фигури за жалост. А Деси не е единствената. Много сме като нея и като влезеш в магазин, се депресираш.

# 102
Аз пък имам други впечатления от Лили Иванова. И те са от представянията ѝ по частни партита. Уж има параметри, но тя си пее каквото тя си реши и колкото тя си реши. За високия ѝ хонорар, това може да е доста фрустриращо. Да платиш 5 цифрена сума за 3 песни и те да не са тези, които искаш да чуеш, защото тя така е решила....Клиентите често не са много доволни от подобно преживяване. Винаги предпочитам да работя с Васил Найденов, отколкото с нея. Той е много по-различен и изцяло се съобразява с публиката. Напълно различно поведение има, а не е по-малка звезда от Лили.

# 103
На Малдивите не закусиха ли вече?! Защото Стирнка Иринка готви в БТв Laughing

# 104
Кои жени трябва да избягваш в Холивуд.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт