Звездни компромати - Май'22

• 250 961
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 75
Странно ми е, че Лилана има фенове, че и чак толкова възторжени. Не помня някой изобщо да я е слушал навремето, затова си остана и с 1-2 парчета. Ама хора разни явно.

Точно така. Сигурно са и роднини или приятелки.
Това, че харесваш някоя публична личност не значи, че се познавате

Последна редакция: нд, 01 май 2022, 20:00 от MockingBird13

# 76
Защо е била в болница Светлана Гущерова и гледа тъжно? Нещо съм изпуснала май.

# 77
Родила е трето гущерче.

# 78
Знае ли се името?

Деси ми хареса при Мондю. Каза, че напълнява заради здравословен проблем. Обидно й било като я коментират за килограмите с епитети. Последно чела, че я оприличили на Гуце / прасе/. Позасмя се, ама не й беше приятно.

# 79
  • София
За Лили Иванова от човек, който е работил с нея,  съм чувала, че се държи земно и няма надувки и превземане. Брат ми беше ходил на нейн концерт, малко случайно се сдобил с билети и каза, че е просто феноменална на сцената. Има страхотни песни за любовта.
Синът на Мария и Петко е точно 50/50 и от двамата, хубаво момче е.

# 80
Християн е третото гущерче 🦎

Десислава е много чувствителна и се засяга от тези коментари. За толкова години как не се е научила да се абстрахира? Хората, които я харесват, са в пъти повече, от 2ма, 3ма хейтъри. Жалко, че им отдава внимание

# 81
Синът на Игнатова прилича на баща си, за съжаление
Светлана прилича на една друга мис. Марияна непомнякоя. Като от копирна машина са изкарани вече.....

# 82
  • София
Мария Бакалова
Скрит текст:
Марта Вачкова с дъщеря си и майка си
Скрит текст:
Михаил Билалов
Скрит текст:
Владо Пенев
Скрит текст:
Неда Спасова (снимки на Владо Карамазов)
Скрит текст:
Гал Гадот със семейството си
Скрит текст:
Серина Уилямс
Скрит текст:
Кейти Холмс
Скрит текст:
Але Амброзио
Скрит текст:
Бела Торн
Скрит текст:
Тайра Банкс
Скрит текст:
Марая Кери празнува рд на децата си
Скрит текст:
Лили Колинс
Скрит текст:

# 83
Направо ми се наби очертания пакет и потника на дупки на Джаро. Бррр

# 84
А на мен гърдите на Бела Торн...
Как различно се развиха кариерите им със Зендея. Едната се снима основно полугола, а другата - любимка ми е още от съвместния им проект.

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 00:49 от anra

# 85
Ох Лили ми е така да се каже болна тема. Аз съм закърмена с нея и знам цялото и творчество на изуст. Въпреки, че според мен тя заслужава да има деца (каквато и да е причината да ги няма) това е единственото което ме натъжава когато се говори за нея. Но за мен тя е пример за дисциплина. Това не изключва попълненото лице. И според мен няма лошо, жена на години е, живее за сцената. Не е някоя 25 годишна кифла, която се чуди как да си направи патешки джуки, нов нос, брадичка, скули и нямам идея още какво си измислят. Просто майка ми се оплака, че започва да се сбръчква ( тя също се грижи за себе си), а Лили която е с 20+ години повече от нея колко по-млада изглежда. Та я успокоих, че не е само от режима, ползва и малко чужда намеса.

# 86
Преди години засякох Лили Иванова и Виктор Калев на съседна маса в сладкарница "България" в един неделен следобед. Докато всички, включително и Виктор Калев набивахме торти, сладоледи, кафета и всякакви вкусотии,  Лили Иванова пиеше само чаша вода с лимон. Страшна дисциплина има тази жена. Дори в свободното си време излязла с приятел не си позволява да се отклони от режима си. Затова и има такова тяло на тези години.

# 87
От мой роднина, който живееше в близост до Лили знам, че е ползвала една и съща жена за домакинството за около 25+ години. Лоялна е, но и изискваща много дискретност. Явно с тази жена са си допаднали и тя й беше за всичко - чистене, домакинстване, уреждане на някои пратки в пощата, по администрация, абе всичкот0 работа. Терасата й беше отрупана с цветя и зеленина, която придаваше едновременно загадъчност и уединение.

# 88
  • София
Една мелодична песен от 2009 година
Red Energy DJ's - It's Your Turn
Някой разпознава ли коя е певицата, на мен ми прилича на Йоана Драгнева,
 която беше на Евровизия с "Дийп Зоун проджект".
Но я няма тази песен в нейната биография нито РЕД-формацията която го е направила.

# 89
  • In The Middle Of Nowhere
Интересно наистина и на мен на нея ми прилича.

Общи условия

Активация на акаунт