Звездни компромати - Май'22

• 251 077
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 330
Все едно да питаме защо той е стоял, след като още през първата година тя го е замеряла с чаши ли бяха, и чак сега се оплаква.

И двамата са си хранили един на друг патологиите. Пак ще ме изтрият за това изречение, но няма как.

# 331
И няма нито един запис на това, въпреки че тази жена се е разхождала буквално 24 часа със записващ телефон?
"Тя каза" съща така, че той я бил изнасилил със счупена бутилка. След което тя просто се прибрала в Ел Ей и излязла на купон с приятелки. Каза също така, че е дарила и едни 7 милиона...

# 332
Следя делото Амбър-Депп и няколко неща правят впечатление. За Деп свидетелстваха все хора, които биха имали или са имали някаква изгода. Това е нормално в такива процеси, но това, което "омразните" адвокати на Хърд се опитаха да докажат (за зрителите неуспешно, за съда - ще видим):
- Най-добрият му приятел живее в негов имот, получил е безплатно организирана изложба от Деп.
- Сестра му му е сестра все пак
- Психоложката е присъствала на официална вечеря в дома на Деп преди да бъде наета, а също и най-вероятно е обсъждала с мъжа си делото.
- Психоложката, която свидетелства за Деп не е board certified. Досега не е свидетелства по подобни дела.
Адвокатите на Хърд какво ще извадят е под въпрос. Но не очаквам нещо по-различно.
Истината е, че тя си признава в запис, че го е удряла, а той нарича и нея, и майката на децата си какви ли не имена пред приятелчетата си и говори гадости и за двете.
И двамата ако питате мен са луди за връзване. Колкото до това кой как се държи в съда - всеки се държи така, както ПР фирмата, която е наел, му е казала. Какво стои зад маските ние няма как да знаем.
Амбър иска прекъсване на процеса, защото тя усети, че даже и да спечели делото, губи общественото мнение. А това за един актьор е най-важното.
Деп най-вероятно ще се реабилитира в Холивуд. Той е наркозависим и алкохолик, но такива са и много от останалите актьори. Аз го харесвам повече от нея, но смятам, че двамата са си лика-прилика.

# 333
Всеки има право на впечатления и мнения за двамата, с което аз няма да споря.
Ще коментирам само това, което си отбелязала
- Не само най добрият му приятел е живял безплатно в имота му. Безплатно там са живели дори и след развода сестра й и всички нейни приятелки с гаджетата им. Това не им попречи да свидетелстват за нея в Лондон.
- Тя също има сестра, която би трябвало да свидетелства за нея.
- Екипът му от адвокати е търсил психолог за изследването и Др. Къри не е била единствената, която е била поканена на интервю.
- От съдебномедицински клиничен психолог не се изисква да бъде сертифициран от борда . Само 4% от психолозите са и това не е важно за съда.

# 334
  • София
Ричард Гиър с жена му
Скрит текст:
Реге - Жан Пейдж
Скрит текст:
Памела Андерсън
Скрит текст:
Софи Търнър
Скрит текст:
Джордана Брустър
Скрит текст:
Джен и Бен
Скрит текст:
Мадона и Малума
Скрит текст:

# 335
  • София
Мадона с нейния изродски фотошоп в инстаграм просто винаги ме убива. Няма НИЩО общо с това как изглежда на живо. Разбирам някоя жена да иска леко да се подмлади и в днешно време малко да си пипне снимката ама.. тя съвсем серизно се опитва да се докара 20-годишна и на всичкото отгоре да и повярваме. Жалко, че не може да се остави да остарее нормално. Само се излага и с тези сценки си съсипва името в публичния свят и начина, по който ще бъде запомнена нейната кариера.

# 336
Не, че някой ме пита, ама да дам и аз моите пет стотинки лепта за безумството, което се вихри около Деп - Хърд. Толкова е грозно всичко между тях, че според мен това дело трябва да се води не при закрити, ами при здраво заключени врати - с резе и катинар, а не публично.
От тая помия никой няма да излезе чист, то всичко в л@йна, ама те двамата бели и невинни. Голямо лъскане на имидж сякаш са егати значимите личности. Актьори. Да влезе следващия. Чудо голямо, ще кажеш, че са единствени и незаменими, борци за мир и свободи. Навряли се в индустрия - мелачка и очакват това да не ги засегне, не само това, ами правят безумен цирк подпомагайки пошлата практика на същата тая индустрия, която ги смила за закуска. За мен вместо да кесят с дни, часове и месеци в съдебната зала, трябва да полежат в съответните клиники и да си понаместят разбърканите мозъчни чаркове.

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 09:55 от Джаста Праста

# 337
Ау, Донатела на тези снимки почти прилича на човек!

Аз не знам в моя телевизор ли е проблемът, но Донатела напоследък я виждам променена към хубаво. Преди ми беше страшна за гледане. В последните няколко седмици свикнах ли, що ли, обаче почти ми харесва.

Абе, хора, как имате време да гледате цялото дело?! 😐 Не ходите ли на работа? Аз едва имам време за форума 😔

Да кажа, че откакто ви чета тука, и Джони ми опротивя. Не казахте ли, че смс-ите до не помня кого, в които пишел, че иска да я убие, са били преди сватбата им? Или грешно съм прочела?

# 338
  • Glasgow
За мен вместо да кесят с дни, часове и месеци в съдебната зала, трябва да полежат в съответните клиники и да си понаместят разбърканите мозъчни чаркове.
Анджък. И двамата така се очерниха с това дело, че не знам оттук насетне как продуцент със здрав разум би ги наел.

# 339
  • София
Колин Фърт
Скрит текст:
Софи Търнър и Джо
Скрит текст:
Ирина Шейк
Скрит текст:
Хелена Бонам Картър
Скрит текст:
Деймиън Люис
Скрит текст:
Джуди Денч
Скрит текст:
Але Амброзио
Скрит текст:
Зендая
Скрит текст:
Бекъмови
Скрит текст:
Камила Кабейо
Скрит текст:
Донатела Версаче
Скрит текст:

# 340

Да кажа, че откакто ви чета тука, и Джони ми опротивя. Не казахте ли, че смс-ите до не помня кого, в които пишел, че иска да я убие, са били преди сватбата им? Или грешно съм прочела?

Смс-ите са от 2013 г., женят се през 2015 г.

# 341
Мег Раян 
Скрит текст:

# 342
Hillary Clinton на Met gala 2022
Скрит текст:

# 343

Смс-ите са от 2013 г., женят се през 2015 г.

Ами, ето на. Това говори много.

# 344
Джонката, според мен, от няколко години е трезвен, май откакто му се стовариха публично тези неща на главата.

Иначе и Афлек е (бивш) алкохолик, изневерил на жена си с бавачката (колко изобретателно ! ], плю по майката на децата си публично, но това не пречи да бъде харесван от женската половина.

А колко още любимци друсат и пият до несвяст в Холивуд...

Общи условия

Активация на акаунт