Звездни компромати - Май'22

• 252 743
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 555
Е го къдей с новата😅🤣

Коментарите долу са😅😅🤪

# 556
Brooke Shields
Скрит текст:

# 557
  • София
Владо Пенев, Захари Бахаров и други актьори в Лондон.
Скрит текст:
Серина Уилямс
Скрит текст:
Деми Мур
Скрит текст:
Скрит текст:
Джейн Сиймур
Скрит текст:
Моника Белучи
Скрит текст:
Ема Стоун
Скрит текст:
The Weeknd
Скрит текст:
Парис Хилтън
Скрит текст:
Лили Колинс
Скрит текст:

# 558
Ашли Греъм кърми за радост на феновете си.
Скрит текст:

# 559
Ашли Греъм да ме извинява ама кому е нужно да демонстрира, че кърми? Нито е първата, нито последната, която кърми, дори и близнаци. Зор да изтипоса вимето онлайн. Освен да е станала лице на някоя кампания в подкрепа нанкърменето…
Тези селебритита откачиха- кентавър се опитва да се набута в роклята на палечка, само за да бъде забелязан. Тя Ким и 2019 се беше завряла в една рокля на Тиери Мюглер, в която не можеше да диша. Много ми хареса коментара, че въпреки напъните Блейк Лайвли ги засенчи всички. Радвам се много за нея, нормална хубава жена, изключително чаровна без 1000 очеизваждащи тунинга. Страхотна двойка са с Райън Рейнолдс. Друга любима двойка са ми Емили Блънт и Джон Красински, но тази година май ги нямаше на Мет гала.

# 560
Блейк Лайвли има много пластични операции - нос, зъби, устни, скули, гърди....
Лицето й е тотално променено, но пък корекциите са добре направени. Но не се лъжете - това, че някой изглежда естествено, не значи, че е.

# 561
Блейк хич не ми харесва. Има нещо в нея, което ми е противно. Не, че не е с хубави черти, било то преправяни. Може би от някоя от нейните роли ми е останало такова впечатление,  знам ли.

# 562
  • София
Никол Ш.
Скрит текст:
Ема Стоун
Скрит текст:
Джесика Алба
Скрит текст:
Натали Трифонова
Скрит текст:
Бебо Халваджиян
Скрит текст:
Графа
Скрит текст:

# 563
Какви са тези пошли фотосесии, с които ни залива Парис Хилтън откакто се омъжи?!

Ким К си е вадила ребра и очевидно някои органи са се преместили от обичайното си разположение в торса, което обяснява подутината на корема й. Ето клипче
https://www.instagram.com/p/CdCYLV6Bx2j/
Скрит текст:

# 564
Какви са тези пошли фотосесии, с които ни залива Парис Хилтън откакто се омъжи?!

А тя изобщо занимава ли се с нещо, освен да се снима по цял ден 🙄

# 565
Е,нали притежава верига хотели...Yum

# 566
Нали дядото ги е лишил от наследство?

# 567
Блейк и да има корекции, е много приятна за гледане. Има и характер   в нея, не само празен външен вид.

# 568
  • София
Блейк и Раян са ми най-най-любимите звезди. Направо ми е богиня тя като осанка и стил. И е весела, забавна, много приятна в интервюта. За него пък да не говорим, всичко, което прави или говори, ми е чисто злато Simple Smile Старомодно им фенствам Simple Smile

# 569
Подкрепям, че Блейк и Раян са страхотна двойка. По едно време им следях разни постове в инстаграм, бяха много забавни 😀

На предходните снимки, тоя аватар дето са изгладили Моника Белучи от какъв зор е? Тя остарява доста добре, не е имало нужда така да мажат…

Общи условия

Активация на акаунт