Звездни компромати - Май'22

• 251 983
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 1 485
Точно гледам "Дони Браско" от 97- ма година с един куп звезди. Джонката е много готин.
Скрит текст:

Актрисата Ким Новак. Confused

Скрит текст:

И преди:
Скрит текст:

[\spoiler]

Била е красавица.

# 1 486
  • в 1001-та нощ
Изглежда доста остро Astonished , като за час по геометрия.

# 1 487
Обувчиците на Линда и раничката са неща, които никой, при никакви обстоятелства не трябва да облича!
Този тоалет дори за разходка в парка не става!

# 1 488
Oще от сватбата (Meган Фокс и МГК са сред гостите)
Скрит текст:

# 1 489
  • гр.Пловдив
Обувчиците на Линда и раничката са неща, които никой, при никакви обстоятелства не трябва да облича!
Този тоалет дори за разходка в парка не става!

То и Петков е само с една разгърдена бяла риза и едно сако-ама нон-стоп и то от няколко месеца насам ..

# 1 490
На академика какво му е?! Добре си е!
Не че не съм съгласна със забележките ви, но това е реалността.  Нали знаете, че светът извън форума е доста по- различен?
 Тук всички разбираме как трябва, ама дори снимките, които съфорумки показват, често са и от Линда по-зле

# 1 491
В лице Станкулчето на човек не прилича, какви са тези ръбове по лицето, каква е тази сложна геометрия... Кой наложи тези изпити и ръбести лица с подути устни като стандарт за красота не знам, но изглеждат като излезли от хорър филм. Същата е и жената на  г-н Биомет.

Нашите политици в Рим имат толкова потно и селско излъчване, че само едни дисаги с масло от гюл липсват. Наистина ми е интересно какво правят с парите, които имат, след като не са се постарали поне да си я купят класата.

# 1 492
Линда беше със същите обувки и на Великден в църквата.

# 1 493
  • София
Освен протокол, имат и предвидени средства за представителни нужди. Толкова пък да си над нещата и да се появиш във вид за разходка в Борисовата. Тръпна да видя как ще барнат за папата. 😃

# 1 494
Кирил Петков наистина ходи с един и същ костюм. Надявам се поне ризите да сменя, защото като се има предвид, че работи/пътува и уикендите, немога да си представя кога ги пере.

# 1 495
Как ще отидеш на официално събитие.. с раничка!?? Като ученичка?

# 1 496
Може би нарочно го правят това, за да внушават на народа, че са над тези неща, ама в същото време си пълнят банковите сметки и си строят именийца на първа линия...

# 1 497
Не им пука въобще.

# 1 498
Линда ми е изключително неприятна още от времето на Мастър Шеф. Едно такова...ох, е е хубаво да се казва така ама- селско излъчване. Мазна физиономия.Нямах търпение да си тръгне.

# 1 499
Според мен излишните няколко килограмчета на Линда са най-малкия й проблем. Изобщо не мога да си обясня тоалета й… истинска безвкусица предвид колко много дори български марки има с прекрасни костюми. Като ми кажат “изтърван германец” ей такова като нея си представям 😀
Абе дори и с тези кг,като си изкъпан и с подредена прическа,един костюм или пола и сако съобразени с фигурата ,пак ще е добре.Линда прилича на жена ,която няма достатъчно пари да се поддържа,и няма желание да го прави.На мен ми е много неприятна,както и Лена с грозната прическа

Общи условия

Активация на акаунт