Звездни компромати - Май'22

• 252 015
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 1 740
Ох, те тез тетки ако не разреват някой, да му бръкнат в раните, да се покефят на хорското нещастие, кой друг ще е. Отдавна не ми се гледат, че от любимо предване, ми стана арена за лош сеир.

# 1 741
Ами подразбира се във видеото, че Александра заради нервната криза е стигнала до психиатрия, защото една жена, която говори каза, че Александра й се е обадила да в вземе от психиатрията. Явно е получила криза и не знам какво е правила, може да е много учестен пулс, не знам. Макар, че защо ще ходи в психиатрия заради това. Надявам се да не е нещо друго...Каза, че детето й било мотивация да продължи напред.

# 1 742
Сега видях, че е 1,83. Аз го мислех за поне 1,90.
Но за българин си е ок. Не са ни много високи мъжете.
Извинявам се в такъв случай. Аз пък го мислех около 1.75.

Аз съм 168 и съм с 2 см ток.

ЗлаВещица, ако дамата на снимката си ти с въпросните физически мерки, точно си идва на 1.83см президентът. Към 12-13 см разлика от пръв поглед.
/много засмяна вещица си, само червенокосото те издава, че си/ Joy

# 1 743
И аз вече гледам рядко "Търси се" или с превъртане го гледам.  Значи, тия може да ровят до прадядото на човек само и само да го накарат да реве. Ми, не! В неделя на обяд не искам да гледам тъжни хора. Искам предаване което минава леко и приятно и да ми помогне да опознаят госта по- добре.
Иначе Алекс е нарекла " психиатрия" сигурно домът на Даниел. Дано намери мъж, който да я цени!

# 1 744
Не бях виждала жената на Волен Сидеров или там както се води госпожата.
Мислех, че е някоя намазана, засукана  "красавица", а тя не се доближава по никаква линия.
Каква клюкарка си? Госпожа Сидерова е втората му съпруга. Докато Волен беше женен за Капка, сегашната беше гадже на сина на Капка.....Схващаш ли?!
Сашка ще си намери някой, който да я цени. Такава слава има, че няма да остане без мъж....

# 1 745
Даниел как можа да изпусне такава жена като Алекс ? Голям глупак е ..
Дано Алекс си намери истински мъж

# 1 746
Според мен Богданска не плаче за Даниел точно, а заради изгубени илюзии, наганено его и обръщане на палачинката.
Да не забравяме, че говорим за доста харесвана жена, която даже му изневери (върти ми се, че двамата си били изневерявали взаимно, но все пак 🤔).
Та, познавам две подобни мацки, те много обичат да са харесвани, ухажвани, в центъра на вниманието, да въртят всякакви женски номера, но когато тях самите мъжете им ги изоставиха, стана олеле-мале работата 😁
То рев, то сълзи, то тръшкане колко са лоши мъжете. Не ми е жал за Богданска, знаеше прекрасно за кого се жени.

# 1 747
Тя му изневери , да , и имаше право да го направи , защото преди това той й е изневерил пръв .. Нека му . Няма само той да изневерява , защото е мъж .. Жената като изневери голям проблем , ама мъж ако го направи е ок 😀

# 1 748
  • София
Аз четох,че дават баща й и брат й Милан затова е плакала..

# 1 749
Според мен Богданска не плаче за Даниел точно, а заради изгубени илюзии, наганено его и обръщане на палачинката.
Да не забравяме, че говорим за доста харесвана жена, която даже му изневери (върти ми се, че двамата си били изневерявали взаимно, но все пак 🤔).
Та, познавам две подобни мацки, те много обичат да са харесвани, ухажвани, в центъра на вниманието, да въртят всякакви женски номера, но когато тях самите мъжете им ги изоставиха, стана олеле-мале работата 😁
То рев, то сълзи, то тръшкане колко са лоши мъжете. Не ми е жал за Богданска, знаеше прекрасно за кого се жени.

+1
Такива са циркаджии са и двамата ...за ефирно време всичко правят
ето тук между 2ра и 3 та мин.
Скрит текст:

# 1 750
  • Варна
Не бях виждала жената на Волен Сидеров или там както се води госпожата.
Мислех, че е някоя намазана, засукана  "красавица", а тя не се доближава по никаква линия.
Каква клюкарка си? Госпожа Сидерова е втората му съпруга. Докато Волен беше женен за Капка, сегашната беше гадже на сина на Капка.....Схващаш ли?!
Клюкарката в мен нещо се пита,
Нямаше ли трета след втората?

Или бъркам завалията?

# 1 751
Александра ще гостува в "Търси се" и ще говори за раздялата им с Даниел Петканов. Получила е тежка нервна криза. Плаче във видеото. Стана ми жал за нея. Макар, че не вярвам , че Даниел да заслужава тези нейни сълзи.
https://www.btv.bg/shows/tarsi-se/videos/za-parvi-pat-v-tarsi-se … -ot-12-30-ch.html

Водещата, сериозно ли и дават да се показва така, в това ефирно време? Тук си трябва 18+ и по-късен час:

Скрит текст:

# 1 752
[/spoiler]

Ирини

Деси Цонева
Скрит текст:

# 1 753
Ирина изглежда чудесно тук, но има доста филтри.

# 1 754
Вю София нещо са се вдъхновили да възхваляват стила на Генчовска.
https://www.viewsofia.com/article/52540/Stilat-na-Teodora-Genchovska%2Cvanshen-

Общи условия

Активация на акаунт