Звездни компромати - Май'22

• 251 802
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 1 935
  • Варна
Преди доста време засякох Флорин в един магазин за парфюми, питаше за цена 'като за нея' . Ужасно впечатление ми направи. Много мразя хората да се пазарят, особено пък на база това, че са известни. За мен пазарлъците са унизителни, и също така неуважителни към трудът и разходите на продавача. Не съм засякла някой да се пазари в Била, Фантастико и т.н., не знам защо го намират хората за нормално в малките магазини.
Знам за цели 2 колежки, които като купуват нещо от аптека (например) се пазарят за цената, защото "Аз работя еди къде си..." или направо си показват служебната карта.
Унизително е за тях в очите на търговеца. Унизително е и за мен за какви ни смятат нас, всички останали, които работим.
В конкретния случай в аптеката е ставало въпрос за отсъпка 1-2 лв....

# 1 936
  • софия
Преди доста време засякох Флорин в един магазин за парфюми, питаше за цена 'като за нея' . Ужасно впечатление ми направи. Много мразя хората да се пазарят, особено пък на база това, че са известни. За мен пазарлъците са унизителни, и също така неуважителни към трудът и разходите на продавача. Не съм засякла някой да се пазари в Била, Фантастико и т.н., не знам защо го намират хората за нормално в малките магазини.
Уффффф, понеже Флорин е известна, та да има специална цена за нея. Прованс.
Не е Л. Иванова, М. Хранова, Й. Христова. Сигурна съм, че нито една от тях нямат подобно поведение. Няколко пъти се е случвало да бъда на някоя опашка на летище с последната. Усмихната, ведра, тиха, не се бута да е първа, защото е Й. Христова.

# 1 937
Диляна Попова, хваната от папараци:

Скрит текст:

# 1 938
Коментирахме ли Дора на Д-р Денков? Аз ходя при майка му и съм я засичала там. Има дупе като на пчела - с тънък кръст и надолу нещо голямо (и малко увиснало).

# 1 939
Защо лицето и е на Дунавски вълни?

# 1 940
И тази ( Диляна Попова) се олелчи! Скоро ще вземе да прибягва до процедури за подмладяване, а от там и залеза на нейната ера!

# 1 941
Диляна Попова, хваната от папараци:

Скрит текст:
Странни изглеждат бузите на Диляна. От моментно движение ли е, що ли? Набраздени на странни места. Устата й е без коментар, а уж беше спряла с филърите. Изглежда раздърпана, омачкана.

# 1 942
Simple Smile Поне е видно, че и известните, които се докарват на аниме герои в ИГ, остаряват като останалата част от човечеството.

# 1 943
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Коментирахме ли Дора на Д-р Денков? Аз ходя при майка му и съм я засичала там. Има дупе като на пчела - с тънък кръст и надолу нещо голямо (и малко увиснало).

За пръв чувам за този Денков и го потърсих

Не мога да разбера

Този Денков
Скрит текст:

и този Денков
Скрит текст:

един и същ ли са или братя близнаци или случайно съвпадение на физионимии и имена

# 1 944
Да, след двете папарашки снимки, които видяхме определено Ирина изглежда по-адекватно за възрастта и немоделското си лице.

# 1 945
  • Sofia

За пръв чувам за този Денков и го потърсих

Не мога да разбера

Този Денков
Скрит текст:

и този Денков
Скрит текст:

един и същ ли са или братя близнаци или случайно съвпадение на физионимии и имена
Един и същ,но с различни жени.
На първата снимка е първата жена и дете.
На другите е с Дора мотора 😁

# 1 946
Снимат Бързи и яростни 10
Скрит текст:

Принц Чарлс и Имал Клууни
Скрит текст:

Missnoir
Скрит текст:
Ето снимка - гордо позира с чарковете и 8 кафета.

Толкова за уважението към жертвите - частен самолет и скъп автомобил + бодигард и снимачен екип
https://www.youtube.com/watch?v=bSaHCsaVKOk&ab_channel=TumiYukii

# 1 947
Не знаех че Денков има бивша жена.
Колко деца има? 4 ли? А детето от бившата си жена, показва ли го някъде?

# 1 948
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
ясно, мерси

# 1 949
Даниел Петканов беше с други инфлуенсъри на парти и награди на About You в Милано няколко дни и постоянно фливтуваше  и свалаше красиви италианки по улиците и навсякъде.  Беше като отвързан. Даже малко ми беше смешен, защото се държеше като разгонен тийнейджър. Александра не беше в Милано, но пък попаднаха на нейн билборд на улицата. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт