Звездни компромати - Май'22

• 251 781
  • 2 297
  •   3
Отговори
# 1 950
На мен чисто визуално Ирина Флорин ми харесва за годините си. Естествена е, не се цапа с тонове гримове и поддържа тялото си. Определено изглежда много по-млада, но доколкото знам тя спазва и здравословен начин на живот. Като човек също ми се струва умерена и ненатрапчива.

# 1 951
О, моята любимка Диляна.. Sad каква красавица, но ето, че и тя остарява. Sad

Меган М. е изключително противна жена, то чипсове, то тъпотии.

Ирина Флорин за 60 годишна изглежда повече от страхотно. Тя има ли мъж, деца??

Петканов се лигави за пиар. Лика - прикика са си с Александра, дано се съберат.

Денков качва в нета доста добри резултати от неговата работа.
Как 4 деца? Едно от бившата и от новата май 1, или пък 2.

# 1 952

Ето кои са били освен Петканов. Той и останалите са ми ясни, но Бачорски какво прави там? Облечени с жена му като за бал!?!

# 1 953
но Бачорски какво прави там? Облечени с жена му като за бал!?!
Сигурно почиства 😀

Лоша снимка на Мегън, много ботокс.
Скрит текст:

# 1 954
  • Glasgow
Диляна май има нещо неабсорбирано по лицето. Сходни набори сме, никой няма такива буци от връстниците.

# 1 955
Лоша снимка на Мегън, много ботокс.
Скрит текст:
Лоша, ама само за нас тука 😁
Със същата снимка в "кралската" тема ще събереш над 20 коментара, че е "кукличка" и "съвършена" 😉

# 1 956
Катрин внимава с корекциите, че много публично лице, с перспективи и под лупа за праведност да го кажем, но Меган може да си ги позволи. Като извън фирмата с ограниченостите и като артистична личност.

# 1 957
Мама Кардашиян оправя папийонката на Мъск.

# 1 958
Катрин внимава с корекциите, че много публично лице, с перспективи и под лупа за праведност да го кажем, но Меган може да си ги позволи. Като извън фирмата с ограниченостите и като артистична личност.
Мисля, че просто Мегън не остарява красиво и корекциите не й помагат.

# 1 959
За миг ми се стори, че това е Путин, не Мъск 😅

# 1 960
За миг ми се стори, че това е Путин, не Мъск 😅
Представяш ли си Joy

Всъщност клипчето е доста смешно. Крис вижда Мъск и възкликва - Omg let me fix this. Като на малко дете, дано не е облизала палци да му оправи и прическата Joy

# 1 961
Още много родни инста звезди бяха на тези награди. Велина Узунова, Лиляна от ББ, Прея и др,  но всички са разделени на групички. Никой не е спечелил нищо, поне им е останало партито!

# 1 962
Партито в Милано изглеждаше много яко. С удоволствие бих го посетила. Joy Само не ми стана ясно защо Александра не е била.

# 1 963
На мен ми харесва Мегън Маркъл, има здравословен вид и ми харесва лицето ѝ, защото не съм фен на скулите на киборгите от ИГ.

Какво е било това парти в Милано, което е събрало толкова много неприятни псевдота?

# 1 964
Партито на About you.
Всички бяха без Алекс и Капитонова.

Общи условия

Активация на акаунт