Звездни компромати - Май'22

• 251 819
  • 2 297
  •   2
Отговори
# 2 010
Ким К ще се окаже голяма неблагодарница. Кени Уест доста помогна за издигането им.

# 2 011
Прокси, няма такова стори в инста на Маги за последните 24ч. Нито пък кадър от ХК.

От клюкарски сайтове го преписах.

# 2 012
Те сторитата се пазят по 24ч, може да е било преди това.
Ралица Паскалева така си замазва снимките в инста, че не прилича на себе си. И се питам защо, хубаво момиче е.

# 2 013
Ако спекулация та е вярна, че уж на 17 юли ще се роди бебка и е момиче, поне няма да му мислят име. То си идва с него😂 Марин/а, светица и покровителка на огъня, водата и змиите😂

# 2 014
  • Sofia
Може да е на нейните родители или на свеки 🤔

# 2 015
Леле коя е тази карикатура с крака, като солети?! Секси ли трябва да е това?! Ужасяваща е и много фрик😱😱😱
Диляна се е бола, но нещо несполучливо или съвсем прясна е, като отекла е, на бабуни.
Капитонова къде покри?!?

Хайурла се била сгодила за един възпълен господин, които има дете от онази пияната Дебора от ББ помните ли я?
Денис има връзка ( бая отворена) с този от поне 2 години, та ми беше много смешно как се правеше че има интерес към клетия Ерген с нелепо присадената на снопчета коса😅🤭🤭🤭🤭
Имаха секусално  привличане колкото две първи братовчедки, тоест 0%.

# 2 016
Диляна май има нещо неабсорбирано по лицето. Сходни набори сме, никой няма такива буци от връстниците.
Диляна като гледам има маларни торбички. Дори и когато е "натокана" си личат, просто тук не е китосана и не са замаскирани. Според мен си слага филъри за да се заличат доколкото може, в случая тук може да се е порезорбирал филъра и затова да са по-ясно видими. Иначе това нещо се маха само с операция.

# 2 017
Ник Кенън с поредната жена и бебе на път Rolling Eyes
Скрит текст:

# 2 018
Боже, гледам сторитата  от дома на Арабаджиеви.
Честно, ама не си представих че живеят в такъв лъскав кич!
Егати!

Има някои неща, които много ми харесаха. Например градината с фонтана Heart

Скрит текст:

Какви са тези бивни дето излизат от вазите?!?

А това голо, бяло яйце?!?!

Сини кучешки статуи, wtf ?

Глава на Зебра, честно ли?

Е, камината е готина….

Мале по тоя коридор, ако си пиян, залян как ли се оправяш да вървиш адекватно Joy

А и за басейна завиждам..

Личен солариум и фризьорски салон …

и кино зала… .

Това е една малка част, домът им е о г р О м е н .

Голям лукс и разкош, но как се чисти всичко това, умът ми не го побира…

Стопанката е Топ
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 28 май 2022, 23:10 от alethea

# 2 019
  • София
Да имаш толкова пари и да сътвориш този невъобразим кич, заболяха ме очите 😀

# 2 020
Имам нужда от нов мозък, този блокира от толкоз "фешън, класа, стил" 😵

# 2 021
Скрит текст:
Ник Кенън с поредната жена и бебе на път Rolling Eyes
Скрит текст:
Този е болен.

Полякинчето е един път! 🤭 Успокоих се, че има и по-зле от наш'те бръмчалки. 😁

Мутрокичът на Арабаджиев е пОтресен. Ама така е, човекът е с крехко здраве, животът му виси на косъм, требе да му е удобно сепак!

# 2 022
Да сложиш трофей глава на убита зебра и да си направиш килим от кожата ѝ... Брррр! Гадно!

# 2 023
Гледахте ли Бачорски при Тото?
В сравнение с Тото, Даниел ми се стори интересен,  добродушен и приятен човечец   https://youtu.be/k8ymGD75dUM
Тото е арогантен и неприятен простак.

Последна редакция: нд, 29 май 2022, 00:00 от Came lita

# 2 024
Тук съм.
Булката е бургазлийка с майка рускиня и баща българин. Има дъщеря на около 15-16 години. Фризьорка е наистина, но не знам дали някога се е издържала само от това, клиентки приятелки са ѝ Кремена Домусчиева и много други. Новият не е българин. А да - и тя се казва Поли, не Паула. Винаги е била много впечатляваща наживо, още преди 20 години.

Общи условия

Активация на акаунт