Звездни компромати - Май'22

• 250 781
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 2 220
  • Варна
Кан и разни други събития са доста различни от идеята на абитуриентския бал. Голяма част от роклите, демонстрирани по такива места са неподходящи за абитуриентски тоалети, така че... Сравнението е некоректно. И на мен не ми хареса нещото, което е облякла тази дама, не я следя, не я знам коя е точно, коментирам това, което виждам.

# 2 221
  • София
Не мога да повярвам, че Диляна е с такова семпло возило.

# 2 222
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Значи можело. Красива Линда.
На мен не ми харесва!Има нещо селско,което не може да се заличи
То щото тука всички сме от принцеса нагоре...

# 2 223
Значи можело. Красива Линда.
На мен не ми харесва!Има нещо селско,което не може да се заличи
То щото тука всички сме от принцеса нагоре...
Ми не става въпрос за красота ,а за излъчване!Линда прилича на уморена домакиня,нагласена за първи път,но  пиарите не са се справили.И със сигурност мога да кажа ,че дори и в този форум има много по хубави и добре изглеждащи жени ,без пиар да се е намесил

# 2 224
Изглежда чудесно и реалистично. Всичко отгоре ще е замазване и изкривяване на действителността.

# 2 225
  • в 1001-та нощ
Аз не мисля, че Линда има някакви "претенции" за страшна красавица - нито сега, нито в живота си преди позицията, в която се озовава. Дори си личи неувереността и липсата на обиграност пред обектива, от нея струи плахост. На мен дори ми е симпатично това, като контрапункт на "наперчената тетка", която ще им покаже на бг мамите що е красота, ум и прелест.

Тя е като много от нас - майка на 3 деца, които обаче отглежда в "чужбина", в родината на своя партньор, поради което е жертвала не малко. Не съм гледала изявите й в риалити програми и т.н. Уважавам това, че не саботира ролята на партньора си, която именно сега не е лека и вярвам, че ще даде нужното, като отношение и ангажимент, за да го подкрепи.

# 2 226
  • На морето!
Гледам БТВ сега,Рая Пеева е на гости на Петя Буюклиева по повод някакъв концерт. Та Петя Б. се лигави като допълнение към смешната си визия, показва си наградите, хола и в дъното- хоп - макет в цял ръст на самата нея, в кадър огромен колаж със снимки на сина ѝ (гол до кръста), напоителен разказ как бил приет в Бъркли с музика, но мама казала "Не! Учи науки!" и до нея Рая Пеева,  която не може да вземе думата, но стои усмихнато без грим, рошава... интервю- еталон! Даже се замислих дали Буюклиева не е роднина на Тоци, много си приличат в някои отношения.

# 2 227
..да покаже чантичка на маса в Миконос Smiling Imp
Добре, че беше една потребителска тук да я светне Тоца как да си нагласи снимките и дискретно да се подава чантата.

Къде е Ева Л, къде е Александра... Къде е Кан, къде абитуриентски...

# 2 228
  • Варна
Абе, по-добре, че така се е облякла за бала, че ако беше с тази семпла рокля, примерно
https://www.instagram.com/p/B3MJQTlHqo5/

щеше да развали настроението на всички абитуриентки

# 2 229
А пък, ако беше и с тази... :Grinning.https://www.instagram.com/p/CdBoK2YKjOm/

# 2 230
Александра Петканова спомена в едно интервю, че толкова я ухажвали разните брандове, че не й се налагало да купува дрехи и с това спестявала пари.
Като й гледам снимките от бала и се убедих в истинността на това твърдение.

# 2 231
  • в 1001-та нощ
Доста тъпо да нямаш свой стил, а да се обличаш с каквито парцали ти подхвърлят ... щото е на аванта ....

# 2 232
Изобщо не вярвам, че синът на Петя Буюклиева е приет да учи музика в Бъркли. Нищо против момчето, но ако беше приет това и то точно там, тя щеше да го изрита с 200 за Бъркли и щеше да се спука от хвалене.

# 2 233
Това не е ли пак Александра? Снимката е от събирането с роднините.

Според мен костюма го е облякла за снимки. Александра знае къде и как да се облича.

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 13:50 от daizy_g

# 2 234
Изобщо не вярвам, че синът на Петя Буюклиева е приет да учи музика в Бъркли. Нищо против момчето, но ако беше приет това и то точно там, тя щеше да го изрита с 200 за Бъркли и щеше да се спука от хвалене.
Глупости! Колко нашенци завършиха Бъркли, ама дори тук не можаха да станат звезди! Много правилно са го насочили към стабилна професия
Деси Добрева не завърши ли Бъркли? Не напусна ли Слави точно за да следва там? Е, и?! Мята руса грива тук- там и даже като водеща в Канал 1 не можа да се задържи

Общи условия

Активация на акаунт