Звездни компромати - Май'22

• 250 789
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 2 175
Диляна Попова се омъжила за ресторантьор-милионер.

https://fakti.bg/amp/life/682836-dilana-popova-se-omajila-taino-za-milioner

# 2 176
Аз разбрах, че е изневерила с 40 различни човека Амбър, за една година, а не 40 пъти с двама - трима.
Абсолютен разврат е това и вероятно наистина е ходела без гащи, за да не губи време в дигане.
Да, с 40, но просто казвам, че може да не е през ден, а просто някой път да са били тройки или с повече хора и затова да е толкова голяма бройката. Blush

# 2 177
А, разбира се, просто групов секс на няколко пъти, свястна е жената, обърках се! 😆
А тази семпла бройка по време на делото ли е станала ясна?

# 2 178
  • Благоевград
Напълно подкрепям мнението на alethea! Живеем във времена, в които всяка втора жена има репродуктивни проблеми, мъжете също.
Може преди това да не е имала човек до себе си, ако е имала, пък да не се е получавало, а може и просто да са го отлагали във времето.

И аз вчера гледах интервюто на Алекс.
Със смесени чувства съм, но много ми харесва, че е амбициозна, работлива и инициативна. Докато Даниел ми е пасивен, ако може нещо да се случи без да си дава много зор, добре дошло.
Ако наистина държеше на нея, имаше достатъчно години възможност да застане публично и да каже Сгреших преди години, че те унизих така или нещо от този сорт.
Някак уж семейство, но у мен като страничен наблюдател ми остана горчивина за неговата постъпка. Мисля, че беше редно след като му стана съпруга и му роди дете, да направи това

Това, че спомена за поликистозни яйчници не я прави жена с репродуктивни проблеми. Познавам много майки с този проблем! И не, не е всяка втора жена 😉, но има и аз съм сред тях....
И аз мисля, че при споделено родителство не се дължи издръжка, а се поделят по-големите разходи, като разходи за образование и т.н....

Мнението на съфорумката беше за Яница, певицата, във връзка с друго мнение, че на 40 била забременяла и отдавна й било време, а не за поликистозата на Алекс.
Но така е, като се трият мнения, не може да се разбере кой какво иска да каже.

# 2 179
  • в 1001-та нощ
Може би PR се е задействал?

"Съпругата на министър-председателя Кирил Петков - Линда МакКензи бе избрана от модната платформа Answear за част от международно жури, което търси най-апетитните кадри в Instagram... "

Скрит текст:

# 2 180
Много се радвам за нея.

# 2 181
Значи можело. Красива Линда.

# 2 182
  • София
Екстра е сега Линда, явно наистина набързо се е метнала в самолета онзи злополучен ден.
Радеви и Йотова на традиционния абитуриентски бал за деца от домовете.
Скрит текст:

# 2 183
Сигурна съм, че и съфорумки пътуват като  Антония. Те също се снимат и си качват снимките в техния профил, в фейса или др. Антония си качва в нейния профил и е нормално, тя не ги качва тук. Сега, че някой ги поста в бгмама е друг въпрос.

# 2 184
  • в 1001-та нощ
Йотова изглежда доста отслабнала Thinking

# 2 185
  • Glasgow
Скрит текст:
  Мъск с новата си приятелка. Откъде ги намира все едни такива...

# 2 186
Линда изглежда толкова неестествено в тези пози, личи си колко й е неприсъщо. Да бяха заложили на друга концепция.

# 2 187
Въобще не ми е красива Линда. Доста неуспешен PR.

# 2 188
Вярно Йотова много добре изглежда на снимката с панталона. На мен с тез дрепарии с които се облича всеки път, на някоя квачка ми докарва. А не е грозна жена в никакъв случай.

# 2 189
  • София
Мъск ми е рядко противен. Наскоро пак четох колко зле се отнасял с всички под него и как експлоатира работниците си, трупайки слава и дивиденти. А от интервюто с бившата му съпруга, което някой сложи тук преди време, ме побиха тръпки. Завършен психопат.
Съпругата на К.Петков много ми хареса на последните снимки, страхотни грим и прическа. И не всеки може да се отпусне пред камера и да позира, ако няма професионален опит като модел.

Общи условия

Активация на акаунт