Звездни компромати - Май'22

• 250 792
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 2 160
Излизат ви постоянно инфо и статии за Джони и Амбър, защото цял свят и всички медии следят процеса. Ако Джони спечели ще е прецедент за MeToo движението, което досега се свързваше само с жени, жертви на домашно насилие. Да не говорим, че Кейт Мос свидетелства и други селебритата са намесени косвено в процеса, така че е нормално да го следят.

# 2 161
Вече му се наредиха. Съдийката взе решение за предаване на живота процеса и всичките й лъжи лъснаха. Бая народ го реабилитира и подкрепи още по време на процеса. Без значение каква е присъдата, той е победите.

# 2 162
Гледам Дара Екимова в Черешката, щях да заспя, изключително мудна и флегматична.
Много смешна с тази очна линия и голям бюст, а детско излъчване.
Много смешно облечена с нещо като ски панталон, бяла риза и червен корсет. 😁
И с огромни нокти!

# 2 163
Тази певица Михаела Маринова и приятеля й от ромски произход ли са?

# 2 164

Хахах

Ми за приятеля и е леко под съмнение,а Михаела така е излезнала -по тъмна
Аз скоро четох някъде ,че са се разделили

# 2 165
  • София
Queatar, не е ПR, за съжаление. Нещата там са много по-сложни…
Скрит текст:
Амбър колкото е красива, толкова е и психопат; пристрастена от ранна възраст към кока и алкохол, която от самото начало е планирала да го изнудва, провокира и заснема, вкл е упражнявала физическо насилие от нейна страна (тя е била и предишните си партньорки и са викали полиция у тях, а Джони го има на доста снимки с нея , той със синини по лицето, пръста на едната му ръка е отрязала тази мома). Тя лъже под клетва (сега я разследват в 3 държави за лъжесвидетелстване) , фалшифицирала и обработвала снимки, за да го обвинява в насилие, съсипа му кариерата с клевети. Лесбийка, която изведнъж обръща резбата и започва да преследва много богати мъже. И той не е светец, но прекалено дълго й е търпял простотиите. А Амбър е била едно от лицата на MeeToo, след като е излъгала, че Джони я е удрял. По време на процеса лъсна истината, много от това и други движения се отрекоха от нея и подкрепиха Джони, той получи огромна подкрепа от много хора по света. Процесът беше много интересен и делото има голямо значение, защото не само жените могат да са жертви на домашно насилие, а и мъжете. Процесът е важен и от гледна точка на това, че в Щатите много трудно се печели процес за клевета. И ако Джони загуби процеса това ще е много опасен прецедент за в бъдеще, защото всяка жена ще може да излъже, че някой я е малтретирал и по този начин умишлено да урони авторитета на някого и да съсипе кариерата му и да й се размине. Затова навсякъде говорят за този процес. Тази е огън, набелязвала е някой (Мъск, Джони) и е започвала да го копира като стил на поведение и обличане, за да й падне в ръчичките. Известно време е била и с Мъск. С него май още не е приключила. По време на едногодишния й брак с Джони, Амбър му е изневерила с над 40 човека, единият е Мъск. Лудница отвсякъде….
Джони има страхотни роли, някои много откачени, които не всеки може да направи. Препоръчвам този сериозен филм с него - Minamata, направо ще цитирам за какво става въпрос
Скрит текст:

Деп е направил изненада на публикат като се е появил и е свирил на концерта на Jeff Beck в Шефилд, U.K.
Скрит текст:

# 2 166

Хахах

Ми за приятеля и е леко под съмнение,а Михаела така е излезнала -по тъмна
Аз скоро четох някъде ,че са се разделили

Гледах я по БТВ заедно са си, ама на мен като черти ми изглежда да е ромка не, че защото е с по-тъмна кожа.

# 2 167

Детенцето на Златка и Блажко е много симпатично
Скрит текст:

Ирен Онтева с какво се издържа в Дубай?
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 22:16 от alethea

# 2 168
Амбър изневерила на Джони с 40 човека за една година?! Каква неуморна жена! Кога изобщо е успявала да си вдигне гащите 🙄🤔

# 2 169
Не  е носела въобще.

# 2 170
Не е ромка Михаела Маринова, виждала съм и родителите и`.
Гаджето и` може и да е, има цвят. 😁

Амбър не си поплюва!

# 2 171
Амбър не е от кротките. Бройката може и да е повече от 40, ако броим тройки четворки и тн. Stuck Out Tongue Winking EyeТези снимки са качени в личният й Инстаграм. После са изтрити като почнаха делата с Джони.
Скрит текст:

# 2 172
При 52 седмици годишно си прави на девет дни средно да кръшне. Ми чак пък гащите да не може да си вдигне.

# 2 173
Aлександра има родителските права. Мисля, че след време Даниел ще осъзнае каква грешка е направил и ще съжалява, но ще е късно. Петканова каза, че няма връщане назад. По-добре е без него.
Евгени Минчев има рожден ден
Скрит текст:
Селена Гомез
Скрит текст:
Нина
Скрит текст:

# 2 174
Аз разбрах, че е изневерила с 40 различни човека Амбър, за една година, а не 40 пъти с двама - трима.
Абсолютен разврат е това и вероятно наистина е ходела без гащи, за да не губи време в дигане.

Общи условия

Активация на акаунт