Звездни компромати - Май'22

• 250 800
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 2 145
Хора, аз ли се бъркам нещо, или всъщност Петкан беше оставил Богданска, а не обратното? 🤔
Не, че е от мега голямо значение, но доста силно се набляга на това как тя се била оттървала, а то май Данито си е грабнал чукалата.
Иначе още щяха да се "обичат" в Инстаграма и тя даже 2-ро щеше да му роди сигурно.
Иначе, че й е направил услуга, е ясно, но предлагам да се придържаме към фактите. 😁
Аз пък не харесвам жени, които веднага като ги зарежат, и започват голямото плюене по бившия. Получават внезапно "факс" и се започва (справка, г-жа Мара-Гущера, Алисия-Божинката и т. н.). Сякаш досега някой ги е държал вързани на каишка да стоят с въпросния комплексар и гадняр, а те не са го избрали доброволно.
Това едно, че издава наранено его и нужда от внимание, друго, че в един момент се обръща срещу самите плюещи жени.
Богданска не я съжалявам грам, знаеше за кого се жени. Повтарям се, но явно са прави поетите какво силно оръжие са 2 женски сълзи, проляти в правилния момент пред правилната публика. 😁

Има се предвид не, че тя го е заразяла, а че след време ще се радва, че така е станало и се отървала от един комплексар, който постоянно се е опитвал лекинко да я представя все в лоша светлина. Тя може да си намери някой много по-подходящ мъж, ама за той не знам къде ще ‘иде. 😂

Ох, много мога да говоря за него. Въобще не я разбирам как му прости публичния линч, който той предизвика преди няколко години. Още повече, че беше за нещо, което самия той е правил няколко пъти! 🤬🤯 Този му ход е достатъчен за да олицетвори комплексарщината му.

# 2 146
Нещо напоследък отвсякъде ми изскачат Джони Деп и Амбър и започвам да си мисля, че този процес е договорен PR между двамата. Преди този процес Джони Деп беше залязсл, снимаше се в тъпи филми и сега изведнъж пак е звезда. Почти съм убедена, че този резил е добре режисиран PR.

# 2 147
Аз съм изумена колко е нормално вече това, да си намериш някой баламурник с пари, да ти купи кола, апартамент, да си живееш живота дет се вика. Няма любов, няма приятелство, нищо няма… само пари, пари, пари! И Инстаграм
Затова и нещо не й вярвам на Александра ?!
Истината е там някъде !!

# 2 148
Не разбирам защо се изтри коментара ми относно годините на които е Яница ? .

Също и не разбирам защо са изтрити снимките от домът на известната хотелиерска фамилия? След като са качени онлайн, не означава ли че може да се споделят и тук?

Госпожа Мулти  ….. много различна.
Имала е РД .
Скрит текст:

А тук съвсем друга  Не ми се мисли ако фейсапп спре да съществува …..

# 2 149
На госпожа Мулти най хубавото и е гаджето Joy

# 2 150
  • софия
А аз си мислех, че само изявени представителки на бг естрадата не остаряват с достойнство.

# 2 151
Тази жена все едно главата ѝ е хлътнала надолу в тялото. Що такава?

# 2 152
А аз си мислех, че само изявени представителки на бг естрадата не остаряват с достойнство.
Госпожа Мулти е треторазрядна бг актриса. Т.е. в реда на нещата е това, на което се е направила. А не е била грозна жена

# 2 153
Напълно подкрепям мнението на alethea! Живеем във времена, в които всяка втора жена има репродуктивни проблеми, мъжете също.
Може преди това да не е имала човек до себе си, ако е имала, пък да не се е получавало, а може и просто да са го отлагали във времето.

И аз вчера гледах интервюто на Алекс.
Със смесени чувства съм, но много ми харесва, че е амбициозна, работлива и инициативна. Докато Даниел ми е пасивен, ако може нещо да се случи без да си дава много зор, добре дошло.
Ако наистина държеше на нея, имаше достатъчно години възможност да застане публично и да каже Сгреших преди години, че те унизих така или нещо от този сорт.
Някак уж семейство, но у мен като страничен наблюдател ми остана горчивина за неговата постъпка. Мисля, че беше редно след като му стана съпруга и му роди дете, да направи това

Това, че спомена за поликистозни яйчници не я прави жена с репродуктивни проблеми. Познавам много майки с този проблем! И не, не е всяка втора жена 😉, но има и аз съм сред тях....
И аз мисля, че при споделено родителство не се дължи издръжка, а се поделят по-големите разходи, като разходи за образование и т.н....

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 20:15 от Anonimen :)

# 2 154
Съвсем редно е Петкан да плаща издръжка и на жената, а не само за детето. Друг е въпросът, че в бг не са такива законите.
Тя нали изкарва повече пари от него? Кой съд ще и отсъди издръжка? Само глупости плямпате.

# 2 155
Издръжка за детето от бащата съдът ще отсъди, независимо от доходите на майката. За бивша съпруга издръжка няма в БГ законодателството.

# 2 156
  • София
Тази визия на Мулти ме остави без думи! Толкова пошло изглеждат двете футболни топки, натъпкани в тази изящна рокля, че няма накъде повече. Rolling Eyes
Скрит текст:

# 2 157
Хич не е пр процесът на Деп и Хард.
Такива л@@@на излязоха, че не истина. Тази е пълна кукувица. Прокуратурата е сезирана и я гради затвор за лъжесвидетелстване.  Шуми се, Понеже процесът приключи и всеки момент се очаква решение.

# 2 158
Издръжка за детето от бащата съдът ще отсъди, независимо от доходите на майката. За бивша съпруга издръжка няма в БГ законодателството.
Е то и да има издръжка, няма да и отсъдят, след като изкарва повече пари от него.

# 2 159
  • София
Мда, толкова е "залязващ" Джони, че и двата франчайза умряха без него- Пиратите и Фантастичните животни. Съсипа му живота оная кукундрела, дано му се наредят нещата, че никой не заслужава такива ужаси.

Общи условия

Активация на акаунт