Звездни компромати - Май'22

• 250 806
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 2 100
Изгледах интервюто с Александра. За пръв път виждам чувствителната й страна. Тя винаги ми е изглежла по-сдържана, по-неразговорлива, ама то от такова дрънкало като Петканов не е можела да вземе думата. Има в нея една комбинация от ранимост и сила, което много ми допадна. Пожелавам й да премине по-скоро през този период и да отвори нова страница в живота си.

Последна редакция: нд, 29 май 2022, 23:35 от daizy_g

# 2 101
И аз изгледах Александра. Такава услуга ѝ е направил Дани, че ще има да му благодари след години. Ще се справи, млада е, хубава, работлива, пътища пред нея има много.

# 2 102
  • София
При Тоци акцента беше, че е едва май месец, а те вече са почнали с летните приключения. Важно е всичките ѝ верни фенове да бъдат уведомени. Детенцето е много симпатично, бащата вече продобива застрашителни размери, дано е добре здравословно.

# 2 103
  • София
Аз й се чудя как й се стяга багаж постоянно, с малко дете, бременна, като някакви катунари са.
Не само че не й завиждам, съжалявам я.

# 2 104
Какъв багаж - взима скъпите чанти, две тениски за мечо и няколко за малкия, бански, джапанки и са готови Joy

# 2 105
  • София
Таткото е лесен - с един чифт мокасинки изкарва лятото.

# 2 106
  • Glasgow
Е то и тя е лесна, чантите за фотосесиите и детето. В морски хотел отиват, не в бежански лагер...

# 2 107
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Колко показателни снимки на Нора Недкова. Каква огромна разлика между българските нацапотени кифли и чуждестранните звезди

Филтрите, които използва правят Анди Макдауъл да изглежда на 20 години и сто пъти по- свежа от самата Лора

# 2 108
  • София
Брус Уилис
Скрит текст:
Лили-Роуз Деп
Скрит текст:
Бела Хадид
Скрит текст:
Мадона
Скрит текст:
Пинк
Скрит текст:
Наоми Кембъл
Скрит текст:
Роуз Лесли и Кит Харингтън
Скрит текст:
Хайди Клум
Скрит текст:

# 2 109
На мен пък ми направи странно впечатление Александра още когато се разправяха за апартамента. Тя каза, че как можело на нейните приятелки мъжете да им осигуряват апартаменти, пък Даниел видиш ли не успявал. Смятам, че за нея сега ще е трудно и заради факта, че преди това Даниел е полагал доста повече грижи за детето ( или поне майка му), за да може тя да е работохоличка на воля. Не всеки мъж прекарва време с децата си, а Петканов видимо си личи, че не му е никакъв проблем.
Не харесвам аз издигинато на пиедестал на парите и работохолизма, донякъде го и разбирам Петканов, според мен след случката с Милен Цветков той преосмисли някои неща. И по сторитата му личи, че не е съвсем онзи хлапак от преди години.
Отделно постоянно се повтаря как той я унижил, той я наранил, но явно за да плаче тя толкова и да се върна още миналия път при него не е най-големия простак.
Защото всички се молят Александра да си намери стабилен мъж ( разбирай с пари ), обаче за много жени има други неща, които ценят много повече.
Тъжно е, защото и тя осъзнава колко фалш има в нейната сфера и колко трудно се градят истински отношения. Но Даниел още в онова видео каза какво не му е ок, тя просто не го разбра.

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 09:02 от May Ling

# 2 110
На Мадона вече ме е страх да и отварям снимките Open Mouth

# 2 111
  • София
Даян Крюгер
Скрит текст:
Анди Макдауъл (ужасен грим)
Скрит текст:
Джема Чан
Скрит текст:
Хавиер Бардем
Скрит текст:
Никол Ш.
Скрит текст:
Джей Ло
Скрит текст:
Скалата
Скрит текст:
Иванка Тръмп
Скрит текст:

# 2 112
Аз съм изумена колко е нормално вече това, да си намериш някой баламурник с пари, да ти купи кола, апартамент, да си живееш живота дет се вика. Няма любов, няма приятелство, нищо няма… само пари, пари, пари! И Инстаграм

# 2 113
  • София
Е то и тя е лесна, чантите за фотосесиите и детето. В морски хотел отиват, не в бежански лагер...

Да, много е лесен багажа на 3-годишно дете, нищо че са в морски хотел. Те сигурно не го разопаковат изобщо, иначе как през 2 дни се пътува. Катунарска работа, по хотелите. Ще кажеш, че са някакви световни звезди на турне и им се налага да са всеки ден в различен град и страна.

# 2 114
Аз й се чудя как й се стяга багаж постоянно, с малко дете, бременна, като някакви катунари са.
Не само че не й завиждам, съжалявам я.

Според мен гледа да се напътува докато не се е родило бебето, че после надали ще има тази възможнос, поне докато не проходи и проговори на 6 месеца и да е самостоятелно като Бест Wink

Общи условия

Активация на акаунт