Звездни компромати - Май'22

• 250 813
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 2 115
Пропускате, че Бест сам си стяга багажа.

# 2 116
Аз й се чудя как й се стяга багаж постоянно, с малко дете, бременна, като някакви катунари са.
Не само че не й завиждам, съжалявам я.
Нищо за съжаляване няма. Жената си живее живота така както тя го вижда. Едва ли някой я кара да пътува насила.

Диляна Попова
Скрит текст:

# 2 117
Петканов се грижи за детето- това се документира при всяка възможност, т.е. през седмица Grinning, но помня, че човекът, който редовно недоспиваше и се грижеше за детето сутрин, докато баща му се наспи, беше Александнра. И Петкан го намираше за напълно нормално, даже се хвалеше, как докато той спи, жена му поема грижите за сина им, пък после даже й оставали сили и за служебните й ангажименти.

# 2 118
  • Пловдив
Страхотни Круз и Конъли...
Скрит текст:

# 2 119
хич не са ми страхотни на мен. той рязко се състари, а тя ми е тотално умряла риба.
анди м. нещо не е на център напоследък - изглежда потресаващо.
хавиер бардем ми е екстра, обаче.

# 2 120
Какви са тези буци под мишниците на Диляна Попова?Който е пуснал тази снимка е за убиване...

# 2 121
Така, като гледам, сама си я е пуснала. Иначе от сянката и огрятата от слънцето част изглежда така.

# 2 122
Скрит текст:
Петканов се грижи за детето- това се документира при всяка възможност, т.е. през седмица Grinning, но помня, че човекът, който редовно недоспиваше и се грижеше за детето сутрин, докато баща му се наспи, беше Александнра. И Петкан го намираше за напълно нормално, даже се хвалеше, как докато той спи, жена му поема грижите за сина им, пък после даже й оставали сили и за служебните й ангажименти.

Странно тогава защо той не реве за този розов живот, от който сам се е отказал.

Нищо де, който иска ще я вземе Александра. За мен тя е крайно пасивна агресивна, от хората, които са много добрички, позитивни, ама тънко постоянно мъмрят как другите не са работни и перфектни колкото е нужно, сравняващи и т.н.
Даже и в Търси се няколко пъти подхвърли как баща й е супер човек ( и тя прилича на него , а не на майка й, която е "повече домошарка" ). Същото правеше и с Даниел: абе супер си, ама не работиш колкото мен. Доста студено поведение за толкова топъл човек.

# 2 123
Гледах интервюто с Алекс и не мога да повярвам какво мекотело е бившият й. Бил й казвал, че като се срещнали той бил "по-високо" от нея, а тя нива под него в някаква въображаема стълбица в неговата болна глава.
Добре че спаси от този, браво на Алекс.

# 2 124
От лични впечатления -Даниел е пълен комплексар .
Чак пък да съжалявате Антония? Живот си живее, нали не и стягате вие багажа?😅

# 2 125
Е, по-високо е бил от нея, но пък тя го изпревари с Х обиколки само за няколко години. Стигна се до там, той да се оплаква, че тя работела много, а той искал по-бавно темпо за себе си.
Аз я разбирам - пред себе си има още няколко силни години в тази сфера, иска да ги оползотвори на макс, за да има някакви средства след това. Може да не е велик ум, но е работлива и не се скатава. Той ми се вижда по-несериозен.

# 2 126
  • София
Чак пък да съжалявате Антония? Живот си живее, нали не и стягате вие багажа?😅

Живот си живеят хората, които нямат неистовата нужда да документират чантите си, касовите си бележки, софрите си и прочие. А просто си пътешестват заради себе си, не заради това какво ще кажат другите. Целият й живот е поза за другите. И това ако не е за съжаление, не знам какво е.

# 2 127
Давид Ганди

Скрит текст:

Иги Азалия

Скрит текст:

Флорънс Пю

Скрит текст:

# 2 128
Язе съм благодарна на Тоцето, че тя не е в тренда, а си прикрива коремчето зад Мечовите бутикови подаръци-чанти. Щото ако беше като Риана, тогава жална ни майка 😂

# 2 129
Аз също не смятам, че Александра е света вода, обаче от двамата с Петкан, тя ми е по- симпатична. Не знам защо се определя мъж с пари като баламурник. Ами всъщност не е, повечето мъже със собствени изкарани пари (уточнявам не наследени или откраднати) са доста умни, комбинативни, предприемчиви. Защо винаги се гледат двете крайности беден, но духовно извисен и богат, но видиш ли простак, грозен и т.н. Малко като грозните клишета относно жените, щом е красива, значи е меркантилна. Имаше един такъв лаф “това, че сте грозни, не значи автоматично, че сте умни”. Човек винаги е една съвкупност от качества и Петканов е нелицеприятен, създаващ впечатление на комплексар, дрънка постоянно, без да казва нещо, а и ако не може да гледа семейство (както го изкарват) за какво ѝ е на жена като Алекс- млада, работеща с прилична визия подобен търтей? То любов, любов, но като отмине влюбването и осъзнаеш, че обектът на чувствата ти е мързелив и те подтиска за какво ти е? Добре че го е оставила, а не като повечето бг жени да седи в токсична връзка, заради детето.

Общи условия

Активация на акаунт