Звездни компромати - Май'22

• 250 813
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 2 130
Хора, аз ли се бъркам нещо, или всъщност Петкан беше оставил Богданска, а не обратното? 🤔
Не, че е от мега голямо значение, но доста силно се набляга на това как тя се била оттървала, а то май Данито си е грабнал чукалата.
Иначе още щяха да се "обичат" в Инстаграма и тя даже 2-ро щеше да му роди сигурно.
Иначе, че й е направил услуга, е ясно, но предлагам да се придържаме към фактите. 😁
Аз пък не харесвам жени, които веднага като ги зарежат, и започват голямото плюене по бившия. Получават внезапно "факс" и се започва (справка, г-жа Мара-Гущера, Алисия-Божинката и т. н.). Сякаш досега някой ги е държал вързани на каишка да стоят с въпросния комплексар и гадняр, а те не са го избрали доброволно.
Това едно, че издава наранено его и нужда от внимание, друго, че в един момент се обръща срещу самите плюещи жени.
Богданска не я съжалявам грам, знаеше за кого се жени. Повтарям се, но явно са прави поетите какво силно оръжие са 2 женски сълзи, проляти в правилния момент пред правилната публика. 😁

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 13:37 от Анонимен

# 2 131
Само дето и при двете им раздели той приключва връзката, а не тя.

И аз не мисля, че има невинен от двамата. Но и Александра никога не е отбелязвала помощта, която получи от Даниел във връзка със средите, в които той я вкара. Тя сама е казвала, че преди него е живяла на общежитие и е ходила да се снима без заплащане или минимално. Той може да е всякакъв, но е познаваемо лице с опит в ТВ индустрията от преди.
За апартамента дори той каза, че не е против, но да не бързат и да планират добре, също не беше съгласен да се взима заем. Тя обаче си го купи, тоест къде отива общуването и компромиса с другия човек.
Значи като е известен и печели повече си е взела позитивите, а след това когато той ( по една или друга причина не успява да поддържа някакво темпо) вече е черен и мързелив.

И заради нещата по-горе Александра страда, защото пред хората може да говори много неща, но за себе си разбира какво е получила във връзката и ,че то не е малко.

# 2 132
Петканов ми е като тези, за които си говорят две приятелки във вица: "- Моето гадже е веган, протестър, геймър и еколог! - Бе, то и моят е нек'ъв шушляк и нема кинти, ама не мога да го кажа така готино като тебе!"

# 2 133
Всъщност Даниел направи Александра известна точно когато я унизи, тоест славата дойде в резултат на неговото желание да я смачка. Тя се изправи, възползва се от подкрепата, която в последствие получи точно от средите, за които той претендира, че я е вкарал.
От друга страна, Даниел стана известен благодарение на Милен Цветков, с който обаче накрая не поддържаше връзка, не си говореха. И него изостави тогава, когато прецени, че няма да му е повече полезен. Трудно му е да поддържа трайни отношения, без значение дали е с човека до него или с приятели. С каквото и да се захване, не го довършва и не само това, накрая излиза изпокаран с всички и все някой друг му е крив. Комплексар, пълен.
Александра си има трески за дялане, но е много по-отговорна, сериозна и не на последно място, вярна в отношенията си с хората. Това е много, много ценно качество.

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 15:01 от Клото

# 2 134
  • Благоевград
Напълно подкрепям мнението на alethea! Живеем във времена, в които всяка втора жена има репродуктивни проблеми, мъжете също.
Може преди това да не е имала човек до себе си, ако е имала, пък да не се е получавало, а може и просто да са го отлагали във времето.

И аз вчера гледах интервюто на Алекс.
Със смесени чувства съм, но много ми харесва, че е амбициозна, работлива и инициативна. Докато Даниел ми е пасивен, ако може нещо да се случи без да си дава много зор, добре дошло.
Ако наистина държеше на нея, имаше достатъчно години възможност да застане публично и да каже Сгреших преди години, че те унизих така или нещо от този сорт.
Някак уж семейство, но у мен като страничен наблюдател ми остана горчивина за неговата постъпка. Мисля, че беше редно след като му стана съпруга и му роди дете, да направи това

# 2 135
Даниел изобщо не заслужаваше тя да му прости за гнусното унижение, на което я подложи. Мога само да ѝ съчувствам. 

# 2 136
  • София
Като чета темата оставам с впечатлението, че 90% познават лично Петканова и Петканчо и знаят със сигурност какви са по характер. За мен са едни въздухари, които зорлем се чудят какво да измислят, за да пишат за тях.

Нина Добрев и гадже
Скрит текст:
Катрин Зита-Джоунс със сина си
Скрит текст:
Остин Бътлър
Скрит текст:

# 2 137
Ама тя Александра даже каза, че му се е молела 1 месец на Даниел да размисли и му казвала, че все пак имат и дете и всяко семейство минава през някакви периоди и тн и че ще ги превъзмогнат и да мислят за детето и тн. Ей тука Даниел ми падна още повече в очите.

# 2 138
Аз за първи път като ги видях си помислих: какво намира тази хубава жена в този... Тя може да е всякаква, обаче той е без професия, несериозен, брутален комплексар, гаден манипулатор, който не може да понесе, че жена му е повече от него. Тя сигурно е работохоличка, той пък е търтей, обаче тя си дава сметка, че моделството е до време, поне аз с такова впечатление останах от интервюто в "търси се". Дано си е взела пoука, да не се връща назад и да е щастлива.

# 2 139
  • Sofia
Тез “Хайлайф”са големи “шегаджии” 🤣🤔
Скрит текст:

# 2 140
С интерес ще чакам следващите връзки на Александра и Даниел и тяхното развитие.

# 2 141
Аз чакам да видя великите дела и успехи, които ще постигне Даниел. Защото все пак той самият се бил развел, за да бъде достойна мъжка фигура в лицето на детето си. Rolling Eyes

# 2 142
Тез “Хайлайф”са големи “шегаджии” 🤣🤔
Скрит текст:

Оптимисти едни такива. Повечето от материалите, които съм чела, навеждат на мисълта, че може и да не празнува РД някъде от 4-5 години вече. Дано да е жива жената де, но често минавам покрай бившия офис на Уанкоин на Славейков и се чудя.
-----------

Да, и понеже искал да бъде достойна фигура ще плаща издръжка 170 лв, щото Алекс изкарвала достатъчно. По достойна постъпка от това дали има...палячо

Абсолютно.

# 2 143
  • Варна
С интерес ще чакам следващите връзки на Александра и Даниел и тяхното развитие.
Аз си мисля, че Даниел е забърсал отдавна нова "кака" и раздялата е последствие .

# 2 144
Като чета темата оставам с впечатлението, че 90% познават лично Петканова и Петканчо и знаят със сигурност какви са по характер. За мен са едни въздухари, които зорлем се чудят какво да измислят, за да пишат за тях.
За другите проценти не знам, но аз я познавам лично. Супер готина мадама. Красива, мила, възпитана и любезна. Отнася се добре с всички, а с детето направо “уау”. Наистина е и много работлива и стриктна в срещи, срокове и изисквания. Много и симпатизирам, но на Паткан въобще. Съжалявам, че я остави и нарани и тайно се надявам да си намери по - добър и достоен мъж.

Общи условия

Активация на акаунт