Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 84 281
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 810
Добро утро!
В 7 .30 стана мойто чаве,но тя се буди и идва да ляга до мен.Майка ми влиза да я вземе,не ще ,казва "мама" и се тръшка отгоре ми.Един час издържа и почва да ми носи дрехите и очилата и ставам и аз.

# 811
Мързелотка, "Пороците на Токио". Свалих и Slow Dogs. Една разходка в темата за сериалите и направих стабилен списък за гледане.

# 812
  • София
Аз пък си направих списък за четене. Да видим кога, че чета само вечер преди заспиване, а тогава редовно от умора заспивам на втората страница. През деня време не остава.

# 813
Аз тази година много изоставам с четенето. Устройствата много ме разсейват. Точно това коментирахме наскоро с приятели и всички споделиха, че в последно време посягат към телефона, вместо към книгата. Пристрасяващи си тези социални мрежи и телефони Sad
Снощи започнах служебно да чета, но пък книгата ми допадна. Миналия ден пък си купих нова българска книга за арменския геноцид, но не е ясно кога ще стигна до нея.

# 814
  • Пловдив
Знам, че е твърде рано за екзистенциални /така ли се пише?/ въпроси и разсъждения, ама...имате ли идея кво се прави, ако осъзнаеш, че си скопен /да, това е думата, сори.../ от някои чувства, д руги са ти в повече...?
Омотано е, ама накратко...не можеш да се зарадваш за нещо, за което останалите биха скачали до небето, а се тревожиш какво аджеба ще си помислят другите за тоя ход дето си предприел... Thinking
Дали някой ми схвана мисълта?

# 815
Схванах.Щастливо събитие за теб е едно,за мен друго,изживей си твоите емоции и страхове,справи се с тях и това е.
Снощи четох с фенер в леглото,"Червената панделка" довърших .

# 816
Мисте,а бой де! Какво те вълнуват другите?! Отдавна не робувам на хорското мнение. Радвай се,гледай себе си и семейството,другите ДГД. 😁
Мале като ви чета за ранобудните деца ми става неудобно. Моето едва става. 😂 И рано да легне,и късно,все тая. Поспалана голяма е.
Нищо не съм чела скоро. Подсещате ме да сваля нещо.

# 817

Омотано е, ама накратко...не можеш да се зарадваш за нещо, за което останалите биха скачали до небето, а се тревожиш какво аджеба ще си помислят другите за тоя ход дето си предприел... Thinking

А възможно ли е да не си скопен,а да не се радваш,защото си притеснен за хорското мнение?
Само си разсъждавам и аз...
Пловдивчанки,от тапицерия гледам се оплаквате...Мисля да започна да тичам тия дни сутрин между 7,30 и 8ч.,че и моята тапицерия около коремните органи,нещо не ми се нрави.Някой с мен?

# 818
  • Пловдив
Уми, всъщност може...да...

В 7,30 /даже в 7,20 че караме тийна/ вече съм в офиса, не мога аз...иначе искам.

# 819
Мисте, не бих казала скопен. По-скоро тревогите надделяват над радостта?
И аз съм така, донякъде. Не че не се радвам, но в някои случаи притесненията ми идват повечко - как ще стане, какво ще стане, ще се случи ли изобщо, и да, какво ще кажат околните. Старая се да не мисля конкретно за това последното, но не винаги успявам.

Ритнете ме да изчезвам.

# 820
Мисте, по ясна за мен причина, аз не се радвам на повечето неща, на които другите хора се радват. Носят ми болка. Лицемернича, не защото ми пука, а за де не се получава неловка ситуация.   Не знам, дали ме разбра.

Уми, аз, но виртуално Grinning

# 821
  • София
Уми, ти давай в Пловдив, аз ще ти правя компания в София. Важното е да се движим.

# 822
Уми,точно по това време тичам аз! Ще си правим компания 🥰!
Сирос,🤗!
За казуса на Мисти нищо не разбрах!
Не съм на кеф аз тези дни😕!

Допълвам се:
Ще ми каже ли някоя добра душа кой е най- икономичния начин да изпратя дребна сума на близък ? Искам да се включа в подарък на роднина в БГ!

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 11:39 от Sissy

# 823
Можеш да пуснеш парите през револют или пейпал, за да нямаш такси, ако това имаш предвид.

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 11:22 от Анонимен

# 824
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Боли ме главата, събудих се с главоболие. След толкова болничен, съм се зарила до ушите със задачи, защото което си ме чака мен, си ме чака мен.
 Напоследък клиентите са забавни, идват семейно, с дете/деца, кученце. Само с баба или дядо не са идвали Grinning С малките е най весело, черпя ги цветни маркери!

Общи условия

Активация на акаунт