Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 84 199
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 975
Зли сме! И неназовани, пак сме зли!

Нимоапросто...SatisfiedSmiley

Бър, а пък моето вино свършииии... това у дома де, на село има, ама аз не съм там... та сега съм навряла три ледчета в чашата, белким вдигнат нивото... язък, че свърши, по-зла щях да стана...

# 976
Аз пък задържам вода, ако съм консумирала месо на всяко хранене, т.е. леко съм прекалила с него
Добри въглехидрати и калории около 1500, 1650 макс ме изчистват веднага. Под тях също съм подута и задържам и вода, и све.
Иначе за водата, хубаво е поне 2 л на ден, в горещини до 3. Над това количетво не е особено полезно за бъбреците. Да, може и да зависи колко кг тежи човек, но над 3.5 на ден наистина не е препоръчително, в разрез с модерните формули и течения в диетиката/ нутриционистиката. Но!- за всяко изпито кафе трябва да се пие поне чаша вода (знаем, че то действа отводняващо), същото важи и за виното. С положението при концентратите не съм запозната. Flushed
Ама съм си сипала, де. Просеко. Щото розето от онЯ ден съм го набедила за дРъво (преди не беше), а водката ми свърши. За джина нямам тоник/ швепс. Иначе Първородната прави жесток джин фис, не зная как, но е нацелила някакви брутално яки пропорции и лятото, стига да си е вкъщи, е нон- стоп барман он дюти. Grinning
Скай, не обичам жегата и парещото слънце, но при теб идвам оДма. На теферидж, под сянката на палмата и с взор към необятната шир. Heart
Мисте, честито ти!!!
Попи, имаме ли вече обратна връзка?

# 977
Днес имах стресово изживяване покрай една съседка. Бях, докато я качваха в линейката и направих всичко възможно да открия сина ѝ. Успях де. От тогава ми е терсене и не ми спори наспорта. Пък и след ден почвам нов АБ, да си продължа схемата и съвсем не ми се спорти. Лигавя се с някакво измислено кенче, подобно на тези, дето Уиш залъга Нахалницата. Ама не е моето. Оплаках ли се достатъчно напоително?

Мисте, за твое успокоение, когато в тази тема бяха кацнали 11 чиляка, в другата оплакваческа бяха 48. Така че...свиркай си!

Веселинкова, стига мята палци, разпиши се и ти. Вземи пример от Крота.

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 20:27 от 🧡 Clo 🧡

# 978
  • София
Кроталче то на всички ни е така. Поне ела да поспортуваш с нас.
ТиЛи, виж си бъбреците.

# 979
Къде си бе Кротева?! Уиш?! Ре?! Даже и комитета по изпращане го няма,а ни набедиха тъй безпричинно! Отивам да спортувам!
Уиш си трае, защото не може да спре да се хили на хорската простотия. Уиш вече е забелязала, че няма нужда да обяснява на тъпака, че е тъпак, защото той няма да схване. Ако можеше да схване, нямаше да е тъпак. Та, Уиш само сеир гледа за момента и си вика по йовковски "Боже колко тъпота има по тоя свят, Боже!"

Ссссссссссесссссссссстро, ти кво ссссссамо ссссъсссссссна и пак сссссссссссе фръцна в дупката?

# 980
Тюююю, дан ви остави човек, то Борби, то палми,корасони и ...Кро 😍
Тарти, зло да забрави твоето девэйче, прекрасна възраст, прекрасна!

Зли сме, ами..Я, питай Мързелота, как се прАжи ката ден онуй неназованото..Питай,питай...Не зла, ам не знам ква ще стана 🤣🤣🤣
А тя, душичката, пражи...лее пот и..прАжи 🤗 Ако искаш да знаеш, тва си е живо геройство,мхм.

# 981
Уиш, ефектът на Дънинг - Крюгер в реално действие  Smiley

Търти, знаеш ли кво се сетих, като те прочетох - ми аз не мога да отслабна, щото не пържа и не лея пот... начииии... другата седмица почвам. Ама всеки ден!

# 982
Мързе, като почнеш с неназованото, па обади сЪ. Не се стискай. Ще дойда с винце.

# 983
Наспорт!
Жмуля водка и я замезвам/вечерям с торта. Напук на оная гад кантара, който ми рече, че съм 65 килца.
Обаче кво да правя тая торта трябва да се свършва, то оставаше и торта да хвърлям!!!
За водата и до литър и половина не мога да я докарам, а шишето е на бюрото до мен на една ръка разстояние.
Мисти, ми то туй возило по-лесно се карало, ще свикнеш и ще ти хареса даже! Безаварийно да е!
Скай, пази един хамак, идааа.

# 984
Ай, ай, ко станАло тук? Тц тц.
Тъкмо четох рецепти за онуй нещо във фраер. Утре съм на месо, дано успеем да подкараме уредчето и да направим нещо за вечеря.
Пък как ми се спортувааа с едно винце, направо не мога да ви опиша. Наспорт на вас!

# 985
Това ми напомни как аз се натресох при вас, и баш Кро ме посрещна мило, мило Simple Smile

Вода пия по 3-4 литра на ден.

Кат за петък 13ти пфффф, не ми се говори.

Последната клиентка се завърна с нова малка поръчка, тя е огромна поръчка, ма се пазари за много малко пари. Германка, ко да кажа. Но ми трябват пари, и добри отзиви, та ...

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 21:17 от vaychka

# 986
Как се набухах с пържолки на тиган,
цели 3 със салатка,мням.
Вай,прие ли я?

# 987
Бърди, направи тренинга, кво?
С фраер ли се обзаведе?
Вайче, много ти се радвам. Малка поръчка, после още една, следваща. Ще се наредят нещата. Трудно е, но с труд всичко се постига.

# 988
  • София

Поздрави от Копитото.
На връщане мм падна и си извади рамото 1,5 хм слизахме. Спрях една кола и ни закараха до Пирогов.
Малкия дявол.

# 989
  • Fairbanks, Alaska
Как се набухах с пържолки на тиган,
цели 3 със салатка,мням.
Вай,прие ли я?
Мариновани ли бяха пържолките? Още помня вкуса на пържолите от преди няколко дни-с друг колега правихме почивка събота и неделя, и купихме мариновани пържоли, пилешко филе и яйца. Получи се страхотно.
Друг колега ми се кълнеше, че чистите пържоли били по-вкусни от маринованите. Да, ама не.

Общи условия

Активация на акаунт