Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 84 325
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 1 695
  • Сф
Миналата седмица на племенника замина колелото. Явно са се активизирали. Новото сега е вътре , в коридора. Хубав квартал, вход, асансьора е с чип, входа, но...явно си имат начин.
Не съм хич убедена,че са мангали Попи. Обикновено хората ,където работят внимават и не се занимават с щуротии , еле майсторите.
Баш български лекенца крадат ,поне при нас.

# 1 696
Пюр, може. Но беше прекалено голямо съвпадението. Точно, докато сменят дограмата и обикалят нагоре-надолу из входа, и колелото да изчезне. Отказаха и да си отворят буса, да видим дали не е вътре.

# 1 697
Добър понеделник! Жалко за колелото, уми Worried Последните години ми направи впечатление, че много се крадат, лесно се продават из интернета. А преди уж беше утихнало за известно време, ама пак стана модерно да се колоезди и вдигна търсенето. Мотори също, скоро четох как на някакъв младеж му задигнали моторетката на бензиностанция, влязъл да си плати бензина и като излязъл мотърът изчезнал, нагла работа.

Мисля да си подсладя кафето днес.

# 1 698
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Пюр, може. Но беше прекалено голямо съвпадението. Точно, докато сменят дограмата и обикалят нагоре-надолу из входа, и колелото да изчезне. Отказаха и да си отворят буса, да видим дали не е вътре.
Защо не извикахте полиция? Аз поне бих...

Оплаквам се, че съм Гайтан Веждю и все скубя, скубя тия вежди, и пак има за скубане. И нещо настроение и хъс нямам...

# 1 699
Съншайн, извикахме. От полицията казаха, че нищо не могат да направят, ако искаме да пуснем жалба. Беше преди 7 г. и вече не си спомням дали дойдоха на място или даже това не направиха. Само че манго, като чу,  че ще пускаме жалба, каза, че ще пусне контражалба. И така. Колелото беше 20-годишно, ММ точно си го беше взел от гаража на техните и реши да не се разправя за нещо, което струва 20 лв. на старо.

# 1 700
  • Сф
Бе,аз уж нямам вежди, ама и аз все скубя, оформям. И мм ме гледа оня ден, чакаше ме нещо,че ще излизаме и вика: "Ти що не вземеш по- добре носа да си оскубеш? " 🤣🤣🤣 (Щото ми е голям)  Леле , от него се оплаквам и хумора му! Е, после отмъстих в магазина Simple Smile

# 1 701
  • Somewhere in the World
Привет, Общество Heart Eyes
Чета ви, ма все не ми се почва да пиша, но да се оплача и аз,че вече ще експлоадирам! Не знам Меркурий ли е крив, ама тея мъжове са много неприятни. Аз вече си гоня моите интереси и кой каквото иска да прави и мисли! Започнала съм си пътя на промените и туй то! Ще влезе в час тоя човек, нищо че постоянно си намира за какво да мрънка! Аз си мълча и изобщо не му се връзвам.Абе те на 45 в критическата ли влизат?? Нещо ни съвпада периодите..

Карамелче, стискам палци да се възстановиш и да отминат всички съмнения за лоши неща...
Чета ви и преживявам всичко и вас, ама пусто старост-нерадост не мога всичко да помня.
Мистеее, само така - събирай хубви емоции и после да ни покажеш снимки.
Сис, със всичко ще се справиш - ти можеш! Не му се ядосвай на шеф ти, те всички са задници!
Хубав ден да имате и не забравяйте - Живота е прекрасен! Heart

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 16:47 от Pretty_Mama

# 1 702
Прити,🤗! Ще се справя аз, много съм надъхана! Проблемите на работното място са ми огромен стимул да уча. Мечтая си как ще се махна един ден и няма да погледна назад!

# 1 703
Абе те на 45 в критическата ли влизат??
За мъжете ли питаш, Прити? Да, към 45 излизат от пубертета и директно в критическата влизат.

# 1 704
Ахой на всички!! Преядох със сутляшчето на баба, ох, пъш...
Вчерашните кутийки от свеки:
Мусака
Пълнени чушки с кайма и булгур
Домашна торта

Само това е, скромничко, ама то не може всеки път по две чанти йедьенье... Sweat Smile
Баба пък ни наготвила ориз с ребърца, мляко с ориз и кекс с ябълки... ма тва живот ли е значи... аз закво се моря да гладувам, те сечено шми правят... усещам, че ше се карам скоро на целокупното бабешко население, щото...

# 1 705
Голямо мълчание тука тия дни.Друг път като почнете,едвам ви изчитам.А ся 🤐
Ени,чакаме да се похвалиш!
Почнах с прането вече на якетата и юрганите.Дано не се наложи по спешност пак да ги вадя 😂.Мали,и дърва тря се поръчват,че зимата пак ще чука на вратата.Отказахме се от отопление с конвектор в детската.Тия сметки трудно ги префлъщахме.Тия дни ще монтират още един климатик.

# 1 706
Аз не знам какво ни чака с парното тази зима. Тази година, най-студения месец, в който имахме и най-голямо потребление, сметката за 100 квадрата беше 215 лв. Но догодина....

# 1 707
Кло, не знам за парното, но априлската сметка за ток, ми беше колкото декемврийската - 240 лв. Close

Една овца така ми е запушила колата... Хубу решила, че улицата е твоя, пък кажи бе. Знаем си тука колите, дето спираме всеки ден. Ама на, бял джиБ е с предимство.

# 1 708
Те тия с белите джиБове и пред линейките са с предимство. Особено в час пик и на задръстени кръстовища.

# 1 709
Ич не ми се говори, не съм добра компания.
Сама съм, МУ днес е в принудителен отпуск и рано-рано замина да кърти мивката на свекини, че едните майстори много искат да работят идната събота. Каквото друго успее да посвърши за два дни, ще бъде бонус.
Ходих в Юск за вакуум пликове, никакви не купих. Къде другаде да търся, освен в Джъмбо?

Общи условия

Активация на акаунт